- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.721
Ayy benimki kaldi vallaaVisss kizlikmi kalirrr buguneseni biraz kiniyim
Saol canimm benim oyalana oyalana yapiyom kirk saatte bitmiyo yarim saatlik isIyi canm kolay gelsin sanabittimi isin sabh ne yedin ogle ne yedin
Kucukmu ki kiz benim ki buyuk sgmioz kisgenede kaldiriom. Kis gelsn yazklarida kaldrcam:) tembel sniAyy benimki kaldi vallaagardirobum büyük olsa hiç kadirmicam kiz kaldir geri çikar hiç sevmiyomm ben acik dağiniğim da ancak topluyom apla bu düzlediklerimi kaç gune dağitacam acaba benim iş bitmez o yuzden
Kucukmu ki kiz benim ki buyuk sgmioz kisgenede kaldiriom. Kis gelsn yazklarida kaldrcam:) tembel sniiyiki gelio gorumcen allah razi olsn
Kiş gelince ben yazliklari kaldiramiyom çünkü benim ev acayip sicak oluyo kömürlü isitma bizimki apartmancanak yakiyoz sadece dışarı çıkarken giydigim tişörtleri kaldiriyom o kadarKucukmu ki kiz benim ki buyuk sgmioz kisgenede kaldiriom. Kis gelsn yazklarida kaldrcam:) tembel sniiyiki gelio gorumcen allah razi olsn
Kizz kis geli dursaydi yapiss senii ne kiniyon biniii napah benimkisi gecikmeli oldu ama sonucda kaldirdim dimi yaaanee bitti zati sonra perdelerimi yikicam o kadar
Bendee yoksa kisinda kisa kollu dolasioz evin icindeKiş gelince ben yazliklari kaldiramiyom çünkü benim ev acayip sicak oluyo kömürlü isitma bizimki apartmancanak yakiyoz sadece dışarı çıkarken giydigim tişörtleri kaldiriyom o kadar
Kizz kis geli dursaydi ya
ayy dururdu da o zaman yazliklari tıkış pıkış oliiyyy yazlıklara acıdım da kaldirdim
Dogru giii sen verdi. VereceginiSaol canimm benim oyalana oyalana yapiyom kirk saatte bitmiyo yarim saatlik isne mi yedimm kiz ben diyet yapmiyom verecek kilo yok ben incecikim
Kiz cok gec kalmamissin kisliklari kaldirin bencededuraydiayy dururdu da o zaman yazliklari tıkış pıkış oliiyyy yazlıklara acıdım da kaldirdim
Zati bahara girik bide kis geliKiz cok gec kalmamissin kisliklari kaldirin bencededuraydi
He giz bitti benim kilo verme işim darisi sizeDogru giii sen verdi. Verecegini
Ayy bi de bu sene sicaklar geç geldi zaten haziranin ortasina kadar ben kizima hirka giydirdim nerdeyseKiz cok gec kalmamissin kisliklari kaldirin bencededuraydi
Afiyet olsun partikoSabah iki yumurtadan omlet
Domates,salatalk,zeytin cay
Aksam
Bir tabak et sote
Bir kase salata
Ayran
2lt su
Aksam sahile gidicem yuruyuse
Ben hala regl olmadm allah sonumu hayretsin
Afiyet olsun miigiiiiiSabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalık, çay
ara: sade kahve
öğle: 3 kaşık kısır, 1 kaşık biber turşusu
ara: ev yapımı erik suyu
akşam: 1 bardak ayran, 3 kaşık bulgur pilavı, 1 kase yoğurt çorbası
Saol bebito :) napam diyetten koptum yarın yoğurt alıp ayran kürü yapcam atak yapmam girek sen napynAfiyet olsun miigiiiiinaparsin aygız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?