- 14 Kasım 2015
- 360
- 213
- 18
- 34
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.061
Nasil buyuk kizKız partee...senin başın büyük bu konularda bilmiyonmudayanamadın dimi..
San kokulu kokulu opucukler kalpler sevgiler yolliyim
Okdr kisa yazmssn ki bi an bisey yemedn sandmMenüm..
Sabah: iki közlenmiş patlıcan, ince biber, domates, salatalık..
Akşam: kabak yemeği yaptım..
Menülerini eleştirdiğin kişiler sen doğruyu söyleyince seni eleştirdiler ya onlar geldi aklıma..Allah var herzaman doğruyu söyledin..bu konuya ister istemez yine dahil olmuşsun..olsun sen doğrundan şaşma..Nasil buyuk kizjeton dusmedi [/QUOTE
Sağol canım..kısa ama doyurucu menü oldu..kara kara meyve gününü düşünüyom ben..Okdr kisa yazmssn ki bi an bisey yemedn sandmafiyet olsn baby
Uyumadim kizz annemlere geldim kardeslerimle oturuyoruzKiz uyudunmu ki sesin cikmi neyse sana iyi uykular ben daha ayagimda cocuk sallliym daha ortaligi toplayacam yerime de uyu kiz uykunu iyi al yerimede al
:) sagl cnm. Ya beni ilgilendiren konu degil ama dayanamiorm yani soylemem lazimMenülerini eleştirdiğin kişiler sen doğruyu söyleyince seni eleştirdiler ya onlar geldi aklıma..Allah var herzaman doğruyu söyledin..bu konuya ister istemez yine dahil olmuşsun..olsun sen doğrundan şaşma..
Bakalim bu hafta kac vericeen cokk heycanli :) ben pazartesi dukana basliorm cnm insallaahhhhhhh eger bozmazsammmmmmm coook guzel veririm ah ah arada kacamaklar olur ucundan onda skinti olmuyoSağol canım..kısa ama doyurucu menü oldu..kara kara meyve gününü düşünüyom ben..
Olsun canim burda oldukca menülerini paylaştikca her yemek yediginde burasi aklina geldigi için az yiceksin emin ol burasi insani çok disiplin ediyoBurdayim sekerim ne biliyim gecen hafta 3 kilo fazla ciktim sessiz takip ediyorum sizi bu hafta dikkat ettim kendimce inş bundan sonra menulerimi paylasim dogrusunu söylemek gerekirse benim menum size gore fazla kendi hatami görüyorum böyle ce
Ayy bence en kolayi meyveyle et gunu patates en zoru haslanms hc sevmemSağol canım..kısa ama doyurucu menü oldu..kara kara meyve gününü düşünüyom ben..
Seni ozelden kinadim bak cabukOlsun canim burda oldukca menülerini paylaştikca her yemek yediginde burasi aklina geldigi için az yiceksin emin ol burasi insani çok disiplin ediyo
Aslında haftada 3 kez sen spor yapmis oluyosun zaten canim ama tabi hareket iyidirYa kizlar sporu haftada 3 gun tarlada calistgimiza gore en az 3-4-5- saat çomel kalk çomel kalk git gel ona sayiyorum.diger gunleri tembelim ya bazen aksamlari esimle yürüyüş yapıyorum bazen evi ozluyom evde kalmak istiyorum yatıyorum kalkiyom bu iyi değil galiba biraz daha canlanmam gerekir.
Aynen öyle..bir müddet patates görmek istemiyorum mümkünseAyy bence en kolayi meyveyle et gunu patates en zoru haslanms hc sevmemilla teraygla kasar sut eklenmeli
Ayy ne guzel yapiyosun bu diyeti canim MasallahSelam kızlar...
5 te 5 in ikinci günü de bitti şükür..bugün daha rahat geçti..yarın et günümdeyim..
Teşekkürler canımAyy ne guzel yapiyosun bu diyeti canim Masallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?