Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kız selin sütlaç tarifi versene bana. Çok güzel yaparım dediydim deee
Veriyim kiiz bek güzel olar benim sütlacım
Her 1 litre süte 1 çay bardağı pirinç 2 çay bardagı şeker tam oluyor marliş ölçü bu
2 litre süt icin 2 çay bardağı pirinci tencere al üstüne sicak su ekle yumuşayana kadar pişsin pişipde suyunu çekince 2 litre sütü karistir sonra ara ara karıştir kivama gelince 4 çay bardagı seker ekle iyce karıştir seker eriyince kivamini kontrol et toprak kaplara koy ver firina nar gibi kizarsinn tencerenin dibine kahve altligi at taşmasin gonşu

Hee gıss bek ösledim anamgili ayy datlumm benim bende yarin son kez yerim sonra biter reglim heralde başlarim orucuma ayy kiz Masallah diyim benim kiz çok akilli dokunma dedigim şeye asla dokunmaz hiç bi yeri kariştirmaz yeni yürümeye başladığında çekmeceleri falan açiyodu ama çok nadir.. evcilik oynar benim gizz bek sever bayramdan sonra kreşe göndericem Allah kismett ederse

Sağol canım .çay bardağı küçük boymu kizzz

Çok iyi olur kreşe giderse orda arkadaş edinir sosyallesir biraz.seninde hem boş zamanın olur hemde sende başka annelerle tanışırsın ne güzel

Çok iyi olur kreşe giderse orda arkadaş edinir sosyallesir biraz.seninde hem boş zamanın olur hemde sende başka annelerle tanışırsın ne güzel
Evet canim ben pek dışarı çıkmıyorum ben çikmayinca kizim da çikmiyo tabi çok sıkılıyor evde surekli huysuzluk yapiyor ona da bana da çok iyi gelecek bu kress

Ee al cnmm nye almiosn ise yariyosa deger ben smdi pek takmiom kg verm bakim sorn varmi hemen alrm yeterki ise yarasn
ya bende kendimde selulit goremiom sıkılaşırm belio die aldimdi 1 cm de 1 cm dir cohhh o emli bnm icin ayy bi krem.olsa 5000 olsa ama sursem himen incelsem 5 cm kredi ceker alirimm vallahaa alirimmmm

Ama senin kizin boyuk benim kiz hayirdan yeni anlio.. mesela mutfakta yemek yapiyorm cekmeceyi aciyo acarken bana bakiyo ben hayir diyorm kapiyo ama onceden icindeki tabklari atiodu telefonumu aliyo eline bana verio aaaal diyo cunku izin vermiyorum ya hahaha karistirsn onemli degil kesfediyo merak ediyo guzel ama bizi yoruyo iste :) yani benm kizimda anlicak zamanla biyuyo minnakim tyzesiiiii

ben yohuken arhamdan dedihodu etmeh mi

ah benim vefali dostummmmm bugdayim beni mirah ittiğin icin seniynen opüsecez hag ettin bunu hee gız integnetm yohudu

heskeslere gunaydımlaaa gızlaaa
hosgeldin canimmm tahmin ettim netin8n bittini nasilsin pahalimmmmm ciss yapmiosun demiii hadi öpüşehhhh

Bu arada kresss iyi dusunmussun hem onun icin hem senin icinn :) bizde o zamanlara gelelmde insallaaahh

Yerimm ben o minikiiiyeriiiimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…