- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.141
Afiyet olsun tatlim çok güzel menü olmuşMenüm
Sahur yapmadim 8 10 tane erik yedim yatana kadar
İftar: 2 tane hurma,1 kase mercimek çorbası, 1 büyük karniyarik(kızartılmamış firinda) cacik, 2, 3 parça karpuz
Yeni oturdum kız. Yoruldum valla. Kızımın dogum gunu ya yarin okulu icin muffin ve kurabiyeler yaptım.
Saol marlişimAfiyet olsun tatlim çok güzel menü olmuş
'Konuyu takip et'e bastin mi kuzum bas oraya e posta bildirimi almak istiyorumu isaretle gelirSekerPancarii canım ya bana hiç bildirim gelmiyor. Kendim ara ara bakıyorum hep.yoksa bişey görmüyorum. Neden olabilir bi bilgin var mı acaba
Kız bu yaşta bu hamaratlik. Maşallah@moon8187 kuzuşumm eşinin doğum günü mü bugün birlikte nice mutlu yillara insallahrevani tarifi çok kolay bebgim eminim sen harika yaparsin serbetli kek gibi şerbeti ayarlayamam dersen onceden bende ayarlayamiyordum annem bi teknik gosterdi artik hep çok guzel tam kivaminda oluyo şerbetlerim. Şerbet kaynasin iki damla limon sık bi 2 3 dk sonra hep kontrol et kaşiğin ucunda bi damla şerbet kalsin onu tirnagina damlat yavaşca akip giderse olmuştur hizlica akip giderse daha olmamistir
Ellerine saglik canimm bende çok yoruldum bugun kiz halbuki hic de yorucu bisey yapmadim kizim oynayalim dedi iftardan sonra hic gozum kesmedi vallaYeni oturdum kız. Yoruldum valla. Kızımın dogum gunu ya yarin okulu icin muffin ve kurabiyeler yaptım.
Kız nerde ki bu konuyu takip et şeysi'Konuyu takip et'e bastin mi kuzum bas oraya e posta bildirimi almak istiyorumu isaretle gelir
Ayy saol marlişim ben merakliyim mutfağa yapa yapa ogrendim başta kötü olsa bile tekrar tekrar yapa yapa ogreniyorumKız bu yaşta bu hamaratlik. Maşallah
Eşimin yeğenleri var 20 yaşında anca makarna yaparlar şerbet yapmak nerdeee
Sayfa rakamlari gösteriliyo ya hemen onun üstündeKız nerde ki bu konuyu takip et şeysi
Bende onu bekliyom
Kız tubiş ne yedinnnn çabuk soooolee
Yok ellerim küçücük minicik bitanemooo tam bir tohat menusuu afiyey olsun ve geçmiş olsun megicikk avuc icin insallah benimki kadar büyük degildir migiiii
Dışardaydım bitanem kızlarla buluştuk geldim nidiyonuz yarın çok dikkat edicem ekside çıkmalıyım ya nolur çıkayım nütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?