Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy S SEVTAL87 canimmm nerelerdesin mezun olalı baya oldu kilonu koruyo msn halaa merak ettimmburalardaysan sess verrr
Canım benim unutmamışın beni.kilom aynı 59-60 arası gidip geliyorum.artık veremiyorum 1 kilo oynuyo sürekli bide ramazan iftar saati fena tabi.bende 4-5 kilo daha vermek istiyorum açıkcası yeni şeyler arıyorum neyapabilirim diye bakalım.
Arada girip bakıyorum takip ediyorum ama yazamasım hiç.hepinizi öpüyorum

Unutmadim tabi sevtallcimm kilo almamana çok sevindim canimm son bi kaç kilo vermek isgence gibi zaten 2 3 kilo çok zor gidiyor helede o kadar kilo verdikten sonra insallah istedigin kiloya kadar inersin tatlimm arada ugra bizeee

Kizlar hepinize günaydın
Hayırlı sabahlar, bol eksiler
Malum yarın tartı günü
günaydın sekerim evet yarin tarti günü bu hafta lahmacun haric güzel gittim ve hic tartilmadim reglimde bitti siskinlik vs de kalmadi acayip merak icindeyim eksiye dusebildimmi sen tartildinmi hic

ben henüz menü belirlemedim marliş ama tavuğun varsa dün yaptığım tavuk sotedn yapabilirsin hem saglikli ve lezzetli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…