- 6 Ocak 2015
- 13.997
- 72.318
- 798
- 44
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.121
Tamam canım akşama ilk levelden başlayayım.Evet canim her leveli 10 gün yapiyosun
tskler hamd olsun kilo verdikce daha iyi oluyorumHosgeldin canimmm iyyiz sen nasilsinnn
Afiyet olsun tatlımm akşama kulağını çınlatacağım kesinKizlar ben kahvaltimi yapip geliyorum
Saol canim ben hedef kilomdayimtskler hamd olsun kilo verdikce daha iyi oluyorumsen masallah 42 den 36 beden olmussun darisi basima...hedef kilona ne kadar kaldi ? bi yerde basari hikayen bulunuyor mu ?
Hemen okumaya kaçıyorum canım başarı öykünü seni canı gönülden tebrik ediyorum.Darısı başıma ve diğer arkadaşlarımda başına olsunn.Saol canim ben hedef kilomdayim165 boyunda 52 kiloyum darisi sizlere insallah sln71 in basari öyküsü diye var tatlim hikayem eski nickim
Aksam degilde ertesi gün her yerin hamladiğinda çok çinlatirsinAfiyet olsun tatlımm akşama kulağını çınlatacağım kesin
Hahaha işyerinde robokop gibi gezerim artıkAksam degilde ertesi gün her yerin hamladiğinda çok çinlatirsin
Saol canimmm benimmmmHemen okumaya kaçıyorum canım başarı öykünü seni canı gönülden tebrik ediyorum.Darısı başıma ve diğer arkadaşlarımda başına olsunn.
Ben bu sporu ikinci gün yaparken ağlicaktim nerdeyseHahaha işyerinde robokop gibi gezerim artık
Valla canım benim hocayı da görmüşssündür paylaştım.Ama sen anlatınca biran korktumBen bu sporu ikinci gün yaparken ağlicaktim nerdeysebacaklarimdan yürümek işgence olmustu resmen ama sen normalde de cardio sporlar yaptigin icin çok hamlamazsin belki
canim yeni okuorum dun nie gormemisim bu msjlari bilmiorumm ALLAH ALLAH gunaydin tatlışımmmmmBurdayim kiz pinkişle dedikodu yapiyokk
gunaydinnn canimmm A.S iyiyiz tatlim eski formumuza donmeye calisioruz siz napiosunuz bakalimmmGünaydin 14 Takim. 10 Takimdan kardes Takimdan selam getirdimnasilsiniz nasil geciyor Haftaniz
Saol canim ben hedef kilomdayim165 boyunda 52 kiloyum darisi sizlere insallah sln71 in basari öyküsü diye var tatlim hikayem eski nickim
Günaydın canimm pinkişin slmi var oda zayifladi yeşil çay içip yediklerine dikkat ediyo 62 den 60 a düştü çohhh mutluu hedefine 4 kilo kaldiii onundacanim yeni okuorum dun nie gormemisim bu msjlari bilmiorumm ALLAH ALLAH gunaydin tatlışımmmmm
Ayyy eskiler geldi aklimaSekerPancarii selinimmm su gunlere bakkkkkk sen 60 ben 73 kiloymusummm kiz hala aramizda 10 kilo var ALLAH seniiiiiiiiiii Eki Görüntüle 1862881
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?