- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.681
Cnm valla snrlermo bozuyo ya artk oyke noktaya geldkki eskisi kadar disiplin zaten yok sen anliosn beni 69larda kaldm ya aaslnda benim yuzumden eski disiplne donsem veririm yavas yavas ama ben bir kg versem gaza gelcm oyuzden bu hafta bir sey denicem pazartesi baslicaZ insallahTabiki gider..benim kilom senden fazla ama..en azından 1.5 kilo verirsin..
Anlamaz mıyım..15 kilo gitti kaldım öyle sanki başkası verdi o kiloları..ayda dört kilo veren ben bir kiloya razı oldum..Cnm valla snrlermo bozuyo ya artk oyke noktaya geldkki eskisi kadar disiplin zaten yok sen anliosn beni 69larda kaldm ya aaslnda benim yuzumden eski disiplne donsem veririm yavas yavas ama ben bir kg versem gaza gelcm oyuzden bu hafta bir sey denicem pazartesi baslicaZ insallahbir kg raziyim
Evt cnm bes kg versem raziyim gerisini takmicam beklde off insallah cnmAnlamaz mıyım..15 kilo gitti kaldım öyle sanki başkası verdi o kiloları..ayda dört kilo veren ben bir kiloya razı oldum..
Kesinlikle verirsin pesetme..
Günaydın canım menuleri akşam hep bilikte yazacakmışız.Bende dün sen gibi yaptım toplu yazılsın deinldi ahberin olsun tatlımGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim
Bugun sabah 20 dk fazladan uyuyakalinca kahve icmeden spora cikmak zorunda kaldim ama olsun bugunde boyle olsun.
Kahvalti
200 gr yogurt
40 gr tuzsuz sari leblebi (ogutulmus)
5 gr sumak
Bunu deneyin hem tadi guzel hemde tok tutuyor...
Tamam canim benim tsk ederim..Günaydın canım menuleri akşam hep bilikte yazacakmışız.Bende dün sen gibi yaptım toplu yazılsın deinldi ahberin olsun tatlım
Ne demek canım burda bir aileyiz kilo vermek için toplanmışTamam canim benim tsk ederim..
Haklisin tatlimNe demek canım burda bir aileyiz kilo vermek için toplanmış
İnan canım azim hırs ve kararlı bir şekilde kurtulacağız.Diyet ve spor destekli sağlıklı bir şekilde tabii kii inan bana bende birden gitsin istiyorum.Lakin birden bire almadık ki gitmiyor hee deyinceHaklisin tatlimO igrenc yaglarimizdan bi kurtulabilsek cok daha guzel olcak ama
Haklisin aslinda ben hayatimin her doneminde hep kiloluydum ama ilk defa bu kadar kilo aldim insan ister istemez hemen gitsin diyo isteİnan canım azim hırs ve kararlı bir şekilde kurtulacağız.Diyet ve spor destekli sağlıklı bir şekilde tabii kii inan bana bende birden gitsin istiyorum.Lakin birden bire almadık ki gitmiyor hee deyince
Bende aynı şekilde canım herdaim tartıya çıkasıya kadar o kadar olduğumu tahmin etmemiştim.Ben şok ben iptal o andan sonra başladım istikrarla devam ediyorumHaklisin aslinda ben hayatimin her doneminde hep kiloluydum ama ilk defa bu kadar kilo aldim insan ister istemez hemen gitsin diyo iste
Kac kiloya kadar cikmistin simdi kac kilosunBende aynı şekilde canım herdaim tartıya çıkasıya kadar o kadar olduğumu tahmin etmemiştim.Ben şok ben iptal o andan sonra başladım istikrarla devam ediyorum
112,20 kilo idim canım şimdi 104.5 kiloyum yaklaşık 2 ay gibi bir sürede verdim.Kac kiloya kadar cikmistin simdi kac kilosun
Günaydın canim sabah hemen spora mi gidiyosun ne guzelGunaydin kizlar nasilsiniz bakalim
Bugun sabah 20 dk fazladan uyuyakalinca kahve icmeden spora cikmak zorunda kaldim ama olsun bugunde boyle olsun.
Kahvalti
200 gr yogurt
40 gr tuzsuz sari leblebi (ogutulmus)
5 gr sumak
Bunu deneyin hem tadi guzel hemde tok tutuyor...
Günaydın canım musmutlu sabahlarGünaydın tatlişlaaarrr
Evet 5:30 da kalkiyorum hazirlaniyorum kahve iciyorum 6 gibi gidiyorum esim ise gidene kadar spor yapip geliyorum eveGünaydın canim sabah hemen spora mi gidiyosun ne guzel
Ayyy süpersinnn canimm vallaaEvet 5:30 da kalkiyorum hazirlaniyorum kahve iciyorum 6 gibi gidiyorum esim ise gidene kadar spor yapip geliyorum eve
Cok iyi bende 136 kiloydum 2,5 3 ay gibi hi surede 16 kilo verdim 120 oldum ama ramazanda 5 kilosunu geri aldim simdi 125 ile devam ediyorum112,20 kilo idim canım şimdi 104.5 kiloyum yaklaşık 2 ay gibi bir sürede verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?