- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.121
Iyi cnmmm sen napin uyumusun ohhhh.. cok sicak bende esimi bekliorm dus sonrada suslenemm iftara gidem susadmmm allahmm gucune gitmesinkizlarr bizde uyumusuk kizimlann cok istahsiz ya resmn bu hafta hep aç idii yabrummsicaklardan mi acaba valla corbayi bile souga yakin veriom bana daral gelio ama yine yemiii meyvede yemiii
SekerPancarii canim ellerine saglik revaniye bayilirim hele eşimmmm bayilirrr bayilirr bugun kocikimin doomgunusuuu aksama çekirdek ailecekk pağtiii yapiciz kocim ben ve yavrukumuz nann keske yapabilseydim revanii ama hic becrememm
@ParteMoralll kankitoloşkommm napisinnn ayy cnm okudum tuylerim urperdi ALLAH korusun..dr.a gidilmeliydi tabii ilk müdehaleden sonra buraya yazicana herhangi bi hastaneyi bile arasa ilk mudahale icin tardimci oluyolar ALLAH'ım akil fikir versin imkanimi yoktu acaba dr.a gidick ay ne bilim nasl yapar oyle biseysinirlenme canimcim RABBIM acil şifalar versin kzuuya gećsin biran evvel
@marlin18 cnm 1 kilo almazsn merak etme sen zaten kac kilo vermişsim bu 2 kiloyuda bayramdn sonra beraberck veririz tatlimmm bunyeni zorlama
tubi_klc canimm senin nasl gidiyor Cuma'ya az kaldi dokulmeyik inşALLAH
M e g g vanm bnde bi heves bephanteni almistim ama kizimn pisigine hic iyi gelmedi kullandm onu dogmadn almistm daha ki kendimde nemlendirici olarak kullaniodum kremini merhemnide kizima aldim ama ise yaramadi cnm
sarraf @Seksensekizli nirelerdesiniz bakemmmmmmm yiidnzmi su bürekleriniiii
ohh afiyet olsun cnm ucundan ye kiz oruçlusunnnEvde bebişle uğraşıyorum canım..börekler bugün ama tabiki yenmiycek ..benim menü belli tavuk...
ohhh davet olunca bende sevindirik oluom yimahh yapmiom dieeeIyi cnmmm sen napin uyumusun ohhhh.. cok sicak bende esimi bekliorm dus sonrada suslenemm iftara gidem susadmmm allahmm gucune gitmesin
Ohhh mutlu yillariniz olsun balamohhh davet olunca bende sevindirik oluom yimahh yapmiom dieeekizim uyansn bizde disari cikicaz pasti alcass babisimize ahsamm 1 dilim pasta vağğ bide süs püs alicikkk azcikinnn
Oyuyodur cnm.. ay bugun cnm kadinbudu kofte cektiiiiiiiii ayyyy evde oluncs yapmm cnm cook cekiyyyyyyyyyy
ayyy saol canimm benim inşALLAH inşALLAHOhhh mutlu yillariniz olsun balam
Yok kız oruçlu değilim..dün regl oldum bugün felaket sancım var..ohh afiyet olsun cnm ucundan ye kiz oruçlusunnn
Kizzz bildirim gelmese bende unutmustm heeeeaaaa hâlâ kimse yookkkk
kiz egzersizlere cok mu yuklendinAyy belimm kopiyiii gizlaaanam çok ağriyi yavv regl olcam ondan heralde yemegi zor yaptim valla soguk soguk terliiiomm
ooo tam bir tohat menusuu afiyey olsun ve geçmiş olsun megicikk avuc icin insallah benimki kadar büyük degildir migiiiiKızlar selam, oruç tutamadım bugün, dün acayip başım döndü gözüm karardı tansiyonum düştü bayılcak gibiydim vücudum susuz kalmış bugün dengelemeye çalışıyorum su içip.
Sabah: 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, yarım salatalık, şekersiz çay, avuç içim kadar katmer
ara: türk kahvesi
ara: 2 kare dilim karpuz
ara: sütlü şekersiz kahve
akşam: 1 kase madımak çorbası
nerr gidiyon partikkkKizzz bildirim gelmese bende unutmustm heeeeyoldymm gidiyim kRnimdan sesler gelio gurul gurul
Bugün squat az yapicam regl olmak üzereyim ya belimi agritti heraldekiz egzersizlere cok mu yuklendin
Gecmis olsun miigiiiKızlar selam, oruç tutamadım bugün, dün acayip başım döndü gözüm karardı tansiyonum düştü bayılcak gibiydim vücudum susuz kalmış bugün dengelemeye çalışıyorum su içip.
Sabah: 1 dilim peynir, 5 zeytin, 1 domates, yarım salatalık, şekersiz çay, avuç içim kadar katmer
ara: türk kahvesi
ara: 2 kare dilim karpuz
ara: sütlü şekersiz kahve
akşam: 1 kase madımak çorbası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?