- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.281
Saaanee dostuuumm sorduu binde soyledim saaneeee çırpıııNiye gizliden haberleşiyonuzyapmayin gunah ayip
Basın mi agriiyy ballışımayyyyy oluyorumnn şuandaa ben saç baß dinelemzdim gıı gömülür uyurum vahit bulduhçaaabaşım hepp yastıhtaaaaaa hepppppp
Hep zayifim belim 65 cm diye bini dişliyonuzSaaanee dostuuumm sorduu binde soyledim saaneeee çırpııı
ay sorma kardeş migrenim tuttu gene bu sene cohh agridi hic biyle olmazdm hem bebe hem oruc yoruyo zaar..Şikayetim yok ALLAH kabul etsinBasın mi agriiyy ballışım
Aylih menü dökümanımı çiharttirtmayin bagamarlin18 vallahi cok uzuldm okuyunca aşk olsun marlisim şakalaşıokk bizz nie gozun olsun olurmu oyle sey hel hemen öpüşelimm haftalik miniiiiii yazdirma baaahaaa
Yat acik daha uyuay sorma kardeş migrenim tuttu gene bu sene cohh agridi hic biyle olmazdm hem bebe hem oruc yoruyo zaar..Şikayetim yok ALLAH kabul etsin
kizxzz demismiydimm benim boyum 169 felan dieeeee o yusden 70 belde kasmiiiiiiii fena durmiiiiiiii boyyy olancaaaaaHep zayifim belim 65 cm diye bini dişliyonuz
Sen nye gisgandin ki sindiNiye gizliden haberleşiyonuzyapmayin gunah ayip
kiz uyanikkn ben nasl uyuyamm kardeşYat acik daha uyu
Bas bağrina onu da uyuyacahsinn dikiz uyanikkn ben nasl uyuyamm kardeş
kizxzz demismiydimm benim boyum 169 felan dieeeee o yusden 70 belde kasmiiiiiiii fena durmiiiiiiii boyyy olancaaaaa
Saaanee dostuuumm sorduu binde soyledim saaneeee çırpııı
hahaha amaaan ossundu guzel olmayanlari biz grubumuza almiyihHep zayifim belim 65 cm diye bini dişliyonuz
Guzel degal miyim çarpilacan susss
hahaha amaaan ossundu guzel olmayanlari biz grubumuza almiyih
ayy saçımı başımı yoluo oyle koynuma alinca agrimayan basimida agritiii yaramazxBas bağrina onu da uyuyacahsinn di
nerden bilecehugggg demi kiz bunun gozel olup olmadiniiii bilmiyohh kiiiii hadi yeşıll gozlü olsa ihtimal vereceyuggg ama oda yohhhhh
hahaha amaaan ossundu guzel olmayanlari biz grubumuza almiyih
Evet senGisganmah miimen miiii
Guzel degal miyim çarpilacan susss
ben gordummm gardesine bensii pinkiye bah gor ama pinki gizl bu deelnerden bilecehugggg demi kiz bunun gozel olup olmadiniiii bilmiyohh kiiiii hadi yeşıll gozlü olsa ihtimal vereceyuggg ama oda yohhhhhimzala giz partiş marlin18 hel bajimm sende imzalaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?