Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canim Soganli bulgur pilavi da salçali oluyor soganlari kavurup salçasini koyuyorum bulguruda biraz kavurup pişiriyorum belki sebzeli benim goca sevmez püreyi de garnitürlü yapiyim diyorum kiz koftenin yanina her türlü gider gibi toprak kaplara koyup ustune kaşar koyarim veririm firina nar gibi kizarir ama haydari de yapabiligimmmsaol ballışım

Güzel menü bence.

gunaydinn kizlarrr..ayy cok telaşlaiyim misafirlerim gelcakk cohhh kalablik 3 ablam abim annem enistler yigenler zatiii yigrnler 8 taneee hepiside kocaman 1i hariç SekerPancarii selinimm listeyle sen ilgilenirmisin canimcimmmmmm bude sabh kalktim omzumda tutulmuş ofki ne offff

***14.TAKIM 471. ETAP***

Marlin18(54.8/ / /%)
Moon8187 (60.7/ / /%)
ParteMoralll (69.5/ / /%)
Esmerm91 (66.7 / /%)
Tubi_klc (81.7 / /%)
Meggieee(63.7 / / /%)
seksensekizli ( 77.2/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 30 Mayıs 2016 başlangıç kilo 79.3 hedef kilo: 65

14.Takım Ortalaması:%

***14.Takım Adaylar Listesi***

pinkibal ( 61.7/ / /%)yeni üye başlangic tarihi 11 Haziran 2016 başlangıç kilo 61.8 hedef kilo: 56

Tamam canim ben ilgilenirim merak etmekolay gelsinnn

Kizzzz neresi kalablikkkk yaparn bisey yok sakinnn vnmmm
canimd unden bu yana telaşlitim misafirlerim var kizz evi temizliom simdi manyilari yapcm yemekleride beraber yapark ablamlarlan evi eyce bi silip supurmem gerek camda silicemm ayy omzumda tutukk
hihihi hani bi saatte temizlenioduu calis calis bugunnnnn ah cnnnmmmmmm ne kotuyumm

Aman canım dediğin gibi öncelik bebişin..çok aşırıya kaçma ek besine gecince diyetine devam edersin..öperim o bebisi
Saol balimmmm bende seni operim
canm 6ayda ek gidaya gecince baslarsmnm sen cok kglu fln deglsn okdr sorun yapcak biseyn yok zamanin tadini cikar ama abartmadan
4,ayda baslarim askitom su an 62 kiloyum cokda yemiyom ama hemn aldim kilo ay cok sinirliyim 60.6 hormusdum gectigmz haftalarda
ewwt gülüm haklisin ama su 5 te 5 dietini yaparim xunki sinirsiz besin tuketiosun 5 gundede yedigim seyler faydali sutum boldu ilk yaptigimda vallada yarın basliyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…