Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Simdiki konusmalarimizda yanlis anlamsin uzatmayalim gerek yok ben seni ornek almak icn sordum orda sorun olmasin canm benim huzursuzluk sicramsisn kotu enerji olmasin aramizda

Menülerini eleştirdiğin kişiler sen doğruyu söyleyince seni eleştirdiler ya onlar geldi aklıma..Allah var herzaman doğruyu söyledin..bu konuya ister istemez yine dahil olmuşsun..olsun sen doğrundan şaşma..
:) sagl cnm. Ya beni ilgilendiren konu degil ama dayanamiorm yani soylemem lazim catlarm yoksa muckkkkk

Sağol canım..kısa ama doyurucu menü oldu..kara kara meyve gününü düşünüyom ben..
Bakalim bu hafta kac vericeen cokk heycanli :) ben pazartesi dukana basliorm cnm insallaahhhhhhh eger bozmazsammmmmmm coook guzel veririm ah ah arada kacamaklar olur ucundan onda skinti olmuyo

Olsun canim burda oldukca menülerini paylaştikca her yemek yediginde burasi aklina geldigi için az yiceksin emin ol burasi insani çok disiplin ediyo

Aslında haftada 3 kez sen spor yapmis oluyosun zaten canim ama tabi hareket iyidir

="SekerPancari71, post: 47412944, member: 599965"]Uyumadim kizz annemlere geldim kardeslerimle oturuyoruz[/QUOTE]
Bayağı disiplinli inş sicilinizi bozmamm :)))) yüzü ak ederim inş tirstim yaaa sizi böyle azimli görünce kendimden utandım hepinizi tebrik ediyorum gerçekten ♥♥

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…