- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.241
İftardan sonra gecti belimin ağrıi mende yaptimhâlâ mı olamadın giii hani squat i az yapacaktin 105 tane yapmissin
gunaydin canimm
Gun
Gunaydinnnnn canım
Tartildim ama değişik zamanlarda. O yüzden bende güvenemiyorum. Bakalım artık yarın belli olacakgünaydın sekerim evet yarin tarti günü bu hafta lahmacun haric güzel gittim ve hic tartilmadim reglimde bitti siskinlik vs de kalmadi acayip merak icindeyim eksiye dusebildimmi sen tartildinmi hic
Dünden yemegim var benim marlis karniyarikla mercimek çorbasıKizlar bugün ne yemek yapacak siniz.
Benim aklımda bişey yok daha.söyleyin de bana da fikir olsunSekerPancarii
@tubi_klc
Canım bu hareketler sıkılaştıriyo mu. Gerçekten faydasi oluyor mu selinİftardan sonra gecti belimin ağrıi mende yaptim
Afiyet olsun tatlim .karniyariga bayılırımDünden yemegim var benim marlis karniyarikla mercimek çorbası
Bana da göbek için hareket önerin kızlar..sadece mekik işe yarar mı yoksa bilmedigim başka sporlar var mı...fena sarktı psikolojimi bozuyo artık..Canım bu hareketler sıkılaştıriyo mu. Gerçekten faydasi oluyor mu selin
Valla vucudu değiştiriyor canim sikilastiriyor ama uzun sure yapmak lazim cok guzel sekillendiriyor vucuduCanım bu hareketler sıkılaştıriyo mu. Gerçekten faydasi oluyor mu selin
Yere uzan elini az bisey poponun altina koy ve iki bacagini assagi yukari kaldir indir canim mekik mide kismini çalistirirken bu harekette alt karnini calistirirBana da göbek için hareket önerin kızlar..sadece mekik işe yarar mı yoksa bilmedigim başka sporlar var mı...fena sarktı psikolojimi bozuyo artık..
Bende bu hareketten yapim yoksa bu göbek beni delirtecek..Hamilelikten sonra çok kötü olduYere uzan elini az bisey poponun altina koy ve iki bacagini assagi yukari kaldir indir canim mekik mide kismini çalistirirken bu harekette alt karnini calistirir
Benimde dünden yemeğim var t.s çorba kuru fasulye köfteKizlar bugün ne yemek yapacak siniz.
Benim aklımda bişey yok daha.söyleyin de bana da fikir olsunSekerPancarii
@tubi_klc
Hahahaha benle menün ayni ya gizTaze fasulye yaptım şimdi. Dünden biraz köftem var. Yanina salata, cacık ve yayla çorbası da yaparim yeter
Ben simdik uyandim marlis nabersin bakimUyuyonuzmu gizlaaaaa
Nerdesiniz
Günaydn mooncum bugün ilk günün degil mi ilk gün hep böyle cok mu olur kanamanKizlar gunaydinnn regl oldum şükür ama cok kanamam varrcok bitkinim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?