- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.161
Bi tane lahmacun yemişsin çok ta kötü değil bencezabağğnan sadece 1 tane haslanmis yumurta yidim baska bisey yemedim sonra arada 1 seftali 1 erik yedimm ikindin küçük bi tabak patlican yemeği yedim 1 kasik pilav aldim ve yogury yedim yanında akşamda bol Ssoganli domatesli biberli tavuk sote yedim orta boy bi tabak buraya kadar iyi geldim ama hep benim kocik yüzünden o lahmacun getirmeseydi ben yemiycekrtim ama bi tanecik yidimbaska ne yidim baskada bisey yimedim yidiysemde hatirlamiyem
sadeve 1 tane yedim bütün gün hiic ekmek yemedim ve bizim buranin lahmacunu canan karatayin bile yiyebilirsiniz dedigi cinsten incecikkBi tane lahmacun yemişsin çok ta kötü değil bence
Afiyet olsun canım. Bende çok seviyorum lahmacunusadeve 1 tane yedim bütün gün hiic ekmek yemedim ve bizim buranin lahmacunu canan karatayin bile yiyebilirsiniz dedigi cinsten incecikk
benim bütün suçum ellerimin büyük olmasimiiiYok ellerim küçücük minicik bitanem
tisikur ederim marlişim sen naptin bugün hic yoktun menunu paylastinmiAfiyet olsun canım. Bende çok seviyorum lahmacunu
Yok canım daha iftar olmadı bekliyorumtisikur ederim marlişim sen naptin bugün hic yoktun menunu paylastinmi
ayyy ne kadar uzun boyle aman yarabbim kiz sahurunuz da bizimle ayni nerdeysee cok zorlaniuorsunuzdurr 20 saat oluyor nerdeyseeeYok canım daha iftar olmadı bekliyorum
Evet canım zor oluyor baya.ayyy ne kadar uzun boyle aman yarabbim kiz sahurunuz da bizimle ayni nerdeysee cok zorlaniuorsunuzdurr 20 saat oluyor nerdeyseee
Valla benim sadece ellerim küçükbenim bütün suçum ellerimin büyük olmasimiiiacaba ben bundan sonra ölçü olarak vucudumun neresini kullansam kii
su an orda saat kac marlincimmEvet canım zor oluyor baya.
Bence bu hafta iyi gittin miigişimm ekside olursun cumayaaDışardaydım bitanem kızlarla buluştuk geldim nidiyonuz yarın çok dikkat edicem ekside çıkmalıyım ya nolur çıkayım nütfeeen
İyi sayilir menü giz keske lahmacunu yarim yeseydim oruçlu olsan sahur niyetine olmus dir gabil iderdim ama simdi itmemmzabağğnan sadece 1 tane haslanmis yumurta yidim baska bisey yemedim sonra arada 1 seftali 1 erik yedimm ikindin küçük bi tabak patlican yemeği yedim 1 kasik pilav aldim ve yogury yedim yanında akşamda bol Ssoganli domatesli biberli tavuk sote yedim orta boy bi tabak buraya kadar iyi geldim ama hep benim kocik yüzünden o lahmacun getirmeseydi ben yemiycekrtim ama bi tanecik yidimbaska ne yidim baskada bisey yimedim yidiysemde hatirlamiyem
Barnahlarini gullanbenim bütün suçum ellerimin büyük olmasimiiiacaba ben bundan sonra ölçü olarak vucudumun neresini kullansam kii
ben ne güZel tavuk sotemi yiyip kalkacaktm heo benim adamin yüzünden neyse ne zamandır yemiyordum oźlemişmm ağsamaa firin sütlać yaptiydiimm artik o hakkimi kaybettimmİyi sayilir menü giz keske lahmacunu yarim yeseydim oruçlu olsan sahur niyetine olmus dir gabil iderdim ama simdi itmemmzabağa sahlasaydin haggini kahvaltıda yirdin
Evet canim tatli yemeyip dengileeben ne güZel tavuk sotemi yiyip kalkacaktm heo benim adamin yüzünden neyse ne zamandır yemiyordum oźlemişmm ağsamaa firin sütlać yaptiydiimm artik o hakkimi kaybettimm
ortadaki renkli ojeli olanmiiMenimde ellerim güçükk
Eki Görüntüle 1850700 Bu ellerden biri pinkişin biri benim biri büyuk aplaminsence hangisi menimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?