Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tm

Sabah sekerli cay bir dilim ekmek domates salatalik biraz peynir
Ara bir kirmizi erik
Oglen bir yumurta bi avuc kuru nohut
Aksam bi kase corba bir dilim ekmek
Ilerleyen saatlerde Acikirsam belki bir meyve

Yada yeni diyete baslayinca ondadnda olabilir ilk zamanlar oyle yalanci acliklar geliyo zamanla hangusi gercek aclik hangisi yalanci aclik anlarsin

Sabah iki dilim ekmek, peynir, domates, 1tane haşlanmış yumurta ve 2 bardak şekersiz çay
Aralarda beşi bir yerde çayım var , bol bol su içiyorum.
Akşam 1 kase nesfit .

Do

Dogum mu yaptin bu kadar kilolusin biraz anlatsana kendini
Oldum olası kiloluyum çocukluğumdan beri ama bu kadar olmamıştı hiç hamile kaldığımda 88 kiloydum bulantılar kusmalar derken 78 e düştüm 90 kilo ile doğum yaptım bebeğin suyuydu eşiydi derken doğumdan sonra 80 kiloydum şimdi 95 kiloyum. Haşimato tiroidi ve polikistik over rahatsızlığım var. Kilo vermem çok zor oluyor. Eskiden çok kolay kilo verebiliyordum.

Gu

Guzel ama cay ve kahveyi sekersiz icme kan sekerin duser meyve tamamen karsilamiyo sonra da elin ayagin titrer bence 2 seker hakkin olsun gunde bir kereligine
Himm ama ben diyet icin degil 15 yasimdan beri cay kahve vb. Sicak icecekleri sekerli icemiyorum caya yarim cay kasigi bile seker atsam midem bulaniyo icemiyorum..yinede beni dusundugun icin tesekkir ederim

Gecmis olsun canm spora yada diyetisyene gitbelki boyle tek basina veremessin ve moralin cok cok bozulir bu sefer kendine kusersin

Gecmis olsun canm spora yada diyetisyene gitbelki boyle tek basina veremessin ve moralin cok cok bozulir bu sefer kendine kusersin

Menüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta buharda pişmiş domatesli biber kk peynir 3 zeytin 1 avuç fındık 2 k kayısı şekersiz çay
Yarım kase yoğurt
Aksam 1 kase yoğurtlu buğday çorbası 3 dilim mercimek böreği (karatay usulü )

Herkese merhaba fıstıklar ben geldim ama takımda çok az kişi kalmış.
Kaptancım ben kilomu hala koruyorum 59-60 . bitürlü gitmiyo bugünlerde bi ayran detoksu yapmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…