Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben geldimmmm

hfata sonu pek dikkat etmedim yediklerime neyapayım
annemin yemeklerini çok özlüyorum

kadıncağız ne kadar yersek o kadar seviniyo
anneciğimi sevindireyim dedim bende

ya ben protein diyetine takıldım merak ettim

aklımda kalmasın bi deneyeyim dedim

yarın başlıyommmmm
slm hiray protein rejimini arkadasim deniyo yarin bi hafta olacak tartilinca haber veririm sana
Huuuuvereliniortak kızlar ben takıma alınıyormuyum yoksa dış kapının mandalı olarakmı kalıcam:olmaz:
:olmaz: kiz abla deme oyle gecen hafta basladin zaten kaptan gelsin cagla ablam ciktiya:sinifsinif: listeye alir insallah snei bu hafta
GÜnaydın kızlar haftasonu boŞluyoruz topİmİzİ benİm laptop yapılsa keŞke
neyse haftasonu dİkkat ettİm hemen vermİŞİm bugunden İtİbaren sporada baslıyorum aksam yemeĞİ olarak elma havuÇ suyu İÇmeyİ dÜŞÜnÜyorum bu hafta kesİn 3 kİlo gİtmesİ gerek ÇÜnkÜ kıyfetlerİmde dar gelİyor sabah;
yarım sİmİt ve aÇık Çay bİrazdan yeŞİl Çayımı İÇİcem
haysem tatlım topİĞe yazalı 1 hafta oldumu olduysa 1 hafta daha deneme sÜren var

takimin gozu senin ustunde hursultan hadi bakalim hem kilo verecenhem derece bekliyoruz sendenkaydirigubbakcemile2

kızlar günaydın ne güzel geçen hafta 1. olmuşuz.hepinizi kutluyorum.inşaallah devamı gelir diyorum.ben bugün niyetliyim.yani akşama kadar yemek falan yok akşamda annem ne yapmışsa ondan yiyeceğim.sporumuda akşam yaparım leslie ablayla yürüyeceğim.haftasonuda yürüdüm.kızlar bu hafta pek giremem belki odadaki iki arkadaşımda izinli bu hafta yalnız çalışıcam çok iş olur.ama fırsat buldukça gelicem.
:lepi: evet 1 olduk bu haftada ilk 3 de olmaliyiz usarem sanada koly gelsin bu hafta icin orucunuda allah kabul etsin:1hug:
kızcelerim günaydın hepinizi tebrik ediyom çok öpüyom

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan cagla ablam tsk ederiz arada gel emi yanliz birakma bizi ozletme kendini merak ederiz seniopuyorumnanaktan

slmmmmmm ben bu hafta sonu baya dagitim yemek olayini annem olunca neyse bu sabah tan itibaren toparladik hadi bakalim 14 takim bu hafta dikkat edelim bol su bol spor yapalim domiii dun gece gelmisin kolay gelsin derslerine ama o borekler pasta lar olmamis soyliyim sana:olmaz:

slm hiray protein rejimini arkadasim deniyo yarin bi hafta olacak tartilinca haber veririm sana

:olmaz: kiz abla deme oyle gecen hafta basladin zaten kaptan gelsin cagla ablam ciktiya:sinifsinif: listeye alir insallah snei bu hafta

takimin gozu senin ustunde hursultan hadi bakalim hem kilo verecenhem derece bekliyoruz sendenkaydirigubbakcemile2

merakla bekliyorum canım
öğrenir öğrenmez yaz

ben protein diyetini fazla yapabiliceğimi zannetmiyorum
sıkılırım hep et yemekten
bu gün kaçamağım yok sayılır
az önce yediğim 1 ceviz ve 1 çay kaşığı balı saymazsak

sengözlerimebaksanabcanlar takıma alınana kadar kiloları vercemdelikafadulden bişe degilde-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Bende bugün kahvaltıya başladım 1 hafta sonra
sirkeli su sonrası yağsız tuzsuz domates salatası çay elma yeşilçay birazdanda kabak pişirdim bana diyete uygun ondan yiyip 1 baradk ayran içerim

sengözlerimebaksanabcanlar takıma alınana kadar kiloları vercemdelikafadulden bişe degilde-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

hahahaa.. doğru diyosun
benimde öle olmuştu 2 hafta deneme süresinde toplam 3 kilo verdim listeye girince kilo vermem azaldı

az önce dolapta küçük bi çikolata buldum

kimse görmeden attım ağzıma

sizdende bi şey saklıyamıyorum
yerken yazmam lisyete diye aklımdan geçiriyorum ama parmaklarıma hakim olamıyom yazıveriyolar hemen

kızlar şimdi poğaça ve kek yapıyoruuuuuuuummmmm
kursa giderken götürücem çayla yiycezzzz

ben yemesem ii olurda nasıl durucam yemedennnn

kızlar günaydın ne güzel geçen hafta 1. olmuşuz.hepinizi kutluyorum.inşaallah devamı gelir diyorum.ben bugün niyetliyim.yani akşama kadar yemek falan yok akşamda annem ne yapmışsa ondan yiyeceğim.sporumuda akşam yaparım leslie ablayla yürüyeceğim.haftasonuda yürüdüm.kızlar bu hafta pek giremem belki odadaki iki arkadaşımda izinli bu hafta yalnız çalışıcam çok iş olur.ama fırsat buldukça gelicem.

