Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

zabağğnan sadece 1 tane haslanmis yumurta yidim baska bisey yemedim sonra arada 1 seftali 1 erik yedimm ikindin küçük bi tabak patlican yemeği yedim 1 kasik pilav aldim ve yogury yedim yanında akşamda bol Ssoganli domatesli biberli tavuk sote yedim orta boy bi tabak buraya kadar iyi geldim ama hep benim kocik yüzünden o lahmacun getirmeseydi ben yemiycekrtim ama bi tanecik yidim baska ne yidim baskada bisey yimedim yidiysemde hatirlamiyem

Bi tane lahmacun yemişsin çok ta kötü değil bence

Dışardaydım bitanem kızlarla buluştuk geldim nidiyonuz yarın çok dikkat edicem ekside çıkmalıyım ya nolur çıkayım nütfeeen
Bence bu hafta iyi gittin miigişimm ekside olursun cumayaa bende artidaydim ama büyuk bölümünü gönderdim galiba cumaya insallah 53.8 olarimmm

İyi sayilir menü giz keske lahmacunu yarim yeseydim oruçlu olsan sahur niyetine olmus dir gabil iderdim ama simdi itmemm zabağa sahlasaydin haggini kahvaltıda yirdin

İyi sayilir menü giz keske lahmacunu yarim yeseydim oruçlu olsan sahur niyetine olmus dir gabil iderdim ama simdi itmemm zabağa sahlasaydin haggini kahvaltıda yirdin
ben ne güZel tavuk sotemi yiyip kalkacaktm heo benim adamin yüzünden neyse ne zamandır yemiyordum oźlemişmm ağsamaa firin sütlać yaptiydiimm artik o hakkimi kaybettimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…