- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.701
Sende çok iyi vermişssin canım neler yaptın genel olarak geri alman kötü olmuş ama malum Ramazan nedeniyle azimli olduktan sonra gene verirsin.Cok iyi bende 136 kiloydum 2,5 3 ay gibi hi surede 16 kilo verdim 120 oldum ama ramazanda 5 kilosunu geri aldim simdi 125 ile devam ediyorum
Ya ben diyetisyene gitmistim aslinda diyetisyene gitmeden once kendim yaptim spor cok yaptim ben sabah aksam bide 6 dan sonra bisey yemedim kendim 10 kilo verdim 1 ayda diyetisyene gittim spora devam ettim 6 kiloda oyle vermistimSende çok iyi vermişssin canım neler yaptın genel olarak geri alman kötü olmuş ama malum Ramazan nedeniyle azimli olduktan sonra gene verirsin.
:)Bugün çok sakin buralar herkes geziyor zannımca
Niye gizSekerPancarii sanaaa giiicik oldmmmmm habern olsnn
Bana cvp vrrmedn cok sihirliyum suanNiye giz
Hangisine gi verdim yaaaBana cvp vrrmedn cok sihirliyum suan
Hyrrrr dun yazdm vermednnnnnnnnnnnnn nysee bosveHangisine gi verdim yaaa
SussHyrrrr dun yazdm vermednnnnnnnnnnnnn nysee bosve
Ayy herkes bi toplansaydi yaa
Demek aylardir evi temizlemidnAyy herkes bi toplansaydi yaaben temizlige devam temizleme demeyim de evi düzenliom atilacaklari atiyom felan filan iste
Allah seni kizzDemek aylardir evi temizlemidnseni seni baska aciklamasi olamazz ne gorumceymis beee
Slm canim naberrSlm kizlar
Visss kizlikmi kalirrr buguneAllah seni kizzkiz temizlik yapmiyom ki 2 gün önce gardirobu tüm boşalttim giymediklerimi attim kisliklari kaldirdim bugünde çekmece içlerini düzenledim o kadar temizlik dedigime bakma yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?