Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Herkese merhaba fıstıklar ben geldim ama takımda çok az kişi kalmış.
Kaptancım ben kilomu hala koruyorum 59-60 . bitürlü gitmiyo bugünlerde bi ayran detoksu yapmayı düşünüyorum.
Kilonu korumak da cok güzel canimm hoşgeldinn

Selam kizlaar.

Ben surekli gelip sonrasinda kaybolan biriyim bazilariniz icin farkindayim.

Yine geldim.

Kac aydir tasinmayla ugrasiyorum. Yasadigimiz sehrin icinde baska bir bolume tayinimiz ciktigi icin tasinmak zorunda kaldik. Art arda 2 kez tasindim. Internetin nakil sureciydi evde yerlesmeydi ramazandi bayramdi derken hicbir seye vakit bulamadim.

Sonrasinda da zaten cuma gunku olay oldu. Esimi goreve cagirdilar. Canimdan can gitti kac gundur hicbir sey yapmiyorum.

Ozet bu.
Hala internetim yok evimde. Hattimdaki internetten giriyorum.

Nasilsiniz? Var mi beni hatirlayan

Hoşgeldinn canimmm

Tabi hatirliyorzz kayip kizz..

İyyi diyelim iyi olalim canim olaylar çok üzdü ve korkuttu beni insallah herkes çok daha iyi olacak diyete devam mi

Ben de cok korktum canim ya evde tek basimayim esim orda gorevde derken ödüm patladi ama cok sukur biraz duruldu su an. Yok kuzum tasinma isleri tam ramazana denk gelince hazira cok kactik malesef. Burdan sanirim en son 73le ayrilmistim. Su an 70im. Yine azalma var ama su gunden sonra devam insallah.

Tabi hatirliyorzz kayip kizz..

Adim kayip kiza cikti iyi mi
Nasilsin canim ?

Eeee ozamanda gelip gidiyodun zaten :) artik tamamen geldinmi kac kg oldun merak ettmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…