Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben 1.69 şimdilik 64 kiloyum diyim sabah 63 900 gördüm hedefim 60 bakacak gerekirse bi kaç kilo daha vercem
Canım alıntılamanda sorun var sanırım, kendi mesajlarını alıntılıyorsun.
Benimde ilk hedefim 60 sonra 58.
Bekarım ben, 66dan düştüm 63te takıldım bayram sonrası patates- yoğurt kürü yapıcam 3 günlük.
Sadece patates ve yoğurt yeniyormuş denicem bakalım.

Anladim

Slm kızlarrrrr ay cok yorhunum vede basim agriii dun 4.30 da geldik eve sahir yaptik geldik cocuklar birbirini yidi vallahaaa dahada getmem kimseye yatili uyandimi dustumu agliomu die naptim be ettim hic bilemedim cohh sacma bi geceydiii...
bugunde avm gittik hem bayrm hem tatil alisverisinicin ama ALLAH'ım oda bi oyleee magşer gibimmmm heryerrrr bi iki sacma bisey alio ciktik kizim mahvtti babasinii(

Kaç çocuğun var cnm

Çocukla bi yere gitmek kalmak alış veriş yapmak çok zor bende üç küçük velet var çok zoor

Çocukla bi yere gitmek kalmak alış veriş yapmak çok zor bende üç küçük velet var çok zoor
ayyy dimii evet heleki kalanalkta huyszlasiyor iyicee yoksa bn son dakkaya birakmazdm ama esimde olsun kizimzla ilgilensn derken boyle oldu saglik olsun bakalimm

Ayy başin şişmistir valla çoluk çocuk bi araya gelince curcuna eksik olmuyo bizde bayramda ablamlarla biraraya gelcez herkesde bi cocukmecbur idare etcez napahh

Aksama neler yaptiniz kizlaarr ben tavuk köftesi yaptim @ParteMoralll Tavada yagsiz kabak kizarttim domates soslu taze naneli feslegenli de bi salata yaptim ohh erik hoşafim da var

Menüm
Sahur: 1 yumurta 1 yumurta beyazi, mantar, azcik süt, bir dilim kasar ve feslegenle omlet(omletin yarisini yedim) bi çatal peynir, 2 zeytin, az salatalik, yarim dilim çavdar ekmeği
İftar: 5 tane tavuk koftesi, küçük bi tabak yagsiz kabak domates soslu yogurtlu, 1 kase şekersiz erik hoşafi, salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…