- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.221
Spogg yapiyodum kii benn
Binimki di iyli kiçikHii hii ivittt
Amaan oylesine foto istee evde cekilmstm sen kurusun bskma gerci marlinde kuruyduBi da koyarsin ki zaten dimi tatlikom
Mirahlaniyom napiyimAmaan oylesine foto istee evde cekilmstm sen kurusun bskma gerci marlinde kuruydu
Canım benim unutmamışın beni.kilom aynı 59-60 arası gidip geliyorum.artık veremiyorum 1 kilo oynuyo sürekli bide ramazan iftar saati fena tabi.bende 4-5 kilo daha vermek istiyorum açıkcası yeni şeyler arıyorum neyapabilirim diye bakalım.
Unutmadim tabi sevtallcimmCanım benim unutmamışın beni.kilom aynı 59-60 arası gidip geliyorum.artık veremiyorum 1 kilo oynuyo sürekli bide ramazan iftar saati fena tabi.bende 4-5 kilo daha vermek istiyorum açıkcası yeni şeyler arıyorum neyapabilirim diye bakalım.
Arada girip bakıyorum takip ediyorum ama yazamasım hiç.hepinizi öpüyorum
gunaydin canimmGünaydın fıstıklaaaar
hâlâ mı olamadın giii hani squat i az yapacaktin 105 tane yapmissinAyy hayla regl olmadim karnim bi şiş kii
Gunaydinnnnn canımGünaydın fıstıklaaaar
Tubis sana da günaydın balimgunaydin canimm
günaydın sekerim evet yarin tarti günü bu hafta lahmacun haric güzel gittim ve hic tartilmadim reglimde bitti siskinlik vs de kalmadi acayip merak icindeyim eksiye dusebildimmi sen tartildinmi hicKizlar hepinize günaydın
Hayırlı sabahlar, bol eksiler
Malum yarın tartı günü
Dün köfte yapmıştım bugün sebze türü yapsam diyorum da ne yapcami bilmiyorum canım yaaben henüz menü belirlemedim marliş ama tavuğun varsa dün yaptığım tavuk sotedn yapabilirsin hem saglikli ve lezzetli oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?