- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.781
Ben hergün yürüdum 2 buçuk _3 saat. Ama ramazan da eve kapandım. İnşallah bayramdan sonra yürümeye baslamayi dusunuyorumIşte benimkide sikildim yoruldum hiç spor yapmadım evde çocuklar başlibasina spor zaten yememe çok dikkat edyim 6 öğün yiyom ekmek yok Şeker yok yağ yök şeker ihtiyacimi meyve ve kuru uzumden karsliyom sabah aç karna kyisi yiyom
Yürüyüş ve dikkatli yemek yedim.ilk başlarda bende ekmek, tatlı türü şeyler yemedim.ama şimdi fazla kasmiyorum kendimi herşeyden az az yiyorum. Ramazanda tabi biraz kaçamaklar oluyoÖyle siz ya nasıl verdiniz
Ben 33 yaşındayım canım.evliyim 3 kızım varKaç yasindasiniz
14.takıma üye olmakistiyorum da burayamı yazacaktım :)Kizlar bugun 5in1 diyetinn ilk ve patitis gunu firina surem iyisimi demiiii baharatliyamm 2 paritis yiyem iftarda doyarmiyim bilmiorummmm ayy @SekerPancari71 patitis corbasi demistiii onuda yapabilirimm hankısını yapsamm acepppp
@sarraf sen ne yapmıstn patitis gununde bide kac kg verdin canimcimm yazzz çohh heycanliyim ne zamndr diyet yapmiommmm
evet canim hosgeldin buraya yazicaksinnn14.takıma üye olmakistiyorum da burayamı yazacaktım :)
Evet canım burası 14. TAKIM14.takıma üye olmakistiyorum da burayamı yazacaktım :)
canim ben bile yeni kendime gelebildim ayy patitis yiyemedimmm esim cohhh kizdiii sofrayi dagittrcaksn bana dediiHerkes iftar hazırlığında galibaaa
Bence de orucken yapma. Az az herşeyden ye.bütün gün aç kalıp ta akşam sadece patates yemek insanı mutsuz yapıyor.yani ben öyle olmuştumcanim ben bile yeni kendime gelebildim ayy patitis yiyemedimmm esim cohhh kizdiii sofrayi dagittrcaksn bana dediiyemk ye orucluykn boyle diyetmi yapilir dediiii cohhh kizdi cohhh şaşrdm 2 firinda tavuk but yatim tabak kiymali yesil mercimek 1 dilim tb ekmegi 3 zeytin yedim 1 tanede hurma birde cacik yapmiatim 1 kasede cacik yedim
burdaymm tatlimmm
valla ben yapiciktm ama cok kizdi beyimmmBence de orucken yapma. Az az herşeyden ye.bütün gün aç kalıp ta akşam sadece patates yemek insanı mutsuz yapıyor.yani ben öyle olmuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?