- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.341
Saol canim tarçınlı yesil cay ictim biraz iyi geldiGeçen gün bende böyle olmuştum. Allah şifa versin canım
Aynen canim çok karıştırdım mideyiOlacağı oydu..bünye alışkın değilki
Afiyet olsun canim gayet guzel pastayi ince dilim yiiiSahur, 1 buçuk yumurta, zeytin, peynir, bir domates, salatalık, bir kaç ceviz, bir küçük kase yoğurt, yarım dilim ekmek
İftar; 1 kase yayla çorba, yarım tabak zeytinyağlı taze fasulye, yarım tabak ıspanak, cacık
Birazdan kahVeyle kızımın doğum günü pastasından bir parça yemeyi düşünüyorum
Afiyet olsun canım cok guzelMenüm
Sabah bol yeşillikli salata peynir zeytin 1 parça pide
Aksam
T.s çorba kuru fasulye 1tane biber dolması 2-3 parça karpuz
Yaz bahalim ne yidinnnBenimde midem sisti yaaaaaaaaa
İyi kiiz fazla gelmedi bana gayet dengeli bi menuMenu
Sahur yok
Iftar
Iki kasik etli sehriye pilavi
Bir kalin et kebap
Bir bardak fanta
Bir kasik salata
Muhallebili kemalpasadan bi cTal aldm memem siseesuan cok sisissssmmmm
Belki fanta sişirmiştirMenu
Sahur yok
Iftar
Iki kasik etli sehriye pilavi
Bir kalin et kebap
Bir bardak fanta
Bir kasik salata
Muhallebili kemalpasadan bi cTal aldm memem siseesuan cok sisissssmmmm
Aa corbayi unttm kizz anaa benm kafa gitttttiiiii yarm kase tarhanayla bitane borek yedm yaaaaaaaaaaaaaaaaa coookBelki fanta sişirmiştir
Aslında yediklerin değilde içtiğin fanta kötü yapmış olabilir..ben de öyle oluyodum sanki yediklerim mideme değilde başıma çıkmış gibi..Ben bu hafta kesn sabitimbelkide aldm
Ama yinede yememem gereken seylerdi fanta kola normlde eve sokmuyorz bugun ictm amajAslında yediklerin değilde içtiğin fanta kötü yapmış olabilir..ben de öyle oluyodum sanki yediklerim mideme değilde başıma çıkmış gibi..
Bütün gün aç duruyosun canım yemesen aklın kalırdı. Bir dilimden bişey olmaz.sahurda yapmiyosunTaslayin beniii borek kucuktu ama ossun yemesydm keske
Xnm sahurda hic yiemiorm ya rahatsz olurum gozm donmuo evdeyken aslnda biyere gidince millet yio gozn kalio resmen bide cok davet ediliorm bu hafta sikinti. Aman nyse almimda napmBütün gün aç duruyosun canım yemesen aklın kalırdı. Bir dilimden bişey olmaz.sahurda yapmiyosun
Bugün ben de fire verdim canım..öğlen kötü oldum dışarıdaydım sıcak etkiledi galiba bir tas corba ictim..sarraf cim sana imreniyorum vallahi.
Kiz bu diyeti nasıl yapiyon kaç gündür. Maşallah
Ben iki gün zor dayandım valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?