- 20 Haziran 2016
- 83
- 45
- 8
- 29
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.641
siz kaç kilosunuz boyunuz kaçHoşgeldinn tatlim bize katilabilirsin eglenerek çok güzel zayifliyoruz burda
Karatay diyeti çok saglikli aslinda, isvecde zorlanabilirsin canim kendini kontrol et dayanamazsan fazla zorlamaAy inşallah 49 a inmek istiyorum 1 aya 5 kilo isveç yapacağım umarım veririm ya bu kilolarda zor veriyorum yoksa 63 ten 56 ye inmiştim bir ayda karatay ile bu sefer 59dan 54.60 a inebildim 1 ayda
Ben 165 boyunda 53 kiloyum tatlim 75 kilodan düştüm bu kiloyasiz kaç kilosunuz boyunuz kaç
yaa ne guzel masallah sizee bende 47 olurum umarım bu 1 ayda 49 da olabilir sonra daha yavaş veririmkiiiBen 165 boyunda 53 kiloyum tatlim 75 kilodan düştüm bu kiloyakalori saydim 1 seneyi buldu benim kilo vermem yavas yavas verdim
Takımımıza hoş geldin canimyaa ne guzel masallah sizee bende 47 olurum umarım bu 1 ayda 49 da olabilir sonra daha yavaş veririmkiii
20 yaşındayım canım sen kaç yaşındasıınTakımımıza hoş geldin canim
Bende 54.1 kiloyum .boyum 157.aşağı yukarı aynıyız. Ben de 74 kılodan düştüm. Hedefım 52 kilo olmak.senin yasin kaç canım.
Ben 33 yaşındayım canım.evliyim 3 kızım var. Sen bekarsın galiba20 yaşındayım canım sen kaç yaşındasıın
Ay evet allah bagislasin 3cocuktab sonra 54 olmak masallah20 yaşındayım canım.evliyim 3 kızım var. Sen bekarsın galiba
Sagol canım. 8 ay sürdü 54 kiloya gelmem ama olsun. Zayıflık çok güzel bir duygu. İnşallah bir an önce 52 olurumAy evet allah bagislasin 3cocuktab sonra 54 olmak masallah
İnşallah canım. ama benim artık çok yavaş gidiyor kilolar gram gram veriyorumSizin vereceğiniz az kilo kalmış en kısa süredeveririz iinşallah
Canım akşamları toplu halde yazıyoruz günlük menulerimizi. Birbirimizin menulerine yorum yapıyoruzAy hadi inşallah me yediğimizi yaxiyormuyiz gün içi
SekerPancarii bu takımın en guru kızı. Takımın gururu oooo
Takimimizin en küçükü bendim şimdi sensin fıstıkımmm20 yaşındayım canım sen kaç yaşındasıın
Ben 51 e kadar düşmek istiyim gonsuSagol canım. 8 ay sürdü 54 kiloya gelmem ama olsun. Zayıflık çok güzel bir duygu. İnşallah bir an önce 52 olurumSekerPancarii rakibem oda 52 olmak istiyor
Sende çıtayı hep yukseltiyon gonşuBen 51 e kadar düşmek istiyim gonsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?