- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.761
Canimm menimmmmmmmSekerPancarii Selinimmmm canimmmmm güzel yürekliiiiii arkadaşım eşinle evladinla tüm sevdiklerindeeee musmutlu bir omur diliyorum canim sana..Nice birbirinden güzel yılların olsun canimmmmmmmm
evt canm bende oyle dusundum zorlanirsm birakirim ama ben yarin zorlanirim sebze gununde sonra et gunu zatiii cokk severim bide meyve gunu zor bnm icin meyveyi hic sevmem o gunde sebze yapabilirim ben olurmuki acaba oyleeeBen çok etkilendim. Ama her bünye farklı canım. Belki sende sorun olmaz.bak @sarraf ta iki hafta yaptı maşallah Kötü etkilenmedi.sende bi dene olmazsa bırakırsın
kolay gelsin cnmm ay bn ne gusel bitirdm davt neyin isleriniiiii ohhhhhCoh işim vaa gizlaa görüsürük
Hos geldin canim aramıza.hep Beraber vericez kilolari inşallah. Senin fazla kilon yok zaten boyunda uzun.hedefin kaç kilo olmak canım. Kendinden biraz bahsedermisinBende katılmak istiyom 1.69 boy 64.9 kilo
Ben yine kızla uğraşıyom biraz ateşi var bu sıcaklar iyi gelmedi yavruma@esmerm91 nerelerde @pinkibal veSeksensekizli kixzz pinkiiii yine internt paketinmi bittiii nirelerdesinnnnnnnnn
Çok iyi vermişsin canım. Neler yaptin, nasıl verdin o kadar kiloyu.Hedefim 62 olmak 3 kilo verebilsem çok iyi olacak 6 7 aydır diyet yapıyorum. Yaklaşık 25 28 kiloya yakın verdim azıcık kaldı doğum kilolariyldi
Bende 33 yaşındayım, 3 kızım var.Hosbulduk 25 yaşındayim 3 çocuk annesiyim ev hanimiyim
Çok geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin minigeBen yine kızla uğraşıyom biraz ateşi var bu sıcaklar iyi gelmedi yavruma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?