Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

@moon8187 kuzuşumm eşinin doğum günü mü bugün birlikte nice mutlu yillara insallah revani tarifi çok kolay bebgim eminim sen harika yaparsin serbetli kek gibi şerbeti ayarlayamam dersen onceden bende ayarlayamiyordum annem bi teknik gosterdi artik hep çok guzel tam kivaminda oluyo şerbetlerim. Şerbet kaynasin iki damla limon sık bi 2 3 dk sonra hep kontrol et kaşiğin ucunda bi damla şerbet kalsin onu tirnagina damlat yavaşca akip giderse olmuştur hizlica akip giderse daha olmamistir

SekerPancarii canım ya bana hiç bildirim gelmiyor. Kendim ara ara bakıyorum hep.yoksa bişey görmüyorum. Neden olabilir bi bilgin var mı acaba

Kız bu yaşta bu hamaratlik. Maşallah
Eşimin yeğenleri var 20 yaşında anca makarna yaparlar şerbet yapmak nerdeee

Yeni oturdum kız. Yoruldum valla. Kızımın dogum gunu ya yarin okulu icin muffin ve kurabiyeler yaptım.
Ellerine saglik canimm bende çok yoruldum bugun kiz halbuki hic de yorucu bisey yapmadim kizim oynayalim dedi iftardan sonra hic gozum kesmedi valla salliyorum simdi uyusunda dinleniyim sende dinlen gonsuu

Kız bu yaşta bu hamaratlik. Maşallah
Eşimin yeğenleri var 20 yaşında anca makarna yaparlar şerbet yapmak nerdeee
Ayy saol marlişim ben merakliyim mutfağa yapa yapa ogrendim başta kötü olsa bile tekrar tekrar yapa yapa ogreniyorum bende yeni evlendigim de heç bişey bilmezdimbi yumurta bi makarna

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…