- 23 Ocak 2016
- 449
- 634
- 18
- 32
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.321
Aman canım dediğin gibi öncelik bebişin..çok aşırıya kaçma ek besine gecince diyetine devam edersin..öperim o bebisiMegebalaagonşulaaa men geldim ama hala ayni kiloyum he bi dwgisim yoh ama ossundu gızlaa diyete ara vermk zorundayim kızımda kilo kaybi oldu cok uzuldum o yuzden en azindan 4, ayina kadar diyet yapmiycam ama az yicem kilo almiyim yeteg napim kiLar bebisimin sagligi herseyden onemli ama ekmk yemicem genede dihhat edecem yedihlerime
50 miÖğlen çok kötü oldum bir tas corba ictim..regl beni mahvetti çok sancım var şislik hala duruyor.
SekerPancarii senin dedigin hareketi yaptım 50 defa..agrım hafiflerse yatmadan önce yine yapıcam..
Ayy ben de az diycen zannettim..hoşuma gitti ama iyi iyi..50 mikiz 50 nasin yaptin ben 20yi zor tamamliyom masallah
Kız selin ne ettin sen öyleee...çikolata kekAyy kizlar bugün çok acıkmıştım gözüm döndü çok yedim ama şuan perişan haldeyim sanki midemde taş varr o kadar rahatsiz oldum kiiçok yemek hamallıktan baska bisey degil
Menum
Sahur:13 tane erik
İftar; 1 kase mercimek çorbası, 2 tane karniyarik, 2 dilim ekmek, cacik, 2 3 parca karpuz
Bi tane çokoprens
2 dilim kek
2 kare bitter
Biraz kaşar ve krakerutaniyrumm
Delirdim herhal gizKız selin ne ettin sen öyleee...çikolata kek
Süpersinn superrAyy ben de az diycen zannettim..hoşuma gitti ama iyi iyi..
canm 6ayda ek gidaya gecince baslarsmnm sen cok kglu fln deglsn okdr sorun yapcak biseyn yok zamanin tadini cikar ama abartmadanMegebalaagonşulaaa men geldim ama hala ayni kiloyum he bi dwgisim yoh ama ossundu gızlaa diyete ara vermk zorundayim kızımda kilo kaybi oldu cok uzuldum o yuzden en azindan 4, ayina kadar diyet yapmiycam ama az yicem kilo almiyim yeteg napim kiLar bebisimin sagligi herseyden onemli ama ekmk yemicem genede dihhat edecem yedihlerime
Kız bu menü neeeAyy kizlar bugün çok acıkmıştım gözüm döndü çok yedim ama şuan perişan haldeyim sanki midemde taş varr o kadar rahatsiz oldum kiiçok yemek hamallıktan baska bisey degil
Menum
Sahur:13 tane erik
İftar; 1 kase mercimek çorbası, 2 tane karniyarik, 2 dilim ekmek, cacik, 2 3 parca karpuz
Bi tane çokoprens
2 dilim kek
2 kare bitter
Biraz kaşar ve krakerutaniyrumm
Aynen canım bugün kac kere gözüm karardi basim döndü çok acıktım birden yeyince bi tuhaf oldummnKız bu menü neee
Canim sahurunu güzel yapmadığın için oldu bence.
Nane limon ic varsa, yada sadece nane mide ağrısına çok iyi geliyorMidem çok kötüyedigim herseyi yesil cay içiyorum simdi ayy berbat haldeyimm hala midem bulaniyiii
Geçen gün bende böyle olmuştum. Allah şifa versin canımAynen canım bugün kac kere gözüm karardi basim döndü çok acıktım birden yeyince bi tuhaf oldummn
Olacağı oydu..bünye alışkın değilkiMidem çok kötüyedigim herseyi yesil cay içiyorum simdi ayy berbat haldeyimm hala midem bulaniyiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?