Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ayy ben hiç yapamiyom öyle diyetlercok zorluyo beni kilo mu aldin kizz
Yok gıı tam 63üm.
Ama dün 62,800ü görmüştüm bugün tikrirdin 63 geldim tam.
Atak yapmam lazım hani 1 kilo bile versem 62 olsam da olur gram gram 61lere inerim.
Tubi nerde ki ya o yapardı benimle

Yok gıı tam 63üm.
Atak yapmam lazım hani 1 kilo bile versem 62 olsam da olur gram gram 61lere inerim.
Biraz hizlansin istiyisin yiniii yap kiz bayramdan sonra o zaman belki bünye şaşırır iyi gelir ayy bende bayramda kilo almaktan korkuyorum

Yok gıı tam 63üm.
Tubis memlekete tatile gitti neti de yoomuş az geliyiii

Tubis memlekete tatile gitti neti de yoomuş az geliyiii
Biraz hizlansin istiyisin yiniii yap kiz bayramdan sonra o zaman belki bünye şaşırır iyi gelir ayy bende bayramda kilo almaktan korkuyorum
Hii ınlıdım
Yapicim bayram geçsin de, bende almam inşallah ya, tatlı pek yemeyi düşünmüyorum zaten muhallebili kadayıf yapiciz bi dilim yirim ondan, sarma sarcaz ondan da azcık yirim sıcaklarda birşey yiyemiyorum kahvaltı edesim hiç yok, frappe yaptım içtim sadece

Ayy ben yirim datli dolmaa aynen sulu yemek falan hic yiyesim gelmiyo benim yogurtlu yemeklerle ask yasıyorum bu ara frappe de nii giii

Haa ismi alengirli geldi de anlamadim gii Ayy bayiliyorumm yaz günü buzz gibi kahveye insan kendine geliyii rismen oruç değel msn miigiis
Aynen dünden beri bundan içiom çok seviom.
Hele sütü buzluğa koydum ben çıkardım donmuştu şekşekte çarkaladım buz gibi oldu ama karnıma ağrılar saplandı aç karnına içince
Özel günüm bitmedi ki ya Kadir Gecesinde de tutamadım bu yüzden içim buruk valla, yarına kadar da bitmez hala geliyi

Ayy bende buz kabina süt koyyom süt buzlari yapiyom atiyom içine yoosam tam buz gibi olmiyiii kahvem bittiiiiii yarin alirim Olsun kuzum reglisin sonucta

Yok gıı tam 63üm.
Kız benden sen hemen hemen yarışıyoruz bende 63 900 gördüm bugün hedefin kaç bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…