Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ne testi canim hayirdir?

Bayrmn birinci gunu regl olmam lazimdi olmadim herkes test yap dedi aslnda ben emindim :) yaptm bende
Direnc mi oldu ki? Uzun sure o kiloda kalmissindir kilo alirken. Veya yaz geldi diye saldin ben gibi
Hyr yaa :) mayistan sonra saldim yapmiyorm.ilk olarak otelde kitliktan cikmis gibi davrandm allahtan bir kg almstim ee sonra ramazan geldi bayram yapamadim tam olarak dikkat ediyorm sadece..gecen hafta toparlamaya basladim bakalm yilbasina 60olucam diyorm.

[QUO="ParteMoralll, post: 47307381, member: 652595"] BitmeyenUmidim U UmudumVaR1525 kizlarrr birakmadiniz degil mi?

buket1990 sende devammi[/QUOTE]
Iki üç gündür iyi degilim ama dun surekli aciktim reglimin 5 ci gunuydu canim sadece tatli bişeyler cekti dondurma yidim malesef mesala sabah tarlada ogleye kadar calistik yemegi ozama yedik guvec vardi ama iki catal yedim iki kupa sejersiz cay ictim bi dilim tatli yedim annem tadi nasil olmus bak didi.saat 16:30 dondurma yedim aksamda sadece cig köfte yedim marulla ayranla.ekmek ve çay da sekeri biraktidim iki ay olacak.biliyom menü kotuydu yorgunluktanmi psikolojikmi yedim kendimde degilim yani.

[QUO="ParteMoralll, post: 47307381, member: 652595"] BitmeyenUmidim U UmudumVaR1525 kizlarrr birakmadiniz degil mi?

buket1990 sende devammi
Iki üç gündür iyi degilim ama dun surekli aciktim reglimin 5 ci gunuydu canim sadece tatli bişeyler cekti dondurma yidim malesef mesala sabah tarlada ogleye kadar calistik yemegi ozama yedik guvec vardi ama iki catal yedim iki kupa sejersiz cay ictim bi dilim tatli yedim annem tadi nasil olmus bak didi.saat 16:30 dondurma yedim aksamda sadece cig köfte yedim marulla ayranla.ekmek ve çay da sekeri biraktidim iki ay olacak.biliyom menü kotuydu yorgunluktanmi psikolojikmi yedim kendimde degilim yani.[/QUOTE]
Olabilir cnm bigun yedigin zaman hemen ben yapamiyorm deme diger gun telafi edersin insallahhh merk etme

[QUO ParteMoralll, post: 47309356, member: 652595"]Iki üç gündür iyi degilim ama dun surekli aciktim reglimin 5 ci gunuydu canim sadece tatli bişeyler cekti dondurma yidim malesef mesala sabah tarlada ogleye kadar calistik yemegi ozama yedik guvec vardi ama iki catal yedim iki kupa sejersiz cay ictim bi dilim tatli yedim annem tadi nasil olmus bak didi.saat 16:30 dondurma yedim aksamda sadece cig köfte yedim marulla ayranla.ekmek ve çay da sekeri biraktidim iki ay olacak.biliyom menü kotuydu yorgunluktanmi psikolojikmi yedim kendimde degilim yani.[/QUOTE]
Olabilir cnm bigun yedigin zaman hemen ben yapamiyorm deme diger gun telafi edersin insallahhh merk etme[/QUOTE]
Yok canim yapacagim yapmak zorundayim bebek istiyorum 4 cu tüp bebek yaptiracagim eylul ekim gibi iki tupten 7 kilo aldim hic olmasa 75- 70 kg dusmeliyim.rabbim hakkimizda hayırlısıni versin inş.

Bugun ki menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Iki dilim fume
Az peynir
Cay
Aksam tam gogusu marine edip sis yaptim firina verdimmm
Ayran
Uc kucuk yulaf kepegi karsmdan ekmekcik
Iki.lt su

Bugun ki menum
Sabah iki haslanmis yumurta
Iki dilim fume
Az peynir
Cay
Aksam tam gogusu marine edip sis yaptim firina verdimmm
Ayran
Uc kucuk yulaf kepegi karsmdan ekmekcik
Iki.lt su
Afiyet olsun balim ay benim karnim cok şiş partem yaaa kac gündür hep az yiyorum ama hergün 100 gr 100 gr artiya çikiyorum sinir oldum bende aksam yazarim menümü

ben ablamdayim bugun kahvalti ettim normal cohhh sicakk burasiii aksam mangal var yirim tabiki ama 63 falanimm takima donende 60 olecemmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…