Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Megebalaa gonşulaaa men geldim ama hala ayni kiloyum he bi dwgisim yoh ama ossundu gızlaa diyete ara vermk zorundayim kızımda kilo kaybi oldu cok uzuldum o yuzden en azindan 4, ayina kadar diyet yapmiycam ama az yicem kilo almiyim yeteg napim kiLar bebisimin sagligi herseyden onemli ama ekmk yemicem genede dihhat edecem yedihlerime

Aman canım dediğin gibi öncelik bebişin..çok aşırıya kaçma ek besine gecince diyetine devam edersin..öperim o bebisi

Öğlen çok kötü oldum bir tas corba ictim..regl beni mahvetti çok sancım var şislik hala duruyor.
SekerPancarii senin dedigin hareketi yaptım 50 defa..agrım hafiflerse yatmadan önce yine yapıcam..
50 mikiz 50 nasin yaptin ben 20yi zor tamamliyommasallah

Ayy kizlar bugün çok acıkmıştım gözüm döndü çok yedim ama şuan perişan haldeyim sanki midemde taş varr o kadar rahatsiz oldum kii çok yemek hamallıktan baska bisey degil
Menum
Sahur:13 tane erik
İftar; 1 kase mercimek çorbası, 2 tane karniyarik, 2 dilim ekmek, cacik, 2 3 parca karpuz
Bi tane çokoprens
2 dilim kek
2 kare bitter
Biraz kaşar ve kraker utaniyrumm

Kız selin ne ettin sen öyleee...çikolata kek

canm 6ayda ek gidaya gecince baslarsmnm sen cok kglu fln deglsn okdr sorun yapcak biseyn yok zamanin tadini cikar ama abartmadan

Kız bu menü neee
Canim sahurunu güzel yapmadığın için oldu bence.

pinkibal canım kendini kasmadan dengeli bi şekilde beslen bence.yogurdunu, sütünü. Yumurtanın, peynirini , cevizini , badem ini doyana kadar ye.ekmek , pasta, börek cips gibi bol kalorili şeylerden uzak dur yeter
Rabbim bebisine sağlık versin.bu günlerin tadını çıkar zaman çabuk geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…