- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.301
2 kilo kaldı canım..yapıştı gitmiyo..gram gram uğraşıyoruz işte..Kac kg kaldi cnm takima
Canımmm
Sarrafcimm ben bugün karatay usulü mercimek köftesi yaptim bulgursuz harika oldu sen denedin mi hiç ben sık sık yapicam artik bayildimm2 kilo kaldı canım..yapıştı gitmiyo..gram gram uğraşıyoruz işte..
Afiyet olsun migişimmmmmMenüm: sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, 5 zeytin, çay
ara: kahve
öğle: bol yoğurtlu az erişteli bir yemak
akşam: azcık makarna, dünden kalan az yağlı karnıyarık, yoğurt
kızlar bu ara iş görüşmelerine gidiyorum tabi bu mazeret olamaz biliyorum ama takımdan çoğu kişi izinli ya ondan aksama oldu benden dolayı, bugünden itibaren yazıcam düzenli olarak
edit: kilom cuma 62,500dü bugün 62,700 çıktım cumaya toparlıcam inş
İnşallah balımmAfiyet olsun migişimmmmmtoparlasin cumaya daha var
az kalmis cnmmm merk etmee2 kilo kaldı canım..yapıştı gitmiyo..gram gram uğraşıyoruz işte..
mesajımı alıp geldim şekercim şimdi sorularıma cevap bekleyebilirmya çok kıskandımyani kıskanmak demiyimde çok imrendim çünkü senin adına mutlu oldum tebrik ederim şekercim e darısı bana inşallah nasıl verdin bana bir ara özet geçsene ya başa döndüm motivasyon olarak çok zorlanıyorum bu arada dur sizin takıma uğrayım ben burayı işgal etmeyelim herkesten özür dileyerek geliyorum oraya muhabbete
Hosgeldin deadiimm
Tamam kuzum bizi haberdar et menülerini bekliyorumSelam kizlar.
Ben istanbula gidiyorum.
Esim surekli gorevde oldugu ve ben de hep evde oldugum icin ici rahat etmedi. Orda tarti yok malesef. Ne zaman geri donerim onu da bilmiyorum ama buralarda olucam yine. Menulerimi falan yazarim.
takımımı terkedemem olmaz orası benim ilk göz ağrımHosgeldin deadiimmhep gelsene buraya bizimde motivasyona ihtiyacımız var Ki valla özel bişey yapmadim ben az az sık sık yiyorum kilo vermek için o kadar bide 6 dan sonra bisey yemiyorum ne çektim ben 52 ye düşmek icin ramazanda çok yiyemedim onunda etkisi oldu zaten bi aldim bi verdim çok zorlandim şu 2 3 kiloyu vermekte baciiimmmm sen bizim takima transfer olsanaaa
Bende iş yapmaktan sıkıldım ve kendime firçalik yaptimEki Görüntüle 1859988 kavanozdan nasil olmuş ojeylen boyadim
Tamam kuzuşumm o zaman sık sık gelltakımımı terkedemem olmaz orası benim ilk göz ağrımkardeş takım olalım mı biz sık sık geleyim ne olur ki sonuçta kutsal amacımız aynı bu arada sende çok azimlisin o konudada tebrik ediyorum da spor yaptın mı peki bu arada çok sıkı yada eskisi gibi diyim
o süper olmuşş eline sağlık
anladım canım ama iyi olmuş hemen vermişsin ya sporu da kendini zorlamadan yap benimde bilğim incindi bir ara çok jötü oluyor belli hareketleri zorlamıyorum olduğu kadar
Tamam kuzuşumm o zaman sık sık gellbiz senle günlük açmıştık ben 53 e inmistim ya hani baya 53 ü korudum yine hep dikkat ederek sonra bi sıkıntı geldi bana ramazandan önceki 2 hafta önüme geleni geceli gündüzlü yedim ayy napimm valla hep diyetteyim gözüm aç kaldi doyurdum bende sonra ramazanin başlamasiyla bende dikkat etmeye başladim ramazanin başinda 56.6 kiloydum bayram sabahi 52.8 olmuştum sonra bayramda 2 gün içinde biraz dikkat etmeme ragmen 1 buçuk kilo aldim hemen sonra geri verdim hemencik onlari hedef 51 şimdi spor bi yapiyorum bi birakiyorum tam düzen oturtamadim valla bileklerim hemen inciliyo zaten belli hareketler yapabiliyorum sadece bu ara yine boşladim baya çogaltmiş ama ramazandan beri yapiyodum ama şimdi temizlikle ugrasiyorum hiç oturmuyorum zaten
Tamam balim benimm görüsürük boll bollanladım canım ama iyi olmuş hemen vermişsin ya sporu da kendini zorlamadan yap benimde bilğim incindi bir ara çok jötü oluyor belli hareketleri zorlamıyorum olduğu kadargelirim ya muhabbet ederiz
Tamam balim benimm görüsürük boll bollcuma günü alcam ifadeni kaç kilosun bakalim
Tamamdir anlaştiktamam cuma artık yüzleş,r,z beraber sonra acil durum planıma yardım edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?