- 14 Kasım 2015
- 4.819
- 8.108
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.321
marlin18 canim napiyosun kilonu koruyo msnnn? [/QUOTE
Iyiyim canım sen nasılsın. İnşallah salı sabahı Türkiyeye geliyoruz. Allah kısmet ederse. Günlerim baya yoğun ve stresli geçiyor. Alış veriş, temizlik, valiz hazırlamak bebiş le yorucu oluyor. Yediklerime dikkat edemedim bu arada. Sabah 56.5 kiloydum. Tam 2 kilo almışım. Ama bugün reglimin ilk günü. Onunda etkisi vardır deyip avunuyorum. Türkiye de dikkat edemem yediklerime kilo alıp dönerim . Ama inşallah gelince spor ve diyetle 52 yi görmek istiyorum.
Yok canım denemedim..mercimeğin böreğini yapıyorum ben..kıvamı tutturamam diye cesaret edememiştim..tarif lütfenSarrafcimm ben bugün karatay usulü mercimek köftesi yaptim bulgursuz harika oldu sen denedin mi hiç ben sık sık yapicam artik bayildimm
Ellerine sağlık pek bi şık olmuşBende iş yapmaktan sıkıldım ve kendime firçalik yaptimEki Görüntüle 1859988 kavanozdan nasil olmuş ojeylen boyadim
Aynen yaa bu ara gelemedim bayram telaşı bitti sonra darbe olayları yüzünden hiç yazmak gelmedi içimden..Bu arada da diyetime dikkat ettim sayılır..inş bundan sonra daha dikkatli olurum
Hadi bakalım..yarın kahvaltıya sendeyiz..Aynen yaa bu ara gelemedim bayram telaşı bitti sonra darbe olayları yüzünden hiç yazmak gelmedi içimden..Bu arada da diyetime dikkat ettim sayılır..inş bundan sonra daha dikkatli olurum
Üç bacı yarın biraradayız..yine diyet yokHadi bakalım..yarın kahvaltıya sendeyiz..
Cumaya ne kaldı..abartmayız inşallah..Üç bacı yarın biraradayız..yine diyet yok
Bende cıvık olur diye korktum başta ama tam kivaminda oldu kiz hemen tarifimi veriyorum: göz karari yaptim ölçülü değil kirimizi mercimeği yikayip üstüne sıcak su koyup lapa gibi olana kadar pişirdim ama suyunu çekince hemen almadim ocaktan kariştira kariştira baya koyu bi lapa olana kadar bekledim sonra bi kaba koy ağzini kapayip dolapda 1 saat falan dinlensin iyce koyulaşsin sonra bi sogani az yağda kavurdum salçasini ekledim sonra karabiber kimyon kirmizi biber tuzunu da atip altini kapadim maydanoz yeşil soğan dogradim mercimeğe hepsini kattim iyce kariştirdim şekillendirdimYok canım denemedim..mercimeğin böreğini yapıyorum ben..kıvamı tutturamam diye cesaret edememiştim..tarif lütfen
Aynen yaa bu ara gelemedim bayram telaşı bitti sonra darbe olayları yüzünden hiç yazmak gelmedi içimden..Bu arada da diyetime dikkat ettim sayılır..inş bundan sonra daha dikkatli olurum
Hmmm afiyet olsun canım akşam pek olmamışMenümü de yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatası kk peynir 2 zeytin çay
Akşam misafirim olduğu için pasta yapmıştım yemek yemedim
1 poaca 1 dilim kek biraz patates salatası
Günaydın tatlim ağrılı mi geçiyor adetin gecmis olsunHerkese gunaydin kac gundur bir turlu yazamadim yaadettim yatiyordum cok sukur bugun son sporda yapamadim kac gundur... neyse kaldigimiz yerden devam tartildim ama hala odem varmi yoksa spor yapamadigin icin kilomu aldim bilmiyorum neyse bu kilolar gidecek
Gunaydin tatlisGünaydın tatlişlarr
İnşallah korurum canım yaaa.tekrar kilo almak istemiyorum. Ama iki senede bir geliyorum selincim. Bulmuş ken biraz yerim kizzmarlin18 canim hayirli yolculuklar Türkiyeye geldiğinde dikkat et o kadar emek verdin balim alma kilolari 54 55 i korusan tatilde yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?