- 13 Haziran 2014
- 2.563
- 3.539
- 63
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.261
ben o ay cok iyi beslendiysemm regl kanamam cok olurrKizlar gunaydinnn regl oldum şükür ama cok kanamam varrcok bitkinim
canm bikmiorumki 1 senden fazla oldu bnm olmayali dogumdn sonra ilkkez oldum hatirlamiorum ama bukadr cok olmuodu cok tuhafsadm cunkuu ve istahm oyle acikki ya herseyi yiyebilirim suandaaaaGünaydn mooncum bugün ilk günün degil mi ilk gün hep böyle cok mu olur kanaman
ayyy tubicim ben hep cokk iyi beslenirdimm kizzzz zayiflamdn onceeee ama sanmiorm bukadr cok olmazdiiiben o ay cok iyi beslendiysemm regl kanamam cok olurrsenindemi o yüzden acaba
yatinda annemler ablamlar gelickler iftara cohhh kalabalikkkkkkkk ne pisirsemmm
kusbasili hunkar begendi
domitis corbasi
firinda tabuklu patitis
pilav
salata
ay baska napabilirim ya aksamdan pacabga mi yaosam acep yanindada yogurlu mayonesli bi salata yapsammm ni dersiniz aaa dostlarrrrrr
ayyy tubicim ben hep cokk iyi beslenirdimm kizzzz zayiflamdn onceeee ama sanmiorm bukadr cok olmazdiiifitne seniii
Ayy bugün çok zorlaniyorum sahurda sadece erik yemistim spor da yapınca halsiz düştümm gonsuuUyuyonuzmu gizlaaaaa
Nerdesiniz
Bencede uuyuyolar :)Uyuyonuzmu gizlaaaaa
Nerdesiniz
Esmoşumm gelmissssBen simdik uyandim marlis nabersin bakim
Bende olmadim daha yaa karnim davul gibiOff yarin cuma dün yarım kilo artidaydm umarm yarina kadar gider bu regl siskinligide maf ediyor beni bi olsam da kurtulsam yaaa
Gayet guzel bi menü moonyatinda annemler ablamlar gelickler iftara cohhh kalabalikkkkkkkk ne pisirsemmm
kusbasili hunkar begendi
domitis corbasi
firinda tabuklu patitis
pilav
salata
ay baska napabilirim ya aksamdan pacabga mi yaosam acep yanindada yogurlu mayonesli bi salata yapsammm ni dersiniz aaa dostlarrrrrr
Benimde cumrtesi davetten sonra annemlerle bize gecicez pazar bendeler...yatinda annemler ablamlar gelickler iftara cohhh kalabalikkkkkkkk ne pisirsemmm
kusbasili hunkar begendi
domitis corbasi
firinda tabuklu patitis
pilav
salata
aaa ilkkezmi oldun dogmdan sonra.. eger cok geliosa iyi rahatlarsin brnmde dogmdan sonra cok asiri yogun gelmeye basladicanm bikmiorumki 1 senden fazla oldu bnm olmayali dogumdn sonra ilkkez oldum hatirlamiorum ama bukadr cok olmuodu cok tuhafsadm cunkuu ve istahm oyle acikki ya herseyi yiyebilirim suandaaaa
Naper partiskoBencede uuyuyolar :)
Aaaa ask ossun kara kiz nye sormimmmm bugun leyla gibiyimm...Naper partiskoben sormasam hiç sormuyon meni
Aaaa ask ossun kara kiz nye sormimmmm bugun leyla gibiyimm...
Orucc brnm kizi 5de kalkti ben 3de yatmistim sonra uyudu uyumadi derken uykusuz kaldim oglende uyuyamiorm.. kizim uyusunda dusa grcemmm aksam iftardaymmmm gene sisicemAy bende öyle 2 3 gündür sicaklardan midir nediggggg muuucksss
uyu canim uyu dinlen sporada yuklenme halsiz kalicaksin iyice:*Ayy bugün çok zorlaniyorum sahurda sadece erik yemistim spor da yapınca halsiz düştümm gonsuukizim uyutmuyo kii o ogle uykusuna yattiginda bende uyucam acikk
kizz bizimkileģ hic sevmzler oyle bağbunya mağbunya z.yagli ettt olacağğ soylee yagli maglii etttttt pilavvvvbu menu guzel bi pacanga böreğini kaldirir ve birde tam mevsimi zeytinyagli barbunyaa
cok.iyi beslenirdm derkn senin kinayeliiii tavırcina karşın cohhhhhh yordimm dunyalari yirdimmm dimek istedim ya tohatttlııyavv he heee cok iyi beslendinde ondan mi 20 kilo verdiin kizzz hadi itiraf ett
pavanga buregini kaldir demisin ya tohatliuuukizzz zaten sende pacanga borehi demissin vallahi okumadimm onuu bu kaa tevafuk oluurrMoonlii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?