- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.181
Nasilsin canimmEfendm cnm
Kilonu korumak da cok güzel canimmHerkese merhaba fıstıklar ben geldim ama takımda çok az kişi kalmış.
Kaptancım ben kilomu hala koruyorum 59-60 . bitürlü gitmiyo bugünlerde bi ayran detoksu yapmayı düşünüyorum.
Aman iste idare eder zor gunlerden sonra sen naslsnNasilsin canimm
Bende ayni canimAman iste idare eder zor gunlerden sonra sen naslsn
Olanlar oldu artk sonumuz hayir olsun.Bende ayni canimAllah im yardim ett
Aminn canimOlanlar oldu artk sonumuz hayir olsun.
Hoşgeldinn canimmmSelam kizlaar.
Ben surekli gelip sonrasinda kaybolan biriyim bazilariniz icin farkindayim.
Yine geldim.
Kac aydir tasinmayla ugrasiyorum. Yasadigimiz sehrin icinde baska bir bolume tayinimiz ciktigi icin tasinmak zorunda kaldik. Art arda 2 kez tasindim. Internetin nakil sureciydi evde yerlesmeydi ramazandi bayramdi derken hicbir seye vakit bulamadim.
Sonrasinda da zaten cuma gunku olay oldu. Esimi goreve cagirdilar. Canimdan can gitti kac gundur hicbir sey yapmiyorum.
Ozet bu.
Hala internetim yok evimde. Hattimdaki internetten giriyorum.
Nasilsiniz? Var mi beni hatirlayan
Hosbuldum kuzumm. Nasilsin?Hoşgeldinn canimmm
İyyi diyelim iyi olalim canim olaylar çok üzdü ve korkuttu beni insallah herkes çok daha iyi olacakHosbuldum kuzumm. Nasilsin?
Tabi hatirliyorzz kayip kizz..Selam kizlaar.
Ben surekli gelip sonrasinda kaybolan biriyim bazilariniz icin farkindayim.
Yine geldim.
Kac aydir tasinmayla ugrasiyorum. Yasadigimiz sehrin icinde baska bir bolume tayinimiz ciktigi icin tasinmak zorunda kaldik. Art arda 2 kez tasindim. Internetin nakil sureciydi evde yerlesmeydi ramazandi bayramdi derken hicbir seye vakit bulamadim.
Sonrasinda da zaten cuma gunku olay oldu. Esimi goreve cagirdilar. Canimdan can gitti kac gundur hicbir sey yapmiyorum.
Ozet bu.
Hala internetim yok evimde. Hattimdaki internetten giriyorum.
Nasilsiniz? Var mi beni hatirlayan
İyyi diyelim iyi olalim canim olaylar çok üzdü ve korkuttu beni insallah herkes çok daha iyi olacakdiyete devam mi
Tabi hatirliyorzz kayip kizz..
Eeee ozamanda gelip gidiyodun zaten :) artik tamamen geldinmi kac kg oldun merak ettmmBen de cok korktum canim ya evde tek basimayim esim orda gorevde derken ödüm patladi ama cok sukur biraz duruldu su an. Yok kuzum tasinma isleri tam ramazana denk gelince hazira cok kactik malesef. Burdan sanirim en son 73le ayrilmistim. Su an 70im. Yine azalma var ama su gunden sonra devam insallah.
Adim kayip kiza cikti iyi mi
Nasilsin canim ?
Artik tamamen geldim diye umuyorum eger hattimdaki internetim bitivermezseEeee ozamanda gelip gidiyodun zaten :) artik tamamen geldinmi kac kg oldun merak ettmm
test sonucu negatf cnm sagol ilgin icin..Merak ettim sonucu hakkinda hayırlısı olsun. .
Aman ben 69lardan cikamadmArtik tamamen geldim diye umuyorum eger hattimdaki internetim bitivermezse
Tam 70 kiloyum su an. Sen kac kilosun yakindik birbirimize diye hatirliyorum
test sonucu negatf cnm sagol ilgin icin..
Direnc mi oldu ki? Uzun sure o kiloda kalmissindir kilo alirken. Veya yaz geldi diye saldin ben gibiAman ben 69lardan cikamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?