Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İnşallah beybim
Menüm: sabah peynir 2 dilim ekmek domates yeşil biber çay
Öğle: 2 kaşık bulgur pilavı, salata
akşam: 3 kaşık erişte, 1 karnıyarık, şalgam suyu
aralarda şekersiz kahve
Karniyarik kizartma mi afiyet ola ballışımmm

Kiz sekersiz kahve nasil iciyosunuz ya olsem icememya cayida kahveyide vaalaa bazen deniyom aama olmiii
Kiz inanir msn ben eskiden 3 bir arada kahveye bile 4 5 kaşık seker atan insandim ama 4 5 senedir biraktim şekeri çayi da kahveyi de sekersiz iciyorum ilk başta içemem gibi geliyo insana ama alışınca çok daha guzel emin ol:**

Bakayim bende deinyecem ama iki sekerin kilo yapmasi mantiksiz geliyo ya bi cay keyfimide sekersiz mi icecem diyorum

Gelecekse iki cay sekerinden gelsin diyorum yankismi dusunuyorum onceden canm hic tatli istemezdi diyetteyim diyr canm fena halde baklava falan istiyo hemde cayla:)

Bakayim bende deinyecem ama iki sekerin kilo yapmasi mantiksiz geliyo ya bi cay keyfimide sekersiz mi icecem diyorum
Ben çay içtim mi bi 4 5 bardak içerim canim o zaman şeker atsam fazla şeker almiş olurum sen fazla içmiyosun heralde kahvede iki fincan falan içiyorum yine sekersiz tabi

Ay bi 60 kiloya insemde kurtulsam yaaa az kaldi sanki gitmiyo kafamda cok buyudu gidecekmi diye yoruluyom cocuklarla bszen beynim duruyo ac ac kostur kostur ev is cocuk derken uykumuda guzrl almiyom ikizler dis cikariyo uysniyolar bu halde diyetteyim helal bana yaa :)))

Baya da gecmis aslinda son reglinin ustunden. Duzensiz mi genelde canim?
Sen azimli hatunsun 5 Ayda 10 kilo gayet rahat verirsin

cok moralim bozuk hicbisey yapasim yokk yapmiorumda zatii

Aynen valla ben de hicbi sey yapmiyorum
Moralin niye bozuk canim son olaylardan baska bi sebep var mi

Selam kızlar..
Kaç gündür bakıyorum buraya ama yazmak içimden gelmedi durumlar malum hepimizin morali yerlerde..
Bu zor zamanda düğün yapmaya çalıştık bide..korku, endişe, zorunluluk hepsi vardı..
Bugünden itibaren menülere devam inşallah..

Menüm..
Sabah: bir haşlanmış yumurta, iki dilim kaşar, üç zeytin, domates, salatalık ..
Akşam: bir kase şehriye çoebası, iki dolma biber, iki küçük dilim karpuz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…