Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tskler hamd olsun kilo verdikce daha iyi oluyorum sen masallah 42 den 36 beden olmussun darisi basima...hedef kilona ne kadar kaldi ? bi yerde basari hikayen bulunuyor mu ?
Saol canim ben hedef kilomdayim 165 boyunda 52 kiloyumdarisi sizlere insallah sln71 in basari öyküsü diye var tatlim hikayem eski nickim

Saol canim ben hedef kilomdayim 165 boyunda 52 kiloyumdarisi sizlere insallah sln71 in basari öyküsü diye var tatlim hikayem eski nickim
Hemen okumaya kaçıyorum canım başarı öykünü seni canı gönülden tebrik ediyorum.Darısı başıma ve diğer arkadaşlarımda başına olsunn.

Ben bu sporu ikinci gün yaparken ağlicaktim nerdeyse bacaklarimdan yürümek işgence olmustu resmen ama sen normalde de cardio sporlar yaptigin icin çok hamlamazsin belki
Valla canım benim hocayı da görmüşssündür paylaştım.Ama sen anlatınca biran korktum : D

Gunaydin kizlarrrrr ayy 63.1 olmusum bugun cohhh mutluyummm yaaa dikkatimin verimini aldim hemen sukurler olaun Cuma ya 62 garantidir ALLAH'ın izniyle..ayy diorumki motivasyon amacli eski is arkadaslarimlan bi kahvalti neyin duzenleyim o yarihe azim maksatlı

canim yeni okuorum dun nie gormemisim bu msjlari bilmiorumm ALLAH ALLAH gunaydin tatlışımmmmm
Günaydın canimm pinkişin slmi var oda zayifladi yeşil çay içip yediklerine dikkat ediyo 62 den 60 a düştü çohhh mutluu hedefine 4 kilo kaldiii onunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…