- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.521
Yok be almayzz insallah.. ama en zoruda ne bliomsn eski kiyafetlerme grmeye calisirdm l ustlerime suan hepsi buyuk bosbol al al grne verion napcagini sasio insan be.Aynen kiz korumakda zor ne güzel ramazani kilo almadan bitiriyoruz herseyden yiyozbayramda da almayik insallah
Tam istegin kiloya gelene kadar pek bisey alma kiz ben 75 den 57 ye düşene kadar hic bişi almadimYok be almayzz insallah.. ama en zoruda ne bliomsn eski kiyafetlerme grmeye calisirdm l ustlerime suan hepsi buyuk bosbol al al grne verion napcagini sasio insan be.
Ya napicam ama surkli disari ckiorz fln aldm gene ben pntlnda aldm uc tane eskileri daralttrdm falan ama cok guzl seylerm hep buyuk kaldi... kardsm dioki gyme bol bsy daha kg duruon diyoal al ds abartmak istemioem cnku daha vercm valla cok zor bu konu zor tutuom kendmi almamk icn..Tam istegin kiloya gelene kadar pek bisey alma kiz ben 75 den 57 ye düşene kadar hic bişi almadimhicccccc bisi
Canimm benimm ellerine saglik teşekkür ederiizzkızlar liste sırası sizdeydi ama ben yaptım geçen haftamı telafi etmek adına hepinize hayırlı ramazanlar bol kilo vermeler kardeş takımım
Kizlar tartildim veee 53.8 çiktimmdün 54.6ydim ödemmiş demekkii daha iner bence sicaktan çok bisey yiyemiyorum
Hahahahah ben soylemicem giskanirsin meniİncecikimçoh zayifim bek gözelim
Söyle soyleeeee sen kaç çıktınHahahahah ben soylemicem giskanirsin meni
Sulemem supruuuuzzSöyle soyleeeee sen kaç çıktın
Ayy canim bende dün bütün evi temizledim bugün kvdemler gelecek diye onlarin da isi varmiş pazartesi gelecekler dün yetiştiriyim diye telef oldum o telaşede bende unutmuşumKızlar gunaydinnnnSekerPancarii selinim beninde misafilerm sahura kaldi hic ugrayamadm kilo bikdirimi bile yapamadm simdi napmamiz lazimki
olsun canim napalimmm oyle yaparz bizde benmde kv.ler gelick bugun dun ev okadar kalablktiki ablatamam cocuklarla beraber 17 kisiydikkk valla cohhh yoruldm bugunde 11 kisi gelicekkk ben kacar yine kizlar arik yarin gorusuruk opuyorumm hepinjziiiii @ParteMoralllAyy canim bende dün bütün evi temizledim bugün kvdemler gelecek diye onlarin da isi varmiş pazartesi gelecekler dün yetiştiriyim diye telef oldum o telaşede bende unutmuşumgelecek hafta bütün yuzdeleri ikiye bölücez canim
canm hic ugrayamadmki regl den dolayi +2 yim canimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?