- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.701
O kuru nasıl yapiyon kilo verdiriyomuAyy ben hiç yapamiyom öyle diyetlercok zorluyo beni kilo mu aldin kizz
Hedefim 58 canım boyum 1,68Kız benden sen hemen hemen yarışıyoruz bende 63 900 gördüm bugün hedefin kaç bu arada
Hoş buldukHedefim 58 canım boyum 1,68
Senin?
Bu arada hoşgeldin
Ben 1.69 şimdilik 64 kiloyum diyim sabah 63 900 gördüm hedefim 60 bakacak gerekirse bi kaç kilo daha vercemHoş bulduk
Kaç çocuğun varBen 1.69 şimdilik 64 kiloyum diyim sabah 63 900 gördüm hedefim 60 bakacak gerekirse bi kaç kilo daha vercem
Canım alıntılamanda sorun var sanırım, kendi mesajlarını alıntılıyorsun.Ben 1.69 şimdilik 64 kiloyum diyim sabah 63 900 gördüm hedefim 60 bakacak gerekirse bi kaç kilo daha vercem
AnladimCanım alıntılamanda sorun var sanırım, kendi mesajlarını alıntılıyorsun.
Benimde ilk hedefim 60 sonra 58.
Bekarım ben, 66dan düştüm 63te takıldım bayram sonrası patates- yoğurt kürü yapıcam 3 günlük.
Sadece patates ve yoğurt yeniyormuş denicem bakalım.
Ins oluruzAnladim
Kaç çocuğun var cnmSlm kızlarrrrr ay cok yorhunum vede basim agriii dun 4.30 da geldik eve sahir yaptik geldik cocuklar birbirini yidi vallahaaa dahada getmem kimseye yatili uyandimi dustumu agliomu die naptim be ettim hic bilemedim cohh sacma bi geceydiii...
bugunde avm gittik hem bayrm hem tatil alisverisinicin ama ALLAH'ım oda bi oyleee magşer gibimmmm heryerrrr bi iki sacma bisey alio ciktik kizim mahvtti babasinii(
Sonunda hesaplamayi öğrendim@marlin18 Bugün akşam firinda patlican kabak kizartcam üstüne domates sos yogurtlayip yicem yanina da 3 tane köftenasil fikiğ çurbam da vağ yeteg dimi
1 kizim var canm 1 yaşındaKaç çocuğun var cnm
ayyy dimii evet heleki kalanalkta huyszlasiyor iyicee yoksa bn son dakkaya birakmazdm ama esimde olsun kizimzla ilgilensn derken boyle oldu saglik olsun bakalimmÇocukla bi yere gitmek kalmak alış veriş yapmak çok zor bende üç küçük velet var çok zoor
tebrikler canimmmmnmSonunda hesaplamayi öğrendim
Ayy başin şişmistir valla çoluk çocuk bi araya gelince curcuna eksik olmuyo bizde bayramda ablamlarla biraraya gelcez herkesde bi cocukSlm kızlarrrrr ay cok yorhunum vede basim agriii dun 4.30 da geldik eve sahir yaptik geldik cocuklar birbirini yidi vallahaaa dahada getmem kimseye yatili uyandimi dustumu agliomu die naptim be ettim hic bilemedim cohh sacma bi geceydiii...
bugunde avm gittik hem bayrm hem tatil alisverisinicin ama ALLAH'ım oda bi oyleee magşer gibimmmm heryerrrr bi iki sacma bisey alio ciktik kizim mahvtti babasinii(
Sonunda hesaplamayi öğrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?