- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.641
Ayy canim ne demek çookk teşekkür ederizz tatlimmmKusura bakmayin kizlar ben paylasimin bitmesine cok az kalinca, belki elimden bir sey gelir listenizi paylasirim diye dusundum.
Isinize burnumu sokmus gibi olmak hic istemezdim.
4. takimdan sevgiler
63.4-62.5=0.9Kizlar ben sabah takim kaptanina kilomu belirttim hesaplama yapcaktim bwn yanlos yapmisim bana yapabiirmisiniz gecen hafta 63.4 bu hafta 62.5
Cok sagol canm benim iyimi yuzdem yani63.4-62.5=0.9
0.9x100=90
90/63.4=1.41955
Yani yüzden 1.42 tatlim
Sanki bugun cok yemissinSabah 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk 1peynir1 domates 2 dilim ekmek 2 bardak çay öğlen karışık izgara yoğurt sifir ekmek aksam 1 tabak çorba 1 tabak yarisi taze fasulye yarısı pilav sifir ekmek gün boyu bol su ve 35 dakika yürüyüş
Burdayim canim annemlerdeyim kardeşlerimle sohbetleşiyoruzSekerpancari nere kayboldun
Çok iyi tatlimCok sagol canm benim iyimi yuzdem yani
Iyi sohbetler cnmBurdayim canim annemlerdeyim kardeşlerimle sohbetleşiyoruz
Afiyet olsun canimm yürüyüsün harikaBugun yorucu bi gun oldu
Oglen
1 kase mercinek corbasi ve yogurt
Aksam
250 gr haslanmis bezelye ve yogurtEki Görüntüle 1861099
Aksamki pilav olmasaymiş harika bi menü olacakmis ballışımmmSabah 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk 1peynir1 domates 2 dilim ekmek 2 bardak çay öğlen karışık izgara yoğurt sifir ekmek aksam 1 tabak çorba 1 tabak yarisi taze fasulye yarısı pilav sifir ekmek gün boyu bol su ve 35 dakika yürüyüş
Saol tatlimIyi sohbetler cnm
Yooo canim.hep böyle gittim gecen hafta bu zamana haftada 1.20 verdim.Sanki bugun cok yemissin
Valla canim o da çok az fazla değilAksamki pilav olmasaymiş harika bi menü olacakmis ballışımmm
Yarim tabak yedin sandim kuzum o yuzden dedim az yedinse bisi olmaz afiyet olsunValla canim o da çok az fazla değil
teşekkür ederim canim benim tabaklar artik küçük şöyle diyeyim 2 yemek kaşığı pilav aslında yemesem iyi idi.Ama dayanamadim.Ekmek hiç tuketmedigim için 4 yemek kaşığı da taze fasulye 1 kepce çorbaYarim tabak yedin sandim kuzum o yuzden dedim az yedinse bisi olmaz afiyet olsun
Eeee yani yaa deliAyy kalibi darmiş ablam 36 beden incecik o denedi ona da tam oldu içim rahatladi valla
ay paylastim cok korktum paylasamicam dieeeeee
Cnm tesekkur ederm ben zaten ocakta basldim arti oldufumu saymazsam 19kg verdim ocaktan mayisa kadar 11kg kaldi yoruldmm dye yazddm arada oyle yazdmMerhabalar 2 ogunmu besleniyorsunuz birde spor yapiomusunuzbende araniza yeni katildim kilomuz yakin birbirine
Sabir her hayrin basidir sabredin olur inseAllah biz yaninizdayiz
2 ogunmu yyiyorsunuz
Hayirli cumalarsabah menunuz cok ideal
Supersiniz bol eksili haftalar
Benmde boyum 165 ama doktor kemigim iri die en fazla 65 olabilirsiniz dedi ;((
Supersin canim yaaaa
Super sporuna bayildim
Bayirli olsun Rabbim anali babali buyutsun))
ben iki ogun yiorm cnmYok canm 2 ogun yemiyorum ben genelde 5 ogun yiyorum bi kac kisi sanki 2 ogun gidiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?