- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.141
Bosuna heveslenmeOlsun kiz valla bende merak ettim hemen al test yap bugun
Daha bebisin küçük kiz zatenBosuna heveslenme. Hahahaah
Amiiiinnn kuzuummmmmmm amiiiinnnnnnnnDaha bebisin küçük kiz zatenAllah hayirlisini versin
Yaaaaaa bosver sen esiniii aslaaaa yiince pisman olucagini dusun cnm.. valla elestiriorm ama seni gruba bu yuzden cagirdimmmm boylecee sucluluk duy diye :) aynisi benm icinde gecerli :)
Canım o kadar sıkkın ki sabah tartıldım o kadar uğraşlarla verdiğim kilo geri gelmiş oturmuş. Kendimi engelleyemiyorum. Bir türlü düzen kuramadım. Biraz canım sıkılsa biri canımı sıksa hemen yemeğe başvuruyorum. 1 haftayı 1 saatte ziyan ettim. Zaten zor kilo veriyorum. Ben bunu kendime neden yapıyorum. Otursam ağlasam geriye döndürmez. İnsanların düşüncelerini haklı çıkardım.Coook kotuu cook.
Hem pogaca hem sarmaaaaaacookkkkkkkkk bu sekildeeeeee olmazz
Hazir degilsin demekki gercekten istesenn eminim yemezdin bari bir ay idare et yaa bir ay.. bak zayifla onun verdigi duygu anlatilamaz hirslancak azicik sabr etttt... suaaaaan kendine gelmelisinnnnnn uzulmeeeeee amaaaaa boyle olmazzzzzzCanım o kadar sıkkın ki sabah tartıldım o kadar uğraşlarla verdiğim kilo geri gelmiş oturmuş. Kendimi engelleyemiyorum. Bir türlü düzen kuramadım. Biraz canım sıkılsa biri canımı sıksa hemen yemeğe başvuruyorum. 1 haftayı 1 saatte ziyan ettim. Zaten zor kilo veriyorum. Ben bunu kendime neden yapıyorum. Otursam ağlasam geriye döndürmez. İnsanların düşüncelerini haklı çıkardım.
62,400 çıktım canım
senin morelim seningibiyim moralimbozulsa hemen yemek yiyiyorum ama doguma 93 le simdi 63.2 kiloyim arada tam tamina 30 kilo var 6 7 ayda verdim bunu pes etmesimdi 58 olmak isitiyom biraz kendine inan yeterCanım o kadar sıkkın ki sabah tartıldım o kadar uğraşlarla verdiğim kilo geri gelmiş oturmuş. Kendimi engelleyemiyorum. Bir türlü düzen kuramadım. Biraz canım sıkılsa biri canımı sıksa hemen yemeğe başvuruyorum. 1 haftayı 1 saatte ziyan ettim. Zaten zor kilo veriyorum. Ben bunu kendime neden yapıyorum. Otursam ağlasam geriye döndürmez. İnsanların düşüncelerini haklı çıkardım.
merhabaPEMBE TAKIMM
Sarraf ( / / /%)
Şekerpancarı71 ( 53.5/ 52.8 / 0.7/1.31%)
Canim diger cuma sizin icin adaylar listesi olacak sizde oraya yazacaksiniz dün geldiniz ya bir haftada verdigimiz kilolari yaziyoruz haftaya sizde adaylar listesinde olacaksinizmerhabaBu sekilde nasil hesaplaniyor bizmi hesaplicaz...
Himm anladim tesekkur ederimCanim diger cuma sizin icin adaylar listesi olacak sizde oraya yazacaksiniz dün geldiniz ya bir haftada verdigimiz kilolari yaziyoruz haftaya sizde adaylar listesinde olacaksinizilk sayfada yüzde nasil hesaplaniyor yaziyo canim evet herkes kendi hesapliyor yüzdesini şimdiden öğren haftaya zorlanma
Süpersiiinnnnnnnnn buketcimmmmmmDun cok yorulmustum o yuzden bu sabah kalkip spora gidememistim... ama acisini cikardim..2:30 saate yakin denizde yuzdum ve inanilmaz kalori yaktim foto yolluyorum..Eki Görüntüle 1858643
Ayyy tesekkur ederim....Süpersiiinnnnnnnnn buketcimmmmmm
Hep açlık hissediyorum. Bu hafta içmem gereken ilaçlar var. Günde 6 tablet ilaç alıyorum. Onların etkisi mi bilmiyorum. Dün sinirden oturdum yedim. Şeker ilacı kullanıyorum pko var o yüzden. Belki de iştahımı açtı bilmiyorum. 94.8 den 93.2 ye düşmüştüm. Şimdi yine aynı kiloya geri çıktım bir günde insan verdiği kiloyu geri nasıl alır onu da anlamıyorum.Bak bende
senin morelim seningibiyim moralimbozulsa hemen yemek yiyiyorum ama doguma 93 le simdi 63.2 kiloyim arada tam tamina 30 kilo var 6 7 ayda verdim bunu pes etmesimdi 58 olmak isitiyom biraz kendine inan yeter
Kac yasindasinHep açlık hissediyorum. Bu hafta içmem gereken ilaçlar var. Günde 6 tablet ilaç alıyorum. Onların etkisi mi bilmiyorum. Dün sinirden oturdum yedim. Şeker ilacı kullanıyorum pko var o yüzden. Belki de iştahımı açtı bilmiyorum. 94.8 den 93.2 ye düşmüştüm. Şimdi yine aynı kiloya geri çıktım bir günde insan verdiği kiloyu geri nasıl alır onu da anlamıyorum.
Guzel ama cay ve kahveyi sekersiz icme kan sekerin duser meyve tamamen karsilamiyo sonra da elin ayagin titrer bence 2 seker hakkin olsun gunde bir kereligineSabah
Ceyrek simit
1 bardak ayran
Oglen
2 dilim karpuz
100 gr kasar peynir
Aksam
Haslanmis patates
Aralarda sekersiz kahve ve yesil cay
2 bucuk saatte yuzme bugun nasil sizce....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?