Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menümü de yazayım
Sabah 2 haşlanmış yumurta domates salatası kk peynir 2 zeytin çay
Akşam misafirim olduğu için pasta yapmıştım yemek yemedim
1 poaca 1 dilim kek biraz patates salatası

Herkese gunaydin kac gundur bir turlu yazamadim ya adettim yatiyordum cok sukur bugun son sporda yapamadim kac gundur... neyse kaldigimiz yerden devam tartildim ama hala odem varmi yoksa spor yapamadigin icin kilomu aldim bilmiyorum neyse bu kilolar gidecek

Yok canım denemedim..mercimeğin böreğini yapıyorum ben..kıvamı tutturamam diye cesaret edememiştim..tarif lütfen
Bende cıvık olur diye korktum başta ama tam kivaminda oldu kiz hemen tarifimi veriyorum: göz karari yaptim ölçülü değil kirimizi mercimeği yikayip üstüne sıcak su koyup lapa gibi olana kadar pişirdim ama suyunu çekince hemen almadim ocaktan kariştira kariştira baya koyu bi lapa olana kadar bekledim sonra bi kaba koy ağzini kapayip dolapda 1 saat falan dinlensin iyce koyulaşsin sonra bi sogani az yağda kavurdum salçasini ekledim sonra karabiber kimyon kirmizi biber tuzunu da atip altini kapadim maydanoz yeşil soğan dogradim mercimeğe hepsini kattim iyce kariştirdim şekillendirdim Görüntüsü böyle canim bugünde yapicam çok guzeldi

marlin18 canim hayirli yolculuklar Türkiyeye geldiğinde dikkat et o kadar emek verdin balim alma kilolari 54 55 i korusan tatilde yeter

Günaydın tatlim ağrılı mi geçiyor adetin gecmis olsun

marlin18 canim hayirli yolculuklar Türkiyeye geldiğinde dikkat et o kadar emek verdin balim alma kilolari 54 55 i korusan tatilde yeter
İnşallah korurum canım yaaa.tekrar kilo almak istemiyorum. Ama iki senede bir geliyorum selincim. Bulmuş ken biraz yerim kizz
İnşallah gelince telafi ederim.yürüyüş yapmayi da düşünüyorum hergün. Belki fazla almam. Alirsamda çok stres yapmak istemiyorum doğrusu

Kizlar hepiniz hakkınızı helal edin. Burda baya bi zaman geçirdim. Ne olur ne olmaz. ... sağ salim gelirsem gelince yazarım size
Hepinize bolllĺllll eksiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…