Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yakinda yurur tutunuosa benimkide oyleydi onceden yakindr..
Valla bende ogretmedm yatakdan inmeyi ama oyle koltklarada tirmaniodu emeklerken yapcak biseym yok kendi yapio engel olmak istesemde.. benfe yanimda yatirmiyorm babasi gidince emiyo yanima aliorm o ara yapio yapicagini.. yani her cocuk farkli

canim iyi dusunmüşsn bence emziriosun sen daha dikkatli olman gerek..aslinda zaten 2 kilo vermk istiosun biraz disari ciksan hareket etsen bence daha kolay verirsin..bende +2 im hala ama dert etmiorum cunku 20 kilo vermisim bi 5 kilo daha veririm ama ramazani geviricem kilo vermenin puf noktasi bacım ahşamm yemiyecennn ben butun kilolarimi nerdeyse oyle verdim..ahşam agzima biseycikin surmedimm simdi Ramazanda tabii sofradan 21.30 da kalkonca denge alt ust oldu bende bayrama 59 olam istiodum ama koruyamadm bile..Aksam yemklerini gec yeme bebce cok hizli verirsin 2 kilomu canimmmm

Ohhh yasadin asamaaaa desene bu hafta benim davetm bitti simdilik cumertesuuuu kuzenlerle yemege cikicuuk bogazaaaaa karsi tikinacuuzzz kendimi ogune saklicam bu haftaaaaa ayyyyy hep bisi hep bisii

evet canm hepsi farkli elindn tutup birakiorm yurusun die yok anacim 2 adim sonra hop tottik yere bende zorlamiyorm naslsa RABBIM nasip ederse yurucek die..canm emseydi bende alor koynusumda emzirirdim yavrumu ama emmio ya uyaninca devam sutunu icio lik likk sonra oynuoz biraz yatakta ilk is zaten yatak badina tirmanmak asılmak oluyu kendi yatana koyuyorm bnde altini aciorum hava alsin die dokuorm oyancaklarinii sıkılana kadr oynuo sonra salona gecioz oyuna orda devamm kahvaltoya kadarr ama cok istahsz bu aralar hic bisey yemio desem yeri yani aç cocuk resmen dun bi yedigi yogurt yarim meyve bugunde 2 lokma peynir ekmek yedi yarim muz 2 yk yogurt behliom aciksinda yesil mercimk yedircemm

Sevdigi seylerden psirr cnmm olur aradaa cnini skmaaa masaya oturunca sizle cni ceker belkiiiii..

Ohhh yasadin asamaaaa desene bu hafta benim davetm bitti simdilik cumertesuuuu kuzenlerle yemege cikicuuk bogazaaaaa karsi tikinacuuzzz kendimi ogune saklicam bu haftaaaaa ayyyyy hep bisi hep bisii
he vallahaaa bizde cimartesi davetliyikkk pazarda finali en bi sevdigimiz yirde yapaciikkkkkkk..kiz alaçatiya gidiommmmmmmmmm

2 otel vardi ahlimda karar veremeyince 3 gün bi otele 2 gün bi otele yaptik rezervasyonu

aksam yemklerini bizimle yiyo zaten ama doke şaca bi lokma agzina 5 lokma yere:) bende sıcaklardn die dusunuorum nazar ettim cocumuuuu
Ahahaha ayni ayniiiii ustu basi agzi burnu mama sandlyesi yerler ama ogrenmesi icin meeecbuurr napak zaten minnak mideleri var cnmmmm olurrr sicaklarda meyveli yogurt yap ver yiir onuuu

Ahahaha ayni ayniiiii ustu basi agzi burnu mama sandlyesi yerler ama ogrenmesi icin meeecbuurr napak zaten minnak mideleri var cnmmmm olurrr sicaklarda meyveli yogurt yap ver yiir onuuu
kiz yemiiii oule denedim seftaliki yaptimmm cilekli muz lu yohh illa ehmahla yick yohurduuu simdi oylede yemiiii

yapp istersen ama ben 2 kasikla kalamazdmmm dun bisuru lohum yidim cikilatli kiza yogurt yaparken..yani yohurdu yapmasam yemiyecktm ama herkes uyumustu canim çehtiii yidimmmmm
Bendee yedm hemide ferrero r. iki tane yedm coh guzeldi top ceklindeeee ama yinede eksidym hahahaha demekki onceki gun okdr cok yemsmki yinede eksildm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…