Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hayirli olsun moon her ne kadar izinde olsam da senin birakmis olmana üzüldm sende selinde o kadar emek verdiniz hakkınızı helal edin canlarm
Nasilsin bitanem ben yardimciliğa devam ediyorum kuzummmm moon da yarismaya ve takimimizda kalmaya devam edicek yine beraberizsizlerden ayrilamiyorumm kiii ben

Nasilsin bitanem ben yardimciliğa devam ediyorum kuzummmm moon da yarismaya ve takimimizda kalmaya devam edicek yine beraberizsizlerden ayrilamiyorumm kiii ben
Iyim elhamdülillah selinim sen naslsin ayrilma tabi yaa seni birakmayiz biz.
Su mide bulantilarim hafiflesn bende nasip olursa yeniden gelecegm araniza

Iyim elhamdülillah selinim sen naslsin ayrilma tabi yaa seni birakmayiz biz.
Su mide bulantilarim hafiflesn bende nasip olursa yeniden gelecegm araniza
Şükürr bende iyyim balımmm canimmm benimm bulantilar hafifleyince hemennn gell tabi hamilelikde de dikkatli ve saglikli beslenir buraya da yazarsin hemde hep yanimizda olursun

Hayirli olsun moon her ne kadar izinde olsam da senin birakmis olmana üzüldm sende selinde o kadar emek verdiniz hakkınızı helal edin canlarm
Canim o nedemk helal.olsun tabii sizde helal edin ama bende selinde burakardayiz baksana ben bi izne ayriliorum her defasinda 4 kilo aliorum birakamaki sozleri ve burayii sadece beraber olamadigimiz zamanlarda bizimle yakindan ilgilenicek bir arkadadimiza ihtiyacimiz vardi bizden kimse kalmadigi icin boyle oldu ama eminim @Dilakzn da hemen kaynaşıck bizimle

Vee eskiler hatirlar bende buraya 8. Takimdan geldim kaptan olarak hemde hiç bir bilgim yoktu hepiniz beni çok güzel karsiladiniz ve araniza aldiniz yeni kaptanimizda hemencik kaynaşicak aramiza eminim

Canim RABBIM buyuk sabırlar versin..evet hepimizin sinavi farkli bu dunyada..RABBIM hayirli vakitte saglikli hayirli yavrular nasip etsin sana ve dileyen tüm kardeşlerimize canimmm
Allah razı olsun canım valla sabır ediyorumm.İnşallah hayırlı zamaanda hayırlı evlatlar nasip eder Rabbim

Ayy cnmmm allah sabir versinnn. Yaaaa allahm kimse evladiyla sinama diyr hergun dua ediyormmmm hc bir cocuk annesiz babasiz kalmasin, kucuck yavrular hastalkla ugrasmasnn diyeeeeeee ..rabbim bidaha nasip eder insallah
Allah razı olsun canım teşekkür ederim.İnşallah Rabbim hayırlı zamanda yüzüme güler.

ayyy daha yeni keyfaltuuuuu edebildim desemmm basim catliodu bisey hazirlayamadim
2 yumurtali yulafli ekmekciklerim donates salatalik biber dereotu kk peynir sekersiz cay 1 saat oncede yarim kucuk muz yemistim

ayy karatay mi yapsamya dukan canimdir benim ama

karataydada yulaf kepegi kullaniliomu ay instada bi hatun can var mercimek biregi falan yapio cohhhh guzel gorunuooo ay bende firinda ne mücverler yapiodum yaa dukan mi yapsak kiz @ParteMoralll bakalim Cuma kaç cikicaz kiz ben cakilmam inşALLAH ouyyy bacilar yetisin heleeee

Pazartesi dukana basliorm cnm kesn ve nett!!

Merhabalar Sevgili Yeni Takım Arkadaşlarım

İlerlediğimiz bu yolda bundan sonra inşaallah birlikte olacağız
Hepinizle tanışmak için sabırsızlanıyorum

Kendimden azcık bahsedeyim, 15.03.2016 tarihinden beri 2.takımda yarışıyordum, 74 kilodan 61,2 kiloya indim hedefim 55 kg
Bir şirkette çalışıyorum ve 20 aylık bir kızım var
Kalori sayarak ve bol bol yürüyüş yaparak kilo vermeye özen gösteriyorum
Takımı iyice inceleyip, hakkınızda bilgi sahibi olup güzel bir dostluk yaşamak istiyorum inşaallah

Eminim ki cabuk alisacaktir kuzum.sen simdi kac kilosun kiz iznde 4 kilo mu aldn

Hosgeldin canimmm hayirli ugurlu olsunnn ben kaptan yardimcisiyim Bende kendimden bahsediyim kalori sayarak ve 6dan sonra bisey yemeyerek kilolarimi 1 bucuk 2 sene önce verdim 75 kilodan 57 ye düştüm bi ara 61 e çikip kk'ya 8. Takima geldim ve 55 kiloya inip mezun oldum sonra 14. Takima kaptan olarak olarak geldim ve bi ara tekrar 61 e çiktim 14. Takimda tekrar listeleree girdim ve 53 kiloyla mezun oldum hala kilomu koruyorum boyum 165 sonra kaptanligi Moonlii ciimee devrettim ve ben kaptan yardimciliğina yerleştimmm 22 yaşındayım evliyim 3 buçuk yasinda kizim varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…