- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #157.881
yetmiiiiiii yetmiii aynada yetmiii bende 60tım 64üm simdi cok şişko gorunuorummmmmmmIns canm bnde simsi 62 lerdeyim bi 60 gorem durumuma gore 59 58yapcam tipime bakcam yeni i evlerine ince 18 yasimda anca 58 59 vardim bakem simdi inebilemmi 60kilom aynada iyiyiyse durcam daha
helalll sarraf ben yarinda yapamicamm sanirim yaoamiorumm ben eski moon olamiyorummmmmSabah iki, öğlen bir, akşam bir haşlanmış patates...
Aralarda bol su, çay ve maden suyu içtim..
Sağol canım..önce kafanda bitir olayı..haftaya yaparsın sende..hazır olmadan başlama..helalll sarraf ben yarinda yapamicamm sanirim yaoamiorumm ben eski moon olamiyorummmmm
Menüm
Sabah ince dilim çemenli ekmek kk peynir 2 zeytin çay
Akşam yarım kase şehriye çorbası 1 er tane küçük patlıcan ve biber dolması ve salata
Sanki bugünde menu olmadı ..ramazanda daha iyi yapıyodum diyeti niye böyle oluyo yaa
Ne güzel canim bu azimle kalici olarak kurtulursun insallah kilolardanAYnen canim ilk defa kaybettim diye seviniyorum.Dahada kaybederim inşallahİlk defa azimliyimm bu kadar
İnşallah canım tek temennim o bugün nasılsın ağrın sızın kalmamıştır inşallahNe güzel canim bu azimle kalici olarak kurtulursun insallah kilolardan
Ahh canim benimm insan çok sıkılıp daraliyor evde annen falan yakininda degil mi arada oraya falan da mi gitmiyosun hele ikizlerle ne zor oluyodur ben bi çocukla bazen başedemiyorumDegilmi canm guzel gidim tsk ederim canm benim ya ben 2 senedir hep eve. Kapandim ya hicbiryere sogru duzgun gitmedim hamilelik hep uzanarak gecti tehlikem vardi simdi de ikizler var hep evdeyim boyle internete falan girerek sters atiyim bazen bazende atamiyim icimde kaliyiii darisi benim basima canm istedgnde kak koca deyip dosari cikabilmek gezmekins yaaaaa
Saol canimm dün erkenden uyudum çok iyi geldiİnşallah canım tek temennim o bugün nasılsın ağrın sızın kalmamıştır inşallah
İyi olmana sevindim canım benimde çok sancılı geçer hep ağrı kesiciler ile bitiririm.Saol canimm dün erkenden uyudum çok iyi geldiiyyim bugun
Günaydın tatlimmmGünaydın kızlar musmutlu bir gün diliyorumHayırlı sabahlar iyi bir gün olur inşallah
Benim çok ağrim olmuyor aslinda sadece belim ağriyor dün çok ayaktaydim o yuzden oldu galiba dogumdan önce bende duramazdim agri kesici bile işe yaramazdi ama dogumdan sonra agri kalmadiİyi olmana sevindim canım benimde çok sancılı geçer hep ağrı kesiciler ile bitiririm.
Valla canım bana evlen geçer dediler,doğur geçer dediler nedense bu ağrı hiç geçmedi. Galiba ben ölünce geçecekBenim çok ağrim olmuyor aslinda sadece belim ağriyor dün çok ayaktaydim o yuzden oldu galiba dogumdan önce bende duramazdim agri kesici bile işe yaramazdi ama dogumdan sonra agri kalmadiama belimde agri basladi
Kiz Allah seniiiValla canım bana evlen geçer dediler,doğur geçer dediler nedense bu ağrı hiç geçmedi. Galiba ben ölünce geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?