- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.661
Canim diz kapaklari eller yerde yani kedi pozisyonunda dur kalcani iyce kas bacaklarini yana dogru aç gonsu anlatabildim miSekerPancarii canım senin şu köpek işeme hareketi vardı ya nasıl yapılıyor canım o.link atabilirmisin
Hadim beraber 51 olakkSende çıtayı hep yukseltiyon gonşu
Kız bende anlama kıtlığı var. Hemen anlayamıyorum öyle .bi deneyeyim yarın bakalımCanim diz kapaklari eller yerde yani kedi pozisyonunda dur kalcani iyce kas bacaklarini yana dogru aç gonsu anlatabildim mi
Kız gram gram gidiyo zaten. Diyet yapmak tan sıkıldım valla. Bi 52 olayım hele.Hadim beraber 51 olakk
Kiz kopekler nasil yapar tuvaletini onun gibi ayniKız bende anlama kıtlığı var. Hemen anlayamıyorum öyle .bi deneyeyim yarın bakalım
Allah senin iyiliğini versin kizzKiz kopekler nasil yapar tuvaletini onun gibi ayni
Şeyyy bennn
He gis adi da ondan kopek isemeAllah senin iyiliğini versin kizz
Hadi bugün serbestsin. Yazma o zaman boşverŞeyyy bennnhani bugün diğim ginim ya yidim acik
Nete yazdım çıkmadı kizz gerçekten köpeklerin şeysi çıktı. O yüzden sana sordumHe gis adi da ondan kopek iseme
Squat yapsana kiz fazla kilon kalmadiii en guzel popoyu squat toparliyoKız popom aşağı sarktı sanki zayıflayınca selin ne yapsam ki
Yazdim gonşu az az yidim herseydenHadi bugün serbestsin. Yazma o zaman boşver
Bu harekette yan kalcayi çalıştiriyo kizNete yazdım çıkmadı kizz gerçekten köpeklerin şeysi çıktı. O yüzden sana sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?