Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Alışkanlık oldu hergün tartılıyorum..bugün 800gr vermişim..bakalım yarın ne olacak..evet en rahatı et günü..
yaa bende biliorum.bi gunde 1200 gr verdigim gunleri nasl bi ödemmişse gidiodu 800 gr verdigimde oluodu esim sasiriodu ama oluodu kesin listedesin sonuna kadar arkandayim canm keske bende yapabilsemde kurtulsamm

Günaydın hayırlı sabahlar kızlar musmutlu bir gün diliyorum. Okudum yazcak çok sey varda neyse sizlere saygım dan yazmıyorum.Uzatmiyorum da herkese bol şans kimlere inşallah herkes hedeflerine ulaşır.

Gunaydin beybiler sabah 4:30 kalktım 7 de eve geldim komsuya yardima gittim gabak cicegini doldurduk sindi evdeyim biraz dinlenim 1-2 saat yatimda görüşürüz
Maşşallah canım valla bayağı erken ve sağlam spor yapmışssın.Yani tarla da çalışmak başlı başına bir spor canım tebrik ediyorum. Allah rahatlık versin iyi istirahatler dilerim

Günaydin 14 Takim. 10 Takimdan kardes Takimdan selam getirdim nasilsiniz nasil geciyor Haftaniz
Günaydın canım kardeş takımdan hoşgelmişssin aleykum selam valla hafta bomba gibi geçiyor. Senin haftan nasıl günün nasıl geçiyor iyidir inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…