- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.501
Ben su ayrica iciorm cay may ama tam yatrken inan 1.5lt soguk suyu icip yatiorm ondan inmio olblrm bence daha azimdir ne blm kendime oyle avutuorm 69.0cikiodm ama sabah 69.5 besyuzde olsa coh onemliValla bende orucken kilom dogru mu acaba diye şüphe duyyorum az mi fazlami anlayamiyorum ben bazen orucken sabah daha az çikip saat ilerledikce daha fazla çiktigim bile oldu ödem oluyo belkii
Iftrdan once 68.9dum ohh keske oyle olsam
iftardan hemen sonra da tartilaydin
Nasil iciyon kiz ben iftar sahur arasi iciyom 1 bucuk litre sahurdan sonra 1 bardak ancaBen su ayrica iciorm cay may ama tam yatrken inan 1.5lt soguk suyu icip yatiorm ondan inmio olblrm bence daha azimdir ne blm kendime oyle avutuorm 69.0cikiodm ama sabah 69.5 besyuzde olsa coh onemli
Super bi hisdirIftrdan once 68.9dum ohh keske oyle olsam
Valla iciom yatarken hepsini hahaahNasil iciyon kiz ben iftar sahur arasi iciyom 1 bucuk litre sahurdan sonra 1 bardak anca
İviiittttttttSana foto aticam burdmsn
Bide siyah ya obur bacagmla bir gbi cikmis ama ossun evet yan nasl sisikms dime iyyyyyy benm tek avantajm var oda ski duruo olmam galiba ebet gobus nasilms hahahaahahah bakip bakip soguom ozaman gobegm cok gelmiodu bi iki ay sonra dank ettiKiiz partis gercekten super bi before afterrrön bacagin falan nasil bombeliymis sönmüş resmen göbek iyce sifirlanmiss superrrrrrrr
Ne güzel kiz umursamayip öyle de durabilirdin azmettin bak fistik gibisinnnnBide siyah ya obur bacagmla bir gbi cikmis ama ossun evet yan nasl sisikms dime iyyyyyy benm tek avantajm var oda ski duruo olmam galiba ebet gobus nasilms hahahaahahah bakip bakip soguom ozaman gobegm cok gelmiodu bi iki ay sonra dank etti
78halime baktm ozaman ne seviniodm verdm dyee onlada yanyana koydum ucurum var demekki 60olsam nasl daha baylcaaaaam... alt bacagm cok yok dimi ust bacak daha cok benm ustte cok yok gbi tabi kgma gore sana gore cokNe güzel kiz umursamayip öyle de durabilirdin azmettin bak fistik gibisinnnnyihhuuu iyy deme sen bak gurur duy kendinle nasil da incecikim simdi diye
Vucut seklimiz cok benziyo biliyo msn ama sen daha sıkısın ben yumuşakim biraz78halime baktm ozaman ne seviniodm verdm dyee onlada yanyana koydum ucurum var demekki 60olsam nasl daha baylcaaaaam... alt bacagm cok yok dimi ust bacak daha cok benm ustte cok yok gbi tabi kgma gore sana gore cokbiri var 67kg mesela onun bacagi benden az ama ustten yanlari falan cok ckio dioki sen cok skisin arrtk dyettenmi vucud yapmdanmi blmiorm tek dilegm 60olmak
Dimi sennde ust ince sen suan fitsjnnn yaaa.. bncede zaten suan hedefm ne bliomsn yilbasna kdr 60olucam nettt okdr diormm ramazan bitince ilk baski gbi yapcm bakalm nolcak kuznde katlcak bana..Vucut seklimiz cok benziyo biliyo msn ama sen daha sıkısın ben yumuşakim biraz60 olunca o bacakkk müthis görünecek muthisssss aynalara bakmaya doyamican ne guzelim dicenn
Biz balkondyz fena esioo afiyet ossunduAy bi soguk kahve yaptim kiizz bek sicak havaa
Olursun bebegim ya ramazanda dengeler sasiyo gec falan yiyoz ya ramazandan sonra daha hizli vermeye başlarsın hepimiz öyle oruç degilken diyet daha kolayDimi sennde ust ince sen suan fitsjnnn yaaa.. bncede zaten suan hedefm ne bliomsn yilbasna kdr 60olucam nettt okdr diormm ramazan bitince ilk baski gbi yapcm bakalm nolcak kuznde katlcak bana..
Saol tatlikommBiz balkondyz fena esioo afiyet ossundu
Dukana doneblrm bakalm kuznm oyle yapalm dio yaparsammm cekilinnnn parte geliyyyOlursun bebegim ya ramazanda dengeler sasiyo gec falan yiyoz ya ramazandan sonra daha hizli vermeye başlarsın hepimiz öyle oruç degilken diyet daha kolay
Aynen kiz korumakda zor ne güzel ramazani kilo almadan bitiriyoruz herseyden yiyozDukana doneblrm bakalm kuznm oyle yapalm dio yaparsammm cekilinnnn parte geliyyyama sunu anladm bak hersyden yiorm koruom kgmu demekki korumada zorlanmicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?