- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #156.921
O 67 cumaya görülecekkkkSuan detoks gibi yapiorm zTen ama sen farketmednodemim gidio rahat ol pampa
67olucaksn diceksn nasl insansn yaa
Niye olmadin hiiBen nye regl olmadm yaaaaaaaa bah aklima geldi yineee
Hahahahahahahahahhaaha guru saliha hahahahaha koptmHee aynen öyle dedi yemek yi yavrum dedigece diyo geç vakitte ye yat gizim diyo gadın ben kilo alamiyom sanmis çocuh pesinde koşmahtan eridim sanmiş dedesi de guru salihaya dönmüşün gizim dedi ayy bayilacahdim ben zayif siviyom didim bende ay ben kazindim valla deli gibi dogumdan sonra 1 buçuk sene tombul tombul gezdim millet görünce şok oluyo simdi yihhuu biz zayif fit annelerikkkk
Niye olmadin hiiahlımda deli sorunlar miriba
Tmm anaaastuhO 67 cumaya görülecekkkksen bunu istiyisin
Yok giz sende şuan balik etlisin tombulluktan çiktin 7 leri göndererek bi 65 in altina insen motivasyon tavan yapar insan verdikce daha da hirslaniyo vermek için kizzzzHahahahahahahahahhaaha guru saliha hahahahaha koptm
Kazinmissindir tabiiii ben bide almistm ya bi kac ssenedr sonra dugun zamani vermistm sonra tabi dogmla aldm asiri oldugm icinn grur virici fit anne seni ben donbul
Dogru diyisin bacim ne kaldii ben biraz yorulmstm suan iyiyimmmm tam gazzzz devamYok giz sende şuan balik etlisin tombulluktan çiktin 7 leri göndererek bi 65 in altina insen motivasyon tavan yapar insan verdikce daha da hirslaniyo vermek için kizzzzne kaldi 65 e
sus kiz amanoluğ muuu oluğ
Ayy arada bunaliyo insan olur öyle kurban bayramina hedefin var miDogru diyisin bacim ne kaldii ben biraz yorulmstm suan iyiyimmmm tam gazzzz devam
sus kiz aman
ne zamandi kurbannnnnAyy arada bunaliyo insan olur öyle kurban bayramina hedefin var mi
Kizi uyuttum ayran aşı çorbamdan iciyorum tatlissKizlaaa kixlaaaaa yureeem sizlaaa nirdesiniz
dahaaaa toplamadnmiiiiiiKizi uyuttum ayran aşı çorbamdan iciyorum tatlissevi toparlicam sonrada
Kurban eyluldeymis ozamana hedef 65diyelim mi yada 64
Yok kiz daha toplamadimdahaaaa toplamadnmiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?