- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.381
Canim Soganli bulgur pilavi da salçali oluyor soganlari kavurup salçasini koyuyorum bulguruda biraz kavurup pişiriyorum belki sebzeli benim goca sevmezCanım soğanlı pilav nasıl oluyor bilmiyorum ama meyhane pilavı diye bi pilav var adananın yanına konulan ondan yap sebzeli pilav yani istersen veririm tarif :)
Bence onun yanına püre olmaz canım haydari yapabilirsin uyumlu olur :)
Çorba olarak genelde mercimek çorbası iyi olur ama bulgur pilavı olduğu için ya tarhana ya da yayla çorbası yapabilirsin :)
Soğanları ay şeklinde doğrarsın domates falan adananın yanına
Şöyle mesela
Günaydın gonsuuHepinize günaydın fıstıklaaar
Hayırlı cumalar
Bol eksilerr
Güzel menü bence.Canim Soganli bulgur pilavi da salçali oluyor soganlari kavurup salçasini koyuyorum bulguruda biraz kavurup pişiriyorum belki sebzeli benim goca sevmezpüreyi de garnitürlü yapiyim diyorum kiz koftenin yanina her türlü gider gibi toprak kaplara koyup ustune kaşar koyarim veririm firina nar gibi kizarir ama haydari de yapabiligimmm saol ballışım
Gunaydinnnnn canım. Sende mi erkencisin benim gibiGünaydın gonsuu
Saol canim regl oluyum da öyle çağırıyim diyodum agzim açik olsun temizligi yemegi rahat yapiyim diye ne kaldi ramazanin bitmesine kisssGüzel menü bence.
Evet gonşu benim kiz geç bile kalkti bu seferGunaydinnnnn canım. Sende mi erkencisin benim gibi
Allah yardım eder canım merak etmeSaol canim regl oluyum da öyle çağırıyim diyodum agzim açik olsun temizligi yemegi rahat yapiyim diye ne kaldi ramazanin bitmesine kisssgecikti adetim bugün temizlik yapip yarin çagririm artik
canimd unden bu yana telaşlitim misafirlerim var kizz evi temizliom simdi manyilari yapcm yemekleride beraber yapark ablamlarlan evi eyce bi silip supurmem gerek camda silicemm ayy omzumda tutukkMoonlii kizzzz bn gldm yohsunnn
Tamam canim ben ilgilenirim merak etmegunaydinn kizlarrr..ayy cok telaşlaiyim misafirlerim gelcakk cohhh kalablik 3 ablam abim annem enistler yigenler zatiii yigrnler 8 taneee hepiside kocaman 1i hariçSekerPancarii selinimm listeyle sen ilgilenirmisin canimcimmmmmm bude sabh kalktim omzumda tutulmuş ofki ne offff
Kizzzz neresi kalablikkkk yaparn bisey yok sakinnn vnmmmgunaydinn kizlarrr..ayy cok telaşlaiyim misafirlerim gelcakk cohhh kalablik 3 ablam abim annem enistler yigenler zatiii yigrnler 8 taneee hepiside kocaman 1i hariçSekerPancarii selinimm listeyle sen ilgilenirmisin canimcimmmmmm bude sabh kalktim omzumda tutulmuş ofki ne offff
hihihicanimd unden bu yana telaşlitim misafirlerim var kizz evi temizliom simdi manyilari yapcm yemekleride beraber yapark ablamlarlan evi eyce bi silip supurmem gerek camda silicemm ayy omzumda tutukk
Saol balimmmm bende seni operimAman canım dediğin gibi öncelik bebişin..çok aşırıya kaçma ek besine gecince diyetine devam edersin..öperim o bebisi
canm 6ayda ek gidaya gecince baslarsmnm sen cok kglu fln deglsn okdr sorun yapcak biseyn yok zamanin tadini cikar ama abartmadan
pinkibal canım kendini kasmadan dengeli bi şekilde beslen bence.yogurdunu, sütünü. Yumurtanın, peynirini , cevizini , badem ini doyana kadar ye.ekmek , pasta, börek cips gibi bol kalorili şeylerden uzak dur yeter
Rabbim bebisine sağlık versin.bu günlerin tadını çıkar zaman çabuk geçiyor
Tamam canim ben ilgilenirim merak etmekolay gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?