Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Cok iyi bende 136 kiloydum 2,5 3 ay gibi hi surede 16 kilo verdim 120 oldum ama ramazanda 5 kilosunu geri aldim simdi 125 ile devam ediyorum
Sende çok iyi vermişssin canım neler yaptın genel olarak geri alman kötü olmuş ama malum Ramazan nedeniyle azimli olduktan sonra gene verirsin.

Sende çok iyi vermişssin canım neler yaptın genel olarak geri alman kötü olmuş ama malum Ramazan nedeniyle azimli olduktan sonra gene verirsin.
Ya ben diyetisyene gitmistim aslinda diyetisyene gitmeden once kendim yaptim spor cok yaptim ben sabah aksam bide 6 dan sonra bisey yemedim kendim 10 kilo verdim 1 ayda diyetisyene gittim spora devam ettim 6 kiloda oyle vermistim

Demek aylardir evi temizlemidn seni seni baska aciklamasi olamazz ne gorumceymis beee
Allah seni kizz kiz temizlik yapmiyom ki 2 gün önce gardirobu tüm boşalttim giymediklerimi attim kisliklari kaldirdim bugünde çekmece içlerini düzenledim o kadar temizlik dedigime bakma yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…