Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kusura bakmayin kizlar ben paylasimin bitmesine cok az kalinca, belki elimden bir sey gelir listenizi paylasirim diye dusundum.
Isinize burnumu sokmus gibi olmak hic istemezdim.
4. takimdan sevgiler
Ayy canim ne demek çookk teşekkür ederizz tatlimmm

Sabah 2 yumurtali omlet 5 zeytin 1 kk 1peynir1 domates 2 dilim ekmek 2 bardak çay öğlen karışık izgara yoğurt sifir ekmek aksam 1 tabak çorba 1 tabak yarisi taze fasulye yarısı pilav sifir ekmek gün boyu bol su ve 35 dakika yürüyüş

Aksamki pilav olmasaymiş harika bi menü olacakmis ballışımmm

Yarim tabak yedin sandim kuzum o yuzden dedim az yedinse bisi olmaz afiyet olsun
teşekkür ederim canim benim tabaklar artik küçük şöyle diyeyim 2 yemek kaşığı pilav aslında yemesem iyi idi.Ama dayanamadim.Ekmek hiç tuketmedigim için 4 yemek kaşığı da taze fasulye 1 kepce çorba

Ayy kalibi darmiş ablam 36 beden incecik o denedi ona da tam oldu içim rahatladi valla
Eeee yani yaa deli
ay paylastim cok korktum paylasamicam dieeeeee

Cnm tesekkur ederm ben zaten ocakta basldim arti oldufumu saymazsam 19kg verdim ocaktan mayisa kadar 11kg kaldi yoruldmm dye yazddm arada oyle yazdm
Yok canm 2 ogun yemiyorum ben genelde 5 ogun yiyorum bi kac kisi sanki 2 ogun gidiyo
ben iki ogun yiorm cnm

Kizlar test yapiorm dukan dogumu en cok ciktigin indign boyun kemk yapima gore ben diyorm 58 kg o dio 62sagliklisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…