- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.321
Geçen hafta liste paylaşmadigimiz için yine geçen haftaki listemiz üzerinden yapicaz canim sonra da çıkan yuzdemizi ikiye bolucezSekerPancarii canım geçen hafta listemiz paylaşılamadı ya.bu hafta kilolarimizi nasıl hesapliycaz. Geçen hafta ya göremi ++ veya ___.yada bir önceki hafta ya göremi
Evet canım bugün kötü geçtiBugun sanki fazla yemissin bana göre marlin
Aslında baklava olmasa iyiymis marlişimmSahur, 1dilim ekmek, bir yumurta, zeytin, peynir, salatalık, bir kase yoğurt, bir avuç badem fıstık
İftar ;1 büyük kase tarhana çorbası, şekersiz komposto, elim kadar pidenin arasına 4 dilim sucuk, zeytin, yeşillik
İki dilim baklava
Bugün benim için kötü bir gün oldu
Eşim eve gelirken pide ve tatlı almış .bu son zaten surda kaldı 4 gün bi daha almam ye diye ısrar edince dayanamadim. Bende dünden razıydım zatenAslında baklava olmasa iyiymis marlişimmafiyet olsun
Sağol canım..bugün kaçamak yapmadım..kaç gündür hamurisi vardı çok can sıkıcı durum..Sarraf bence seninki tam uygun
Aynen canım az kaldı..eski düzenimize döneriz..özellikle spor icin..Eşim eve gelirken pide ve tatlı almış .bu son zaten surda kaldı 4 gün bi daha almam ye diye ısrar edince dayanamadim. Bende dünden razıydım zaten
Neyemarlin18 cvp nye yazmadn ?
Afiyet olsun tatlimmSelam kızlar..menüm..
Sahur yok..
İftar: yarım tabak z.yağlı fasülye, iki dilim fırında mücver, cacık, bir bardak limonata..
Canim msj yazacağin kişinin msjinin altinda cevapla yazisi var ona basip yaz msjini daha iyi anlaşilir tatlimmSarraf bence seninki tam uygun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?