Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bence yanına bi zeytinyağlı yap canim.menüde nerdeyse hiç sebze yok

ay evt cnm ilac kullaniorum ya daha bu ay oldum ama en son 2014 nisanda olmustum doktor ilaclarimi kesince bebk tedavisi sirasinda adetimde kesildi tabii 2 sene 2 ay olmuş

Bence yanına bi zeytinyağlı yap canim.menüde nerdeyse hiç sebze yok
kizz kv.gile z.yagli yaparim bizimkiler yimezlerrrrrr ama patlican varya kizz sebzeee domitis corbasi varrr oda sibzeee bizim evin en gözde sebzesi patitistr canimm..ama dün bi z.yagli taze fasilye yaptimki sormayn kizimda esimde parmaglarini yidilerrrrr bol soganli bil domitisliiii bol z.yaglii

Kız çorba nin içindeki sebze den ne olur.ben sebze sevdiğimden herkesi kendim gibi düşünüyorum. BENİM eşim de sevmez sebze ama eti ver hergün yer

yinemii iftar kiz parteee ohh kebapsinnnnnnn
Evettt sagolsnlar cok seviyala beni
ay evt cnm ilac kullaniorum ya daha bu ay oldum ama en son 2014 nisanda olmustum doktor ilaclarimi kesince bebk tedavisi sirasinda adetimde kesildi tabii 2 sene 2 ay olmuş
Oooww
Bende uyumucam kizi yeni uyutuyorum sonra evi toparlarim biraz zaman geçeruyusam aaşaamaca uyurum aslinda ama evi kim toparlicak
Bencede yeter bee uyu uyu bende aksam gelnce hic durmucam uyucam.dinlencdm yarin temizlijkk yaparm evdeymm cumartesi gene iftardaym birgun ara veriorm hahahah nyse bi hafta kaldi bitiyy ramazan
Giyin de foto at bize nasın fikiiggg
olmaz sen atiyonmuuu ama dun buraya attigimi atablrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…