Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iyi cnmmm sen napin uyumusun ohhhh.. cok sicak bende esimi bekliorm dus sonrada suslenemm iftara gidem susadmmm allahmm gucune gitmesin

Iyi cnmmm sen napin uyumusun ohhhh.. cok sicak bende esimi bekliorm dus sonrada suslenemm iftara gidem susadmmm allahmm gucune gitmesin
ohhh davet olunca bende sevindirik oluom yimahh yapmiom dieee kizim uyansn bizde disari cikicaz pasti alcass babisimize ahsamm 1 dilim pasta vağğ bide süs püs alicikkk azcikinnn

Ayy belimm kopiyiii gizlaaanam çok ağriyi yavv regl olcam ondan heralde yemegi zor yaptim valla soguk soguk terliiiomm

Kızlar selam, oruç tutamadım bugün, dün acayip başım döndü gözüm karardı tansiyonum düştü bayılcak gibiydim vücudum susuz kalmış bugün dengelemeye çalışıyorum su içip.
Sabah: 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, yarım salatalık, şekersiz çay, avuç içim kadar katmer
ara: türk kahvesi
ara: 2 kare dilim karpuz
ara: sütlü şekersiz kahve
akşam: 1 kase madımak çorbası

ooo tam bir tohat menusuu afiyey olsun ve geçmiş olsun megicikk avuc icin insallah benimki kadar büyük degildir migiiii

Gecmis olsun miigiii afiyet ossun tatlikom gayet guzel menun

Şimdi de az sütlü buzlu kahve içiyorum bu sicaklarda harika oluyoor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…