usarem leslie ablayı nerden indirdin canım çok merak ettim şunu :))):roflol:

hiraycım yeme yaaaaa dost değil onlar düşman :) eger kursa aç gidersen onlardan bolca yersin ama evde dıyetlık bişeyler yersen iyi olur bence diğer arkadaslarında kek börek yapmaz inşallah

kızlar buğün gayet iyi geçiyor öğlende 6 kaşık nohut 2 kaşık bulgur pilavı ve küçük kase cacık 1 dilim kepekli ekmek saat 2 de 1 büyük elma ve demincekte 1 kuru kayısı ve yağsız tuzsuz maviyeşil çubuk kraker yedim bu ürünler işime yarıyor özellikle çalısırken saat 6 da 1 elma daha yiyeceğim eve 1 saat yolum var inş tutar beni akşam 8 den sonrada elma ve havuç suyu sıkacagım.

Bende bugün kahvaltıya başladım 1 hafta sonra
sirkeli su sonrası yağsız tuzsuz domates salatası çay elma yeşilçay birazdanda kabak pişirdim bana diyete uygun ondan yiyip 1 baradk ayran içerim

:roflol:haysem abla walla takimda olupta kilo verememekten se takimda olma da yeter ki kilo ver bend emi ciksamki takimdan
[QUOTE=hürsultan;9594488]kızlar buğün gayet iyi geçiyor öğlende 6 kaşık nohut 2 kaşık bulgur pilavı ve küçük kase cacık 1 dilim kepekli ekmek saat 2 de 1 büyük elma ve demincekte 1 kuru kayısı ve yağsız tuzsuz maviyeşil çubuk kraker yedim bu ürünler işime yarıyor özellikle çalısırken saat 6 da 1 elma daha yiyeceğim eve 1 saat yolum var inş tutar beni akşam 8 den sonrada elma ve havuç suyu sıkacagım.[/QUOTE]

hihoyyyt hadi bakalim aksamda bozmazsan guzel bol bol su icmeyi ihmal etme

:oklava: rose14 ne zaman geliyorsun sen gelecem deidn gelmedin daha:oklava: niyeti bozdun sen herald eyine dur snei msn de bi yakalayim:jeyyar: gerci gecen gun yakaladim cevap bilene vermedin alacagin olsun:sinifsinif:

kızlar halı yıkıyorum egzersiz yerine geçer herhalde hihoyyyt
şuan elma molası verdim bakıyım dedim:kahve:

canlar ben nohut pişirdigim zaman yağsız tuzsuz kendime pilav yapıyodum ve nuhutun yağlı etli yerinden degil sadece tanelerini katıp yiyodum
kalorisini en azından azaltmış oluyordum yerimseniben
lezzzetinden bişe kaybetmiyor deneyin bence kaydirigubbakcemile2

:oklava: rose14 ne zaman geliyorsun sen gelecem deidn gelmedin daha:oklava: niyeti bozdun sen herald eyine dur snei msn de bi yakalayim:jeyyar: gerci gecen gun yakaladim cevap bilene vermedin alacagin olsun:sinifsinif:

:oklava::oklava: bencede bukız nerelerde her açtığımda gözüm arıyo sengözlerimebaksanab çokmu meşgulCADIARZU acaba :hulya::hulya::emir_bebek::ecrin_bebek:kaydirigubbakcemile2hihoyyyt:CüvCüv:

merhabalar 14. takım
ben 3. takımdan geldim.eylulce ve domination bize uğruyorlar sağolsunlar.bende iade-i ziyaret maksadıyla size bir uğrayayım dedim.umarım herkes istediği kiloya doğru istikrarlı bir şekilde ilerler..
hoşçakalın..kendinize iyi bakın emi? opuyorumnanaktan

selam yavriler..
sabah:domates,peynir,2 dilim ekmek...bir haşlanmış yumurta..

akşam :pirinç lapası yedim...sengözlerimebaksanab

başkada bişi yemedim...bol bol su içiyorum..
yeşil çayımı içtim..
hihoyyyt

kızcelerim hepinize simitler afiyet olsun..
bunlar kalorisiz light simit..
içinde sadece fazla miktarda sevgi var
zemus cugum seni unutmadım ama puanım yetmedi..
bi dahakine başta sen olcan..
sanada burdan sıcacık gönderiyomopuyorumnanaktan

Back
X