Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

anim bende kilolarimin cogunu bebek tedavisinde aldim seni cok iyi anliyorum evet ben kilolarimin buyuk kismini şok diyetlerle verdim canim ama saglikli degil gercekten somdi biraksam haftada 3 kilo birden aliyorum surekli dikkat surekli dikkat konumunda olmak gerekiyor..Hala ilac kulla iyorum istahim cok acilio ve vucudum odem topluo..Sok diyet dedigim ben gunde 2 ogunle beslendim cok az yedim cok ac yattim canim 4ten sonra hicbisey yemedim mesela uzunca sure suandada onu yapiorum ideal kiloma geri donmek icin ekmek hic yemiorum yulaf kepeginden krep yapip tuketiorum bol salata peynir saat 4 gibide haslanmis tavuk yogurt gibi seyler yiyip gunu bitiriyorum ozamnlar suandada boyle yapmaya calisiorum..ve yemeyince gidiyor kilolar aytica insulin direncinde var genellikle hormon problemi olanlarda oluo tabii olmayadabilir..Ama benim kilo vermemin sirri 4ten sonra hicbisey yememm bence canim..Bende ilk basladigimda arkadaslarimda keske senin kilonda ben olsaydim diodum sukur o kilolardayim ama hala bikac kilo fazlam var bende 5 kilo verip korumaya gecmk istiyorum artik

Moonlii kiz iyi basarmisin 4 ten sonra yemedigin bende yemesem keske basarabilsem denicegim en azindan 6 dan sonra bişey yememeye çalışacağım o zaman veririm kilo yaz oldugundan bi duzene giremedim bahçeye gidiyok geliyok bazen aksam saat8-9 gibi evde oluyok mecbur ac olunca yemek yeniyor

Aman ne cok konusmusn beee
(Okumadi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…