- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.226
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.941
Hahaha akilli pitirciklarrrrBenimkide aynı kız. Dolabı kapatıp kendini alkışlıyor.
Bisey tut elnde cagr surekli cnm gerci sen daha iyi blirsn oburlerndenElinden tutunca yürüyor benimki. Kendisi de bir yere tutunmadan birkaç adım atıyor. Ama çok tembel uğraşmak istemiyo.yataktan falan iniyor kendisi heryer en gidiyo emekleyerek. Benim ki biraz yaramaz ama çok sinirli. Birşeye kizdimi ortalığı dağıtıyor elinde ne varsa fırlatıyor
hadi bakalm insallah cnnnnmm.Ayy hemde nasil iyi olacak canimmm yaa cocuk cok bunaliyo evde ogle 11 aksam 5 di heralde saatleri bütün enerjisini atmış olur
Gerisini bilmem ama en güzel benim konusunda annesine mi cekmiss neeeİnsallah sorunsuz gider kizzBiraz aklim kuzumda kalir ama ona cok iyi gelecek dedigin gibi paylasmayi ogrenir biraz benim kiz hep benim dedigim olsun en güzel benim hersey benim olsun herkes sadece beni sevsin havalarinda
Siz yapana kadr koftrryi ben ikinci kez yapiomYeni gördüm. Güzel menü afiyet olsun
Kız öbürleri ne benzemiyor bu anam. Birisi 1 yasinda , birisi 9 aylıkken yürümüştü.hem onlar çok agirbasliydi.yaramazlık bilmezlerin. Bu kime çekmiş bilmiyom vallaHahaha akilli pitirciklarrrr
Bisey tut elnde cagr surekli cnm gerci sen daha iyi blirsn oburlernden
hadi bakalm insallah cnnnnmm.
Barbunya yapmayı düşünüyorum. Börülce yemeği , yanına şehriye pilavı,salata, cacık, sutlac ta yaptım. YeterSiz yapana kadr koftrryi ben ikinci kez yapiomhahahaha
Dunde orman kebabi yapmistmmmm :) bugun kuru takiliyik sen napcan cnmm
Yeni model bunlarKız öbürleri ne benzemiyor bu anam. Birisi 1 yasinda , birisi 9 aylıkken yürümüştü.hem onlar çok agirbasliydi.yaramazlık bilmezlerin. Bu kime çekmiş bilmiyom valla
Barbunya hc sevmim yaaa :) bana etli olcak tum yemkler etli tavkluBarbunya yapmayı düşünüyorum. Börülce yemeği , yanına şehriye pilavı,salata, cacık, sutlac ta yaptım. Yeter
Güzel oluyomu kız köfte. Cok Kuru olmuyo mu .benim kizlar yemiyo bi şeyi kuru olunca.tavuk göğsü genelde kuruya o yüzden sordumSiz yapana kadr koftrryi ben ikinci kez yapiomhahahaha
Dunde orman kebabi yapmistmmmm :) bugun kuru takiliyik sen napcan cnmm
Ben anam ne pisirirse onu yicaaammKizlar akşama ne pisiriyonuz
Cadiii yaYemee yaaa benmmmsimdide almis yastigini hem yuruyo yastikda yerde suruklenerek gidio hahahaha
Kolay gelsin gonsuBen temizlikyapmaya gidiyorum kızı uyuttum sonunda
Normal kofte sevmiolarmi ki kofte sevmeyen cocuhmuGüzel oluyomu kız köfte. Cok Kuru olmuyo mu .benim kizlar yemiyo bi şeyi kuru olunca.tavuk göğsü genelde kuruya o yüzden sordum
Ne ara yaptin sütlacı giiBarbunya yapmayı düşünüyorum. Börülce yemeği , yanına şehriye pilavı,salata, cacık, sutlac ta yaptım. Yeter
Sus kizCadiii yayicemm onii banaaanee
Hayiiğğ bence parte teyzesine çehmiş o konudaGerisini bilmem ama en güzel benim konusunda annesine mi cekmiss neee
Ayy boll soganli domatesli biberlii barbunyayaa bayilirimmmmmm soğutup acik de limon sikarim men ona tabah tabah yirimm yirimm doymammmBarbunya hc sevmim yaaa :) bana etli olcak tum yemkler etli tavklu
Sanada afiyet ossun bebemmm
Evet bencedeHayiiğğ bence parte teyzesine çehmiş o konuda
ben 2 katı yumurta domates salataKizlar akşama ne pisiriyonuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?