- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.861
Afiyet olsun tatlişim guzel menünEki Görüntüle 1862352 İyi Akşamlar kizlar
Teşekkür ederim canimm sağolasınafiyet olsun canimmm
Çok teşekkür ederim canım valla azmettik bakalim hadi hayırlısıAfiyet olsun tatlişim guzel menün
Keske bende olsamda agrisa o dereceyim ay sonuna olmazsa gidicem hastaneye.. iyi yapmsnnnn cnmm gez tabiii bende ciktm bugun hava esiodu ama sicakti terlesm resmen disardaİyyim bende kuzum regliyim ya belim ağriyo eşim acik gezek dedi yorgundum ama hiç yohh dimedimgezdik geldik ayaklarim ağridii kizz
Kilo vererek alacaksin insallah karsiligini canimmÇok teşekkür ederim canım valla azmettik bakalim hadi hayırlısı
Bizim burda çok guzeldi hava bunaltici degildi saol canişimm gezdim iyi geldiKeske bende olsamda agrisa o dereceyim ay sonuna olmazsa gidicem hastaneye.. iyi yapmsnnnn cnmm gez tabiii bende ciktm bugun hava esiodu ama sicakti terlesm resmen disarda
Oluyodu hep gunum tutmaz ama bu sfer nedn boyle oldu sanki cok uzun oldu ya. Eskiden olsa korkardm cocuk durunu fln ama alakasi yok ddmekki benm hormnlrda boyle ama resmen etkilio bni toparlayamiormBizim burda çok guzeldi hava bunaltici degildi saol canişimm gezdim iyi geldibence de çok gecikdi sen bi doktora görün canim normalde de oluyo mu böyle uzun gecikmelerin
Bence geciktirme git doktora bi görün regl gecikmesi insani strese sokuyo geriyo dimi yaa etkiliyor insaniOluyodu hep gunum tutmaz ama bu sfer nedn boyle oldu sanki cok uzun oldu ya. Eskiden olsa korkardm cocuk durunu fln ama alakasi yok ddmekki benm hormnlrda boyle ama resmen etkilio bni toparlayamiorm
Evt cok etlio yaBence geciktirme git doktora bi görün regl gecikmesi insani strese sokuyo geriyo dimi yaa etkiliyor insani
AYnen canim ilk defa kaybettim diye seviniyorum.Dahada kaybederim inşallahKilo vererek alacaksin insallah karsiligini canimmkatbettigimiz en guzel şey kilo
Iyi geceler tatlim Allah rahatlik versinİyi geceler fistiklarr ben yatıyorum belim çok agriyooo
Ne kadar surede geldinCok dikkat etmiorm ogunleri fazla tuketiorm toparlayadm ama 88den bu kiloya iki ogunle geldim.
Ocak baslangc 88 mayista 69lari gordmNe kadar surede geldin
Degilmi canm guzel gidim tsk ederim canm benim ya ben 2 senedir hep eve. Kapandim ya hicbiryere sogru duzgun gitmedim hamilelik hep uzanarak gecti tehlikem vardi simdi de ikizler var hep evdeyim boyle internete falan girerek sters atiyim bazen bazende atamiyim icimde kaliyiii darisi benim basima canm istedgnde kak koca deyip dosari cikabilmek gezmekAfiyet olsun neşecimmm gayet güzel
Dahda69 da misin inmedinmiOcak baslangc 88 mayista 69lari gordm
Yok cnm indim cktm korumaya gectm yapmiorm eskisi gbi yorgnlk tatil ramazan tekrar ayni seklde ilerlemem lazmDahda69 da misin inmedinmi
Iyi gwcelr canm bende yatcam simdi buyuk oglani salliyin yatsin yatam bendeİyi geceler fistiklarr ben yatıyorum belim çok agriyooo
Ins canm bnde simsi 62 lerdeyim bi 60 gorem durumuma gore 59 58yapcam tipime bakcam yeni i evlerine ince 18 yasimda anca 58 59 vardim bakem simdi inebilemmi 60kilom aynada iyiyiyse durcam dahaYok cnm indim cktm korumaya gectm yapmiorm eskisi gbi yorgnlk tatil ramazan tekrar ayni seklde ilerlemem lazm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?