- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #155.901
Veriyim kiiz bek güzel olar benim sütlacımKız selin sütlaç tarifi versene bana. Çok güzel yaparım dediydim deee
Yerim ama az az çünküm bayrama 52 olmam ilazimmO zaman Gelsin hamırlar , gitsin hamırlar ohhhh ohhhh
Hee gıss bek ösledim anamgiliOhhh ben cooktan doyurdmmafiyet olsn dadlusa
Neeeee yinemi
Neee yimeeeeekmi
30nisanda dogdu cnm..
artik kosusa gecti btun evi talan ediyooo..
Bnmkide oyle yaaa emeklerken koltklara tirmaniodu tv unitesi cikiodu.. yatakdanda inio smdi kafasina gore takilio..
Sağol canım .çay bardağı küçük boymu kizzzVeriyim kiiz bek güzel olar benim sütlacım
Her 1 litre süte 1 çay bardağı pirinç 2 çay bardagı şeker tam oluyor marliş ölçü bu
2 litre süt icin 2 çay bardağı pirinci tencere al üstüne sicak su ekle yumuşayana kadar pişsin pişipde suyunu çekince 2 litre sütü karistir sonra ara ara karıştir kivama gelince 4 çay bardagı seker ekle iyce karıştir seker eriyince kivamini kontrol et toprak kaplara koy ver firina nar gibi kizarsinntencerenin dibine kahve altligi at taşmasin gonşu
Küçük çay bardağı gonşuSağol canım .çay bardağı küçük boymu kizzz
Çok iyi olur kreşe giderse orda arkadaş edinir sosyallesir biraz.seninde hem boş zamanın olur hemde sende başka annelerle tanışırsın ne güzelHee gıss bek ösledim anamgiliayy datlumm benim bende yarin son kez yerim sonra biter reglim heralde başlarim orucuma ayy kiz Masallah diyim benim kiz çok akilli dokunma dedigim şeye asla dokunmaz hiç bi yeri kariştirmaz yeni yürümeye başladığında çekmeceleri falan açiyodu ama çok nadir.. evcilik oynar benim gizz bek sever bayramdan sonra kreşe göndericem Allah kismett ederse
Sağol gonşu. Pirinç unu yada nişasta koymuyon mu sen.Küçük çay bardağı gonşu
canimmcimmmmmm den olmadan pek olmamiş tabii ama marlişle partiş uyaniklar onlineler die tazdimmm hepiniz binimm canimsinizzzzzzBen niden yohum bu msjdahihhhhh
Evet canim ben pek dışarı çıkmıyorum ben çikmayinca kizim da çikmiyo tabi çok sıkılıyor evde surekli huysuzluk yapiyor ona da bana da çok iyi gelecek bu kressÇok iyi olur kreşe giderse orda arkadaş edinir sosyallesir biraz.seninde hem boş zamanın olur hemde sende başka annelerle tanışırsın ne güzel
Canikimmmcanimmcimmmmmm den olmadan pek olmamiş tabii ama marlişle partiş uyaniklar onlineler die tazdimmm hepiniz binimm canimsinizzzzzz
ya bende kendimde selulit goremiom sıkılaşırm belio die aldimdi 1 cm de 1 cm dir cohhh o emli bnm icin ayy bi krem.olsa 5000 olsa ama sursem himen incelsem 5 cm kredi ceker alirimm vallahaa alirimmmmEe al cnmm nye almiosn ise yariyosa deger ben smdi pek takmiom kg verm bakim sorn varmi hemen alrmyeterki ise yarasn
Yok koymuyorum marliş dene bak çok guzel kivama geliyoSağol gonşu. Pirinç unu yada nişasta koymuyon mu sen.
Ama senin kizin boyuk benim kiz hayirdan yeni anlio.. mesela mutfakta yemek yapiyorm cekmeceyi aciyo acarken bana bakiyo ben hayir diyorm kapiyoHee gıss bek ösledim anamgiliayy datlumm benim bende yarin son kez yerim sonra biter reglim heralde başlarim orucuma ayy kiz Masallah diyim benim kiz çok akilli dokunma dedigim şeye asla dokunmaz hiç bi yeri kariştirmaz yeni yürümeye başladığında çekmeceleri falan açiyodu ama çok nadir.. evcilik oynar benim gizz bek sever bayramdan sonra kreşe göndericem Allah kismett ederse
hosgeldin canimmm tahmin ettim netin8n bittini nasilsin pahalimmmmm ciss yapmiosun demiii hadi öpüşehhhhben yohuken arhamdan dedihodu etmeh mi
ah benim vefali dostummmmm bugdayim beni mirah ittiğin icin seniynen opüsecez hag ettin bunu hee gız integnetm yohudu
heskeslere gunaydımlaaa gızlaaa
Bu arada kresss iyi dusunmussun hem onun icin hem senin icinn :) bizde o zamanlara gelelmde insallaaahhHee gıss bek ösledim anamgiliayy datlumm benim bende yarin son kez yerim sonra biter reglim heralde başlarim orucuma ayy kiz Masallah diyim benim kiz çok akilli dokunma dedigim şeye asla dokunmaz hiç bi yeri kariştirmaz yeni yürümeye başladığında çekmeceleri falan açiyodu ama çok nadir.. evcilik oynar benim gizz bek sever bayramdan sonra kreşe göndericem Allah kismett ederse
Bende koymuyom da .netten baktım nisasta pirinc unu yumurta bile koyuyorlar. O yüzden birde sana sorayım Dediydim kız. Çok sağolYok koymuyorum marliş dene bak çok guzel kivama geliyo
Yerimm ben o minikiiiAma senin kizin boyuk benim kiz hayirdan yeni anlio.. mesela mutfakta yemek yapiyorm cekmeceyi aciyo acarken bana bakiyo ben hayir diyorm kapiyoama onceden icindeki tabklari atiodu telefonumu aliyo eline bana verio aaaal diyo cunku izin vermiyorum ya hahaha karistirsn onemli degil kesfediyo merak ediyo guzel ama bizi yoruyo iste :) yani benm kizimda anlicak zamanla biyuyo minnakim tyzesiiiii
evett o benimmm gızzzz cohh tatlikimmmmCanikimmmtatlikiimmm
Aynisi kankisi partissya bende kendimde selulit goremiom sıkılaşırm belio die aldimdi 1 cm de 1 cm dir cohhh o emli bnm icin ayy bi krem.olsa 5000 olsa ama sursem himen incelsem 5 cm kredi ceker alirimm vallahaa alirimmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?