- 13 Ocak 2012
- 5.259
- 5.802
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.161
anim bende kilolarimin cogunu bebek tedavisinde aldim seni cok iyi anliyorum evet ben kilolarimin buyuk kismini şok diyetlerle verdim canim ama saglikli degil gercekten somdi biraksam haftada 3 kilo birden aliyorum surekli dikkat surekli dikkat konumunda olmak gerekiyor..Hala ilac kulla iyorum istahim cok acilio ve vucudum odem topluo..Sok diyet dedigim ben gunde 2 ogunle beslendim cok az yedim cok ac yattim canim 4ten sonra hicbisey yemedim mesela uzunca sure suandada onu yapiorum ideal kiloma geri donmek icin ekmek hic yemiorum yulaf kepeginden krep yapip tuketiorum bol salata peynir saat 4 gibide haslanmis tavuk yogurt gibi seyler yiyip gunu bitiriyorum ozamnlar suandada boyle yapmaya calisiorum..ve yemeyince gidiyor kilolar aytica insulin direncinde var genellikle hormon problemi olanlarda oluo tabii olmayadabilir..Ama benim kilo vermemin sirri 4ten sonra hicbisey yememm bence canim..Bende ilk basladigimda arkadaslarimda keske senin kilonda ben olsaydim diodum sukur o kilolardayim ama hala bikac kilo fazlam var bende 5 kilo verip korumaya gecmk istiyorum artikMoonlii uyguladigin bir diyet var mi yoksa şok diyetlerlemi verdin bu kilolari bende senin kiloda olmayi cok istiyorum kaç yasindasin ben 32-33girecem.birazda yas ilerledikce kilo vermekte zorlaşıyor galiba onceden 20 li yaslarda metobalizmam hizliydi sankim
Ahahahhhhh bek severinkkk diciktimSonucusunu anlamadm hahahahaah
afiyet olsun neşecimmm güzel menünBugunku menum sabah bir dilim ekemek sekersiz cay peynir salatalik
Oglen 1 kase corba
Ara
1 sade soda
Aksam
2 kasik guvec 3 kasik pilav 2 karpuz nasil sizce menum
Haaa smdi anladmAhahahhhhh bek severinkkk diciktim
Aman ne cok konusmusn beeeanim bende kilolarimin cogunu bebek tedavisinde aldim seni cok iyi anliyorum evet ben kilolarimin buyuk kismini şok diyetlerle verdim canim ama saglikli degil gercekten somdi biraksam haftada 3 kilo birden aliyorum surekli dikkat surekli dikkat konumunda olmak gerekiyor..Hala ilac kulla iyorum istahim cok acilio ve vucudum odem topluo..Sok diyet dedigim ben gunde 2 ogunle beslendim cok az yedim cok ac yattim canim 4ten sonra hicbisey yemedim mesela uzunca sure suandada onu yapiorum ideal kiloma geri donmek icin ekmek hic yemiorum yulaf kepeginden krep yapip tuketiorum bol salata peynir saat 4 gibide haslanmis tavuk yogurt gibi seyler yiyip gunu bitiriyorum ozamnlar suandada boyle yapmaya calisiorum..ve yemeyince gidiyor kilolar aytica insulin direncinde var genellikle hormon problemi olanlarda oluo tabii olmayadabilir..Ama benim kilo vermemin sirri 4ten sonra hicbisey yememm bence canim..Bende ilk basladigimda arkadaslarimda keske senin kilonda ben olsaydim diodum sukur o kilolardayim ama hala bikac kilo fazlam var bende 5 kilo verip korumaya gecmk istiyorum artik
Haaa smdi anladm
Bende okumadimAman ne cok konusmusn beee
(Okumadi)
CaktirmaBende okumadimyalan yohhh
KotuBugunku menum sabah bir dilim ekemek sekersiz cay peynir salatalik
Oglen 1 kase corba
Ara
1 sade soda
Aksam
2 kasik guvec 3 kasik pilav 2 karpuz nasil sizce menum
Uzun yazilari okuyamiyom ben kör oluyomCaktirma
Ben yazincada okumuyomsn yoksa
Demek oyleUzun yazilari okuyamiyom ben kör oluyom
Sana bisi diyim mi kaptanligi devreden daha sık geliyo takima
AhahahhhhahahhhhhDemek oyle. Cakma kaptan yardimcisi seni
Hahaha vallaa yahu bu neSana bisi diyim mi kaptanligi devreden daha sık geliyo takima
Vat du yu duu bacim ikincisi cümleyi aaanamadimHahaha vallaa yahu bu ne
Benii kimse delurtmese olurdunda yooh kotu siler olur
Beni delirtmese kimseler kaptan olurdum oyuzden hic kactim sizdenVat du yu duu bacim ikincisi cümleyi aaanamadim
Beni delirtmese kimseler kaptan olurdum oyuzden hic kactim sizdenyoksaamm buralar kan olur puahahhahahahahahaa ay kahkaha attmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?