- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.241
Hasta olcam ondan canm cok tatli istiyyoAhh o iki cuklata olmayaydii keskeeeeeçayi sekersiz icmeyi denesene canim ilk zor oluyor ama alışınca asil cayin tadini aliyorsun
Senin kiz kac yasindaOhhh balkonda püfür püfür iç çayini kuzum afiyet olsun ay 2 hafta sonra almanyadan görümcem gelecek bende bahar temizligini uzattim şimdiye yapıyorum yavas yavas gorumcem 1 buçuk ay bizde kalicak o gelmeye bi iş kalmasin evde dedim
Kirikkaledeyim canimHangi sehirdesin
3 buçuk yasinda canim:)Senin kiz kac yasinda
Yarin dengelersin canim benim reglim yaklaşti aklim surekli yemekteHasta olcam ondan canm cok tatli istiyyo
Karniyarik kizartma miİnşallah beybim
Menüm: sabah peynir 2 dilim ekmek domates yeşil biber çay
Öğle: 2 kaşık bulgur pilavı, salata
akşam: 3 kaşık erişte, 1 karnıyarık, şalgam suyu
aralarda şekersiz kahve
Kiz inanir msn ben eskiden 3 bir arada kahveye bile 4 5 kaşık seker atan insandim ama 4 5 senedir biraktim şekeri çayi da kahveyi de sekersiz iciyorum ilk başta içemem gibi geliyo insana ama alışınca çok daha guzel emin ol:**Kiz sekersiz kahve nasil iciyosunuz ya olsem icememya cayida kahveyide vaalaa bazen deniyom aama olmiii
Bakayim bende deinyecem ama iki sekerin kilo yapmasi mantiksiz geliyo ya bi cay keyfimide sekersiz mi icecem diyorumKiz inanir msn ben eskiden 3 bir arada kahveye bile 4 5 kaşık seker atan insandim ama 4 5 senedir biraktim şekeri çayi da kahveyi de sekersiz iciyorum ilk başta içemem gibi geliyo insana ama alışınca çok daha guzel emin ol:**
Ben çay içtim mi bi 4 5 bardak içerim canim o zaman şeker atsam fazla şeker almiş olurum sen fazla içmiyosun heralde kahvede iki fincan falan içiyorum yine sekersiz tabiBakayim bende deinyecem ama iki sekerin kilo yapmasi mantiksiz geliyo ya bi cay keyfimide sekersiz mi icecem diyorum
Diren canimmm diren yimee tatliiiiGelecekse iki cay sekerinden gelsin diyorum yankismi dusunuyorum onceden canm hic tatli istemezdi diyetteyim diyr canm fena halde baklava falan istiyo hemde cayla:)
Yok fazla aram yok kahvaltida. Bir yada 2 bardak :)Ben çay içtim mi bi 4 5 bardak içerim canim o zaman şeker atsam fazla şeker almiş olurum sen fazla içmiyosun heralde kahvede iki fincan falan içiyorum yine sekersiz tabi
Hyr yaa :) mayistan sonra saldim yapmiyorm.ilk olarak otelde kitliktan cikmis gibi davrandm allahtan bir kg almstim ee sonra ramazan geldi bayram yapamadim tam olarak dikkat ediyorm sadece..gecen hafta toparlamaya basladim bakalm yilbasina 60olucam diyorm.
cok moralim bozuk hicbisey yapasim yokk yapmiorumda zatii
Iyiyim sen nasilsin miyav hanim :)
Baya da gecmis aslinda son reglinin ustunden. Duzensiz mi genelde canim?
Sen azimli hatunsun 5 Ayda 10 kilo gayet rahat verirsin
Ne bliyim ya sasti bende anlamadim:) insallah cnmmmm agzindan bal damliyyyy
Aynen valla ben de hicbi sey yapmiyorum
Moralin niye bozuk canim son olaylardan baska bi sebep var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?