- 15 Eylül 2013
- 1.792
- 3.022
- 408
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.081
Afiyet olsun canimmmMenüm..
Sabah: iki közlenmiş patlıcan, ince biber, domates, salatalık..
Akşam: kabak yemeği yaptım..
Afiyet olsun tatlimMenüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta domatesli biber sote kk peynir 3 zeytin çay
Akşam mercimek çorbası yarım tabak taze fasulye 2 kaşık bulgur pilavı yoğurtlu semizotu salatası
Bayağı disiplinli inş sicilinizi bozmamm :)))) yüzü ak ederim inş tirstim yaaa sizi böyle azimli görünce kendimden utandım hepinizi tebrik ediyorum gerçekten ♥♥[/QUOTE]="SekerPancari71, post: 47412944, member: 599965"]Uyumadim kizz annemlere geldim kardeslerimle oturuyoruz
Teşekkürler canım
Hosgeldin kaptannİyi geceler kizlar, tüm mesajları okudum ama masaallah pek aktif, hepsine yetişemedim :)
Genel olarak menüler çok güzel, ben de bugun ki menumu paylasayım o halde
Sabah 09.00 : 1 kase laktozsuz süt içine yulafli musli
Öğle 14.30 : 1 kase yoğurt
Ara 17.00 : 1 fincan yeşil çay
Akşam 21.00 : 1 porsiyon kizartma, 2 dilim tahıllı ekmek ile (işten geç ciktim ve yemek yemeye firsat bulamadigim için çok acıkmıştım, el yordami ile bu yukzdk kalorili yiyeceği tukettim)
Su : 3 litre civari
Spor : 1 saat tempolu yürüyüş
Aldigim kalori 780 kcl, harcadığım kalori 250 kcl
Kesinlikle bozmuycam canım..hatta şimdi tavuk haşladım sabah yerim kalanı kv ye gidicem orada yiycem..Kizlar bende bugun kacamak olarak 6-7 peynirli çıbık yidim yüruyüş esnasinda aksamda kv.de sekersiz kahve ictim ayy sabah tartilcam inşALLAH 63.6 falan olmusudr 3 kilom kalio ozamannn ayyy tipkii eski bennnn
sarraf cim bende bi cesaret edemedim 5te5 e belki haftaya Seksensekizli ile beraber yaparim sende referans olursun bize bozma sakın tamm mi bu hafta listeye giremicem gibi gorunuyor inşALLAH sen girersinnn canimm bende haftaya kesinen listedeyimm sonraki haftada mezun olirum bakarsin
valla en son kac kg din 78 ile ayrilmistin sen sanirimm yanlis hatirlamiyorsamKesinlikle bozmuycam canım..hatta şimdi tavuk haşladım sabah yerim kalanı kv ye gidicem orada yiycem..
Siz haftaya başlarsınız inşallah..listeye girmeyi çok istiyorum bende..bu hafta olurmu bilmiyorum ama..
Stres yapma canım..sonuçta o kadar kiloyu sen verdin aynen devam et bak nasıl gidiyor kilolar..Yarin 63 olimm nolurrr nolurr cumada 62 olim nolur nolurrrrr
78.2 ile ayrılmıştım..iki kilo vermem lazım sadece..valla en son kac kg din 78 ile ayrilmistin sen sanirimm yanlis hatirlamiyorsam
aayy bence kesin listedesin canim cokk iyi yaaa yatin tartilmican miiii ben bile cok heycanliyimmmmm senin adina ama nitivem bozulmasn diosan tartilmaa hep et gunu olsa keskeeeee78.2 ile ayrılmıştım..iki kilo vermem lazım sadece..
valla biraz stress yapsam fena olmicak ama gidicek cumaya 62 olucammm olucammmmmmm offffStres yapma canım..sonuçta o kadar kiloyu sen verdin aynen devam et bak nasıl gidiyor kilolar..
Alışkanlık oldu hergün tartılıyorum..bugün 800gr vermişim..bakalım yarın ne olacak..evet en rahatı et günü..aayy bence kesin listedesin canim cokk iyi yaaa yatin tartilmican miiii ben bile cok heycanliyimmmmm senin adina ama nitivem bozulmasn diosan tartilmaa hep et gunu olsa keskeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?