Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Visss kizlikmi kalirrr bugune seni biraz kiniyim
Ayy benimki kaldi vallaa gardirobum büyük olsa hiç kadirmicam kiz kaldir geri çikar hiç sevmiyomm ben acik dağiniğim da ancak topluyom apla bu düzlediklerimi kaç gune dağitacam acaba benim iş bitmez o yuzden

Ayy benimki kaldi vallaa gardirobum büyük olsa hiç kadirmicam kiz kaldir geri çikar hiç sevmiyomm ben acik dağiniğim da ancak topluyom apla bu düzlediklerimi kaç gune dağitacam acaba benim iş bitmez o yuzden
Kucukmu ki kiz benim ki buyuk sgmioz kisgenede kaldiriom. Kis gelsn yazklarida kaldrcam:) tembel sni iyiki gelio gorumcen allah razi olsn

Kucukmu ki kiz benim ki buyuk sgmioz kisgenede kaldiriom. Kis gelsn yazklarida kaldrcam:) tembel sni iyiki gelio gorumcen allah razi olsn
piss senii ne kiniyon biniii napah benimkisi gecikmeli oldu ama sonucda kaldirdim dimi yaaanee bitti zati sonra perdelerimi yikicam o kadar

Kiş gelince ben yazliklari kaldiramiyom çünkü benim ev acayip sicak oluyo kömürlü isitma bizimki apartmancanak yakiyoz sadece dışarı çıkarken giydigim tişörtleri kaldiriyom o kadar

Sabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin

Sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, çay
ara: sade kahve
öğle: 3 kaşık kısır, 1 kaşık biber turşusu
ara: ev yapımı erik suyu
akşam: 1 bardak ayran, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt çorbası

Dogru giii sen verdi. Verecegini
He giz bitti benim kilo verme işim darisi size
Kiz cok gec kalmamissin kisliklari kaldirin bencededuraydi
Ayy bi de bu sene sicaklar geç geldi zaten haziranin ortasina kadar ben kizima hirka giydirdim nerdeyse
Sabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin
Afiyet olsun partiko ayy benimde yarın günüm ya yarin ya öbür gün olurum seninki çok gecikti kiz

Afiyet olsun miigiiiii naparsin aygız

Bu gun benim sabah 1 dilim ekmek peynir zeytin domates ancak oglen anacigim dolam yapmisti ben dayanamam doyasiya yedim valla ne olursa olsun dolma oldumu dururum iste bugun gittti neyse yarina diger gunlere................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…