Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah haslanmis bir yumurta cay sekerimi 1 e indirdim bir bardak 1 sekerli cay domates salatalik peynir 4 zeytin
Ara yRim muz 1 armut yarim seftali
1 avuc kurunohut 3 hurma
Aksam 2 kasik fasulye 2 parca et belki sonra bi kase yogurt olabilir olmayada bilir )

Menüm: sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, 5 zeytin, çay
ara: kahve
öğle: bol yoğurtlu az erişteli bir yemak
akşam: azcık makarna, dünden kalan az yağlı karnıyarık, yoğurt

kızlar bu ara iş görüşmelerine gidiyorum tabi bu mazeret olamaz biliyorum ama takımdan çoğu kişi izinli ya ondan aksama oldu benden dolayı, bugünden itibaren yazıcam düzenli olarak

edit: kilom cuma 62,500dü bugün 62,700 çıktım cumaya toparlıcam inş

Afiyet olsun migişimmmmm toparlasin cumaya daha var

Selam kizlar.

Ben istanbula gidiyorum.

Esim surekli gorevde oldugu ve ben de hep evde oldugum icin ici rahat etmedi. Orda tarti yok malesef. Ne zaman geri donerim onu da bilmiyorum ama buralarda olucam yine. Menulerimi falan yazarim.

mesajımı alıp geldim şekercim şimdi sorularıma cevap bekleyebilirm SekerPancarii

mesajımı alıp geldim şekercim şimdi sorularıma cevap bekleyebilirm SekerPancarii
Hosgeldin deadiimm hep gelsene buraya bizimde motivasyona ihtiyacımız var Ki valla özel bişey yapmadim ben az az sık sık yiyorum kilo vermek için o kadar bide 6 dan sonra bisey yemiyorum ne çektim ben 52 ye düşmek icin ramazanda çok yiyemedim onunda etkisi oldu zaten bi aldim bi verdim çok zorlandim şu 2 3 kiloyu vermekte baciiimmmmsen bizim takima transfer olsanaaa

Selam kizlar.

Ben istanbula gidiyorum.

Esim surekli gorevde oldugu ve ben de hep evde oldugum icin ici rahat etmedi. Orda tarti yok malesef. Ne zaman geri donerim onu da bilmiyorum ama buralarda olucam yine. Menulerimi falan yazarim.
Tamam kuzum bizi haberdar et menülerini bekliyorum hayirli yolculuklar

takımımı terkedemem olmaz orası benim ilk göz ağrım kardeş takım olalım mı biz sık sık geleyim ne olur ki sonuçta kutsal amacımız aynı bu arada sende çok azimlisin o konudada tebrik ediyorum da spor yaptın mı peki bu arada çok sıkı yada eskisi gibi diyim
Bende iş yapmaktan sıkıldım ve kendime firçalik yaptim Eki Görüntüle 1859988 kavanozdan nasil olmuş ojeylen boyadim

o süper olmuşş eline sağlık

Tamam kuzuşumm o zaman sık sık gell biz senle günlük açmıştık ben 53 e inmistim ya hani baya 53 ü korudum yine hep dikkat ederek sonra bi sıkıntı geldi bana ramazandan önceki 2 hafta önüme geleni geceli gündüzlü yedim ayy napimm valla hep diyetteyim gözüm aç kaldi doyurdum bende sonra ramazanin başlamasiyla bende dikkat etmeye başladim ramazanin başinda 56.6 kiloydum bayram sabahi 52.8 olmuştum sonra bayramda 2 gün içinde biraz dikkat etmeme ragmen 1 buçuk kilo aldimhemen sonra geri verdim hemencik onlari hedef 51 şimdi spor bi yapiyorum bi birakiyorum tam düzen oturtamadim valla bileklerim hemen inciliyo zaten belli hareketler yapabiliyorum sadece bu ara yine boşladim baya çogaltmiştim ama ramazandan beri yapiyodum ama şimdi temizlikle ugrasiyorum hiç oturmuyorum zaten

anladım canım ama iyi olmuş hemen vermişsin ya sporu da kendini zorlamadan yap benimde bilğim incindi bir ara çok jötü oluyor belli hareketleri zorlamıyorum olduğu kadar gelirim ya muhabbet ederiz

anladım canım ama iyi olmuş hemen vermişsin ya sporu da kendini zorlamadan yap benimde bilğim incindi bir ara çok jötü oluyor belli hareketleri zorlamıyorum olduğu kadar gelirim ya muhabbet ederiz
Tamam balim benimm görüsürük boll boll cuma günü alcam ifadeni kaç kilosun bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…