- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.141
Ayyy kiz ne guzel inmis kilon bakkkGunaydin kizlarrrrr ayy 63.1 olmusum bugun cohhh mutluyummm yaaa dikkatimin verimini aldim hemen sukurler olaun Cuma ya 62 garantidir ALLAH'ın izniyle..ayy diorumki motivasyon amacli eski is arkadaslarimlan bi kahvalti neyin duzenleyim o yarihe azim maksatlı
ayyyy a.s canimm maşALLAH pinkisede bebisde iyidir inşALLAH doru yolda giden belki 2 kilo ama saglikli gitmistir cohh opuom onuuuuu ve bebkiniiiiGünaydın canimm pinkişin slmi var oda zayifladi yeşil çay içip yediklerine dikkat ediyo 62 den 60 a düştü çohhh mutluu hedefine 4 kilo kaldiii onunda
bende merahhh ediom kendisiniii gel kizz @ParteMoralll sensiz olmiiii ay daha kahvalti edemedim kizlar kizma 2 kez hazirladm yemedi gecede uyandi 2 kez gazi vardi galiba karni agriodu kuzum benimm yaaa bende evi silio supuruyum temiz temiz oturup keyfaltumu edecegummm@ParteMoralll nerdesin kiz partişimm
benim eve kadar gelseydin o gazla valla seve seve agirlardim o gaz bi bana gelmiyortemizlik yapicim bugun firinin icini temizledim derken mutfak dolaplarini ustten sildim felan gaz geldi butun ebi kaldirdim
uzaktamisin acaba cokk gelemmm dicem ama benimkide yarida kaldııbenim eve kadar gelseydin o gazla valla seve seve agirlardim o gaz bi bana gelmiyor
Kizzz benim anda hic sevmez kendiside kilolu bahçe sayesinde bi 10 kilo verdiydi dikkatte etmeye çalışıyor ama annemle hic bu konulari konuşmak istemiyorum iste az yenirse şunu yaparsan falan tmm iyiligimi istiy ama benim bazen zitlazasim geliy strese girimm...[/QUOTE][QUOTE="moon8187, post: 47419986, member: 351Kizlar haftanin en krintikkk gunlerinden olan yarinn anamgilde olacam bacılarımlan sonram anam bana gelecekk yimem ama kizar annem hic sevmez kiloyuu
Kizzz benim anda hic sevmez kendiside kilolu bahçe sayesinde bi 10 kilo verdiydi dikkatte etmeye çalışıyor ama annemle hic bu konulari konuşmak istemiyorum iste az yenirse şunu yaparsan falan tmm iyiligimi istiy ama benim bazen zitlazasim geliy strese girimm...[/QUOTE][QUOTE="moon8187, post: 47419986, member: 351Kizlar haftanin en krintikkk gunlerinden olan yarinn anamgilde olacam bacılarımlan sonram anam bana gelecekk yimem ama kizar annem hic sevmez kiloyuu
Benim anamda dicektim yazma ozurlusuyum:)[/QUOTE]Kizzz benim anda hic sevmez kendiside kilolu bahçe sayesinde bi 10 kilo verdiydi dikkatte etmeye çalışıyor ama annemle hic bu konulari konuşmak istemiyorum iste az yenirse şunu yaparsan falan tmm iyiligimi istiy ama benim bazen zitlazasim geliy strese girimm...
Disardaymmmmm sabahtn beri eve gidicemmmmmmm ne vaaaa irahatsiz etmeyn@ParteMoralll sinn ugramadinmi hala bakemmmmm
Disardaymmmmm sabahtn beri eve gidicemmmmmmm ne vaaaa irahatsiz etmeyn
binimkide cohh bilmis coh ahlatmisti biniii kiloluykenn simdi zayifladim ya oehh mutluuu:) sen kac kilosun cnm[/QUOTE]Kizzz benim anda hic sevmez kendiside kilolu bahçe sayesinde bi 10 kilo verdiydi dikkatte etmeye çalışıyor ama annemle hic bu konulari konuşmak istemiyorum iste az yenirse şunu yaparsan falan tmm iyiligimi istiy ama benim bazen zitlazasim geliy strese girimm...
Sonucusunu anlamadm hahahahaahGezekkkkciiii seniiirahatsiz itmeyi bek sicerinkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?