- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.281
Ben simdik uyandim marlis nabersin bakim
Iyiyim canim sen nasilsin. Özledik seniBen simdik uyandim marlis nabersin bakim
yinemii iftar kiz parteee ohh kebapsinnnnnnnOrucc brnm kizi 5de kalkti ben 3de yatmistim sonra uyudu uyumadi derken uykusuz kaldim oglende uyuyamiorm.. kizim uyusunda dusa grcemmm aksam iftardaymmmm gene sisicem
marlinimmm gunaydinnn canimcimmmmmmmmmmmIyiyim canim sen nasilsin. Özledik seni
canm pacanga yerine sosyete mantisi yapicim ama firin versiyonu kalabalkta lizartmayla ugrasamam zaten mutfagim acik rahatsz oluorummmmGayet guzel bi menü moon
Bence yanına bi zeytinyağlı yap canim.menüde nerdeyse hiç sebze yokyatinda annemler ablamlar gelickler iftara cohhh kalabalikkkkkkkk ne pisirsemmm
kusbasili hunkar begendi
domitis corbasi
firinda tabuklu patitis
pilav
salata
ay baska napabilirim ya aksamdan pacabga mi yaosam acep yanindada yogurlu mayonesli bi salata yapsammm ni dersiniz aaa dostlarrrrrr
ay evt cnm ilac kullaniorum ya daha bu ay oldum ama en son 2014 nisanda olmustum doktor ilaclarimi kesince bebk tedavisi sirasinda adetimde kesildi tabii 2 sene 2 ay olmuşBenimde cumrtesi davetten sonra annemlerle bize gecicez pazar bendeler...
Pacanga boregii bende yapicimmm kesnnn cok ozledm cunkusuuu:) ay bende patlican gillerden gitcem obur et turlerini hep yaptilar.. hunkar yada islim yaparm menu guzel babysi
aaa ilkkezmi oldun dogmdan sonra.. eger cok geliosa iyi rahatlarsin brnmde dogmdan sonra cok asiri yogun gelmeye basladi
imzalayam canimmmmmNaper partiskoben sormasam hiç sormuyon meni
Kız sadece erikle sahur mu olur.bütün gün dayanamazsın halsizlik yaparAyy bugün çok zorlaniyorum sahurda sadece erik yemistim spor da yapınca halsiz düştümm gonsuukizim uyutmuyo kii o ogle uykusuna yattiginda bende uyucam acikk
kizz kv.gile z.yagli yaparim bizimkiler yimezlerrrrrr ama patlican varya kizz sebzeee domitis corbasi varrr oda sibzeee bizim evin en gözde sebzesi patitistr canimm..ama dün bi z.yagli taze fasilye yaptimki sormayn kizimda esimde parmaglarini yidilerrrrr bol soganli bil domitisliiii bol z.yagliiBence yanına bi zeytinyağlı yap canim.menüde nerdeyse hiç sebze yok
Bende zeytin yağlı yap demiştim bilmedenkizz bizimkileģ hic sevmzler oyle bağbunya mağbunya z.yagli ettt olacağğ soylee yagli maglii etttttt pilavvvv
Gunaydinnnnn tatlimmarlinimmm gunaydinnn canimcimmmmmmmmmmm
Kız çorba nin içindeki sebze den ne olur.ben sebze sevdiğimden herkesi kendim gibi düşünüyorum. BENİM eşim de sevmez sebze ama eti ver hergün yerkizz kv.gile z.yagli yaparim bizimkiler yimezlerrrrrr ama patlican varya kizz sebzeee domitis corbasi varrr oda sibzeee bizim evin en gözde sebzesi patitistr canimm..ama dün bi z.yagli taze fasilye yaptimki sormayn kizimda esimde parmaglarini yidilerrrrr bol soganli bil domitisliiii bol z.yaglii
Ayy kiz keske uyyabilsen oglen acik dinlenirdinOrucc brnm kizi 5de kalkti ben 3de yatmistim sonra uyudu uyumadi derken uykusuz kaldim oglende uyuyamiorm.. kizim uyusunda dusa grcemmm aksam iftardaymmmm gene sisicem
Malesf :) uyudu hemen dusa grdm ciktm uyandi ddusun ne kdr uzunnnnnnnnAyy kiz keske uyyabilsen oglen acik dinlenirdin
Ayy ivitttt tum derdim asam ne gysemEriyoz
Bende uyumucam kizi yeni uyutuyorum sonra evi toparlarim biraz zaman geçerMalesf :) uyudu hemen dusa grdm ciktm uyandi ddusun ne kdr uzunnnnnnnn
Giyin de foto at bize nasın fikiigggAyy ivitttt tum derdim asam ne gysem
Evettt sagolsnlar cok seviyala beniyinemii iftar kiz parteee ohh kebapsinnnnnnn
Ooowway evt cnm ilac kullaniorum ya daha bu ay oldum ama en son 2014 nisanda olmustum doktor ilaclarimi kesince bebk tedavisi sirasinda adetimde kesildi tabii 2 sene 2 ay olmuş
Bencede yeter bee uyu uyu bende aksam gelnce hic durmucam uyucam.dinlencdm yarin temizlijkk yaparm evdeymm cumartesi gene iftardaym birgun ara veriormBende uyumucam kizi yeni uyutuyorum sonra evi toparlarim biraz zaman geçeruyusam aaşaamaca uyurum aslinda ama evi kim toparlicak
olmaz sen atiyonmuuu ama dun buraya attigimi atablrmGiyin de foto at bize nasın fikiiggg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?