- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.161
Canim diger cuma sizin icin adaylar listesi olacak sizde oraya yazacaksiniz dün geldiniz ya bir haftada verdigimiz kilolari yaziyoruz haftaya sizde adaylar listesinde olacaksinizilk sayfada yüzde nasil hesaplaniyor yaziyo canim evet herkes kendi hesapliyor yüzdesini şimdiden öğren haftaya zorlanma
Yada yeni diyete baslayinca ondadnda olabilir ilk zamanlar oyle yalanci acliklar geliyo zamanla hangusi gercek aclik hangisi yalanci aclik anlarsinHep açlık hissediyorum. Bu hafta içmem gereken ilaçlar var. Günde 6 tablet ilaç alıyorum. Onların etkisi mi bilmiyorum. Dün sinirden oturdum yedim. Şeker ilacı kullanıyorum pko var o yüzden. Belki de iştahımı açtı bilmiyorum. 94.8 den 93.2 ye düşmüştüm. Şimdi yine aynı kiloya geri çıktım bir günde insan verdiği kiloyu geri nasıl alır onu da anlamıyorum.
23 yaşındayım canım.Kac yasin
Kac yasindasin
Dogum mu yaptin bu kadar kilolusin biraz anlatsana kendiniYada yeni diyete baslayinca ondadnda olabilir ilk zamanlar oyle yalanci acliklar geliyo zamanla hangusi gercek aclik hangisi yalanci aclik anlarsin
Dogum mu yaptin bu kadar kilolusin biraz anlatsana kendiniYada yeni diyete baslayinca ondadnda olabilir ilk zamanlar oyle yalanci acliklar geliyo zamanla hangusi gercek aclik hangisi yalanci aclik anlarsin
Oldum olası kiloluyum çocukluğumdan beri ama bu kadar olmamıştı hiç hamile kaldığımda 88 kiloydum bulantılar kusmalar derken 78 e düştüm 90 kilo ile doğum yaptım bebeğin suyuydu eşiydi derken doğumdan sonra 80 kiloydum şimdi 95 kiloyum. Haşimato tiroidi ve polikistik over rahatsızlığım var. Kilo vermem çok zor oluyor. Eskiden çok kolay kilo verebiliyordum.Do
Dogum mu yaptin bu kadar kilolusin biraz anlatsana kendini
Himm ama ben diyet icin degilGu
Guzel ama cay ve kahveyi sekersiz icme kan sekerin duser meyve tamamen karsilamiyo sonra da elin ayagin titrer bence 2 seker hakkin olsun gunde bir kereligine
Rica ederimHimm ama ben diyet icin degil15 yasimdan beri cay kahve vb. Sicak icecekleri sekerli icemiyorum caya yarim cay kasigi bile seker atsam midem bulaniyo icemiyorum..yinede beni dusundugun icin tesekkir ederim
Negatif dimii
Gecmis olsun canm spora yada diyetisyene gitbelki boyle tek basina veremessin ve moralin cok cok bozulir bu sefer kendine kusersinOldum olası kiloluyum çocukluğumdan beri ama bu kadar olmamıştı hiç hamile kaldığımda 88 kiloydum bulantılar kusmalar derken 78 e düştüm 90 kilo ile doğum yaptım bebeğin suyuydu eşiydi derken doğumdan sonra 80 kiloydum şimdi 95 kiloyum. Haşimato tiroidi ve polikistik over rahatsızlığım var. Kilo vermem çok zor oluyor. Eskiden çok kolay kilo verebiliyordum.
Gecmis olsun canm spora yada diyetisyene gitbelki boyle tek basina veremessin ve moralin cok cok bozulir bu sefer kendine kusersinOldum olası kiloluyum çocukluğumdan beri ama bu kadar olmamıştı hiç hamile kaldığımda 88 kiloydum bulantılar kusmalar derken 78 e düştüm 90 kilo ile doğum yaptım bebeğin suyuydu eşiydi derken doğumdan sonra 80 kiloydum şimdi 95 kiloyum. Haşimato tiroidi ve polikistik over rahatsızlığım var. Kilo vermem çok zor oluyor. Eskiden çok kolay kilo verebiliyordum.
Merak ettim sonucu hakkinda hayırlısı olsun. .
Efendm cnmKizlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?