Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menüm
Sabah ince dilim çemenli ekmek kk peynir 2 zeytin çay
Akşam yarım kase şehriye çorbası 1 er tane küçük patlıcan ve biber dolması ve salata

Sanki bugünde menu olmadı ..ramazanda daha iyi yapıyodum diyeti niye böyle oluyo yaa

topla bakim kendini..Allah tan kaçamak fazla bişey olmamış bugün..

Günaydın kızlar musmutlu bir gün diliyorum Hayırlı sabahlar iyi bir gün olur inşallah

Ahh canim benimm insan çok sıkılıp daraliyor evde annen falan yakininda degil mi arada oraya falan da mi gitmiyosun hele ikizlerle ne zor oluyodur ben bi çocukla bazen başedemiyorum

İyi olmana sevindim canım benimde çok sancılı geçer hep ağrı kesiciler ile bitiririm.
Benim çok ağrim olmuyor aslinda sadece belim ağriyor dün çok ayaktaydim o yuzden oldu galiba dogumdan önce bende duramazdim agri kesici bile işe yaramazdi ama dogumdan sonra agri kalmadi ama belimde agri basladi

Benim çok ağrim olmuyor aslinda sadece belim ağriyor dün çok ayaktaydim o yuzden oldu galiba dogumdan önce bende duramazdim agri kesici bile işe yaramazdi ama dogumdan sonra agri kalmadi ama belimde agri basladi
Valla canım bana evlen geçer dediler,doğur geçer dediler nedense bu ağrı hiç geçmedi. Galiba ben ölünce geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…