- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.741
Bilmiyirim dün doğum günüsümdüTabiiii tabiiiii coh ozlednnnnnn kac gundr yohum bennnnnnn farhindamiydin aceeeep
Aaa dun ben yogundm yaa misafrlerim vardiii ondaannBilmiyirim dün doğum günüsümdükeyiflerdeydim kutlamadin ya hanii yazmistim oysakine
kizz senle marlin yaoarsiniz korkuommm sizden kuru seylerrrrrKafaya koydum kizz bayramda 52 olucam insallahbayramda almazsam super olurr
çohhh mantihhhlıı ama ben zati 36 aliommm biraz sıkıooo ama 57 olursam tastamam olur diom hic 38 almiom hepisi 36Saol gomşummmkiz ben geçen seneden beri hic pantolon almadim ve olan kotlarim da çok eskidi pantolon almayi düşünüyorum ne kadar ufak bedendeyken alirsam o kadar iyi ona giremiycem diye gorhudan yiyemem
Ayyy şu diyetin adını duyunca başım dönüyor valla. Pattis pattis pattisKizlar bugun 5in1 diyetinn ilk ve patitis gunu firina surem iyisimi demiiii baharatliyamm 2 paritis yiyem iftarda doyarmiyim bilmiorummmm ayySekerPancarii patitis corbasi demistiii onuda yapabilirimm hankısını yapsamm acepppp
sarraf sen ne yapmıstn patitis gununde bide kac kg verdin canimcimm yazzz çohh heycanliyim ne zamndr diyet yapmiommmm
bende bi deneyim marlinimm belki bana iyi gelir ben cok azittim ya terbiye olsun nefsin acikkkkAyyy şu diyetin adını duyunca başım dönüyor valla. Pattis pattis pattis
Bende kaçırdım cuma cumartesi davetleri beni kötü etkiledi offfGızlarrr tartildimkineee 62.3 çıhtımmmm 63.1 idimm dünnnnnn bence ben bu hafta veririm bu ödemii bide çohhh yidim yaaa çohh yidim pastalar tatlilar ehmahhlarrrr dolu dolu tabahlar çohh yidimm regl olunca oştahm cohhh acik oluo bide 2 gün sürdu zaten hala ödem var hissediorum karnm davul gibiii
Büyük konuşmayın ama ömrümün geri kalanın da bir daha yapmam bu diyetibende bi deneyim marlinimm belki bana iyi gelir ben cok azittim ya terbiye olsun nefsin acikkkk
ayyy okadar mi yaa offffff benim bunyem biraz sığır gibidir..reglkende dikkat edemedim cunku misafirlerim vardi falan yidimde yidim cokta yoruldm ayni zamanda ama +olarak geldi iste niralimi boxmadan yollamaya calisicam cnmBüyük konuşmayın ama ömrümün geri kalanın da bir daha yapmam bu diyeti
tartildnmi canimmm kesin -desin benceeeeee ay hayranim senle selinin azmine maşALLAH sizeTartilip geliyom hemen
Cuma kilom, 54.1tartildnmi canimmm kesin -desin benceeeeee ay hayranim senle selinin azmine maşALLAH sizeben su koyverdimmmm
Ben çok etkilendim. Ama her bünye farklı canım. Belki sende sorun olmaz.bakayyy okadar mi yaa offffff benim bunyem biraz sığır gibidir..reglkende dikkat edemedim cunku misafirlerim vardi falan yidimde yidim cokta yoruldm ayni zamanda ama +olarak geldi iste niralimi boxmadan yollamaya calisicam cnm
Ossun kuşumm benimmAaa dun ben yogundm yaa misafrlerim vardiii ondaann
Dogum gunun kutlu olsun kuru kizkuru kuru yaslarin olsunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?