Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sahur domates salatalık küçük parça pide
İftar mercimek çorbası yarım tabak yahni 2 kaşık fellah köftesi 2 kaşık Yoğurtlu cevizli havuç 1 küçük Kıymalı pide
Biraz fazlami oldu ne..

Pideyi yarım yesen iyiymiş canım . Ama çokta kötü bir menü değil. Afiyet olsun

Hiii en kucugumkii sabah türk kahvesi öğlen 2 yumurta 2 çeri domates akşam mercimek yemeği yesil salataa 2 litre su ictiiiim kolay gecti darısı diğer günlereee
Afiyet olsun tatlim. Menun gayet güzel. Ama sabah kahvaltısı ni atlama .bence gunun en onemli öğünü

Kızlar ben çok cıs beslendim iki gündür
Umarım yarın artıda çıkmam
Tamam vurmayın ben kendimi döverim

Kızlar hayirli gecelerrrrrrr ay cok yogunumm cokk yogununmmmmmm cokk ozledim hepiniziii valla aklim sizde ama teli elime alocak vahtımmm olmuoooooo canlarm bnm..bende gidisat hic iyi degil yatin 5in1 a basliyorum bende ayy yapanlar bi anlatsin yarin patates gunu onu biliommmm napcam napcam sonraa patitisi firina atsam boll baharatli nassii olur acabaaaaaa.
neolacakbukilo canimm hosgeldin gecmisi okuyunca daha detayli tanicam cnm seniii

cok sukur misafir agirlama islerim bitti bugunde disarfaydik salida davetliyim ama ablamda olucagi icin sorun yok bayramda duz 60 olayim bari bugun 63 ciktim kilolar şaka gibi yedikçe geliyor neyse reglimde bitti ama hala elim ayagim davul gibii boyleikle odemide attim miii bayramda alirim 1-2 kilo zaten sonrki hafta tatile cikicaz kismetse ayyyy nasil zora sürdüm işii çekicem cezasini bu hafta açımmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…