Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben çok etkilendim. Ama her bünye farklı canım. Belki sende sorun olmaz.bak @sarraf ta iki hafta yaptı maşallah Kötü etkilenmedi.sende bi dene olmazsa bırakırsın
evt canm bende oyle dusundum zorlanirsm birakirim ama ben yarin zorlanirim sebze gununde sonra et gunu zatiii cokk severim bide meyve gunu zor bnm icin meyveyi hic sevmem o gunde sebze yapabilirim ben olurmuki acaba oyleee

daha dun sildm supurdm ama bakiom evi pohh gituruyuuu cokk uyhumm vağğ yatiom bennnnn

Hedefim 62 olmak 3 kilo verebilsem çok iyi olacak 6 7 aydır diyet yapıyorum. Yaklaşık 25 28 kiloya yakın verdim azıcık kaldı doğum kilolariyldi
Çok iyi vermişsin canım. Neler yaptin, nasıl verdin o kadar kiloyu.
Bende 74 kılodan 54.6 kiloya indim hedefim 52 kilo olmak.ama son kilolar çok yavaş gidiyor

Işte benimkide sikildim yoruldum hiç spor yapmadım evde çocuklar başlibasina spor zaten yememe çok dikkat edyim 6 öğün yiyom ekmek yok Şeker yok yağ yök şeker ihtiyacimi meyve ve kuru uzumden karsliyom sabah aç karna kyisi yiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…