Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tabiki gider..benim kilom senden fazla ama..en azından 1.5 kilo verirsin..
Cnm valla snrlermo bozuyo ya artk oyke noktaya geldkki eskisi kadar disiplin zaten yok sen anliosn beni 69larda kaldm ya aaslnda benim yuzumden eski disiplne donsem veririm yavas yavas ama ben bir kg versem gaza gelcm oyuzden bu hafta bir sey denicem pazartesi baslicaZ insallah bir kg raziyim

Anlamaz mıyım..15 kilo gitti kaldım öyle sanki başkası verdi o kiloları..ayda dört kilo veren ben bir kiloya razı oldum..
Kesinlikle verirsin pesetme..

Gunaydin kizlar nasilsiniz bakalim
Bugun sabah 20 dk fazladan uyuyakalinca kahve icmeden spora cikmak zorunda kaldim ama olsun bugunde boyle olsun.
Kahvalti
200 gr yogurt
40 gr tuzsuz sari leblebi (ogutulmus)
5 gr sumak
Bunu deneyin hem tadi guzel hemde tok tutuyor...

Günaydın canım menuleri akşam hep bilikte yazacakmışız.Bende dün sen gibi yaptım toplu yazılsın deinldi ahberin olsun tatlım

Haklisin tatlim O igrenc yaglarimizdan bi kurtulabilsek cok daha guzel olcak ama
İnan canım azim hırs ve kararlı bir şekilde kurtulacağız.Diyet ve spor destekli sağlıklı bir şekilde tabii kii inan bana bende birden gitsin istiyorum.Lakin birden bire almadık ki gitmiyor hee deyince

İnan canım azim hırs ve kararlı bir şekilde kurtulacağız.Diyet ve spor destekli sağlıklı bir şekilde tabii kii inan bana bende birden gitsin istiyorum.Lakin birden bire almadık ki gitmiyor hee deyince
Haklisin aslinda ben hayatimin her doneminde hep kiloluydum ama ilk defa bu kadar kilo aldim insan ister istemez hemen gitsin diyo iste

Haklisin aslinda ben hayatimin her doneminde hep kiloluydum ama ilk defa bu kadar kilo aldim insan ister istemez hemen gitsin diyo iste
Bende aynı şekilde canım herdaim tartıya çıkasıya kadar o kadar olduğumu tahmin etmemiştim.Ben şok ben iptal o andan sonra başladım istikrarla devam ediyorum

Günaydın canim sabah hemen spora mi gidiyosun ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…