- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #158.341
bosverrrr gez gez guzelll hayatiyi yapmsnnn baby
Afiyet olsun datlımmmAyyy misafrlerm gtmedi hala kendime gelemedi
Sabah bir kucuk dilim t.bugday ekmegine ucgen peynr surdum bitane salamla yedm ayak ustu
Aksam
Doner ayran yedm
Bir saate yakin yurudum
Suyu hc sayamadm icmisimdr baya
Afiyet olsun canimMenum
Sabah bitki cay
Öğle iki haslanmis yumurta kk peynir iki salatalik yesillik şekersiz cay 3 kupa.
Ara titk kahve
Aksam16:30 4 yk patlican yemegi,4 kaşık kabak yemegi,bi kucuk kase yogurtlu cacik 3 dilim karpuz
Yarim saatt sonra sade soda
1.5 saat yürüyüş, 3 lt su tamamlanacak
SekerPancarii canım 30 dakika jilian yaptim.Sevdim zaman nasil gecti anlamadim. Gerçek ten teşekkür ederim
Saol bebegummmcanim gule gule eskit bende coh seviorum superstar ve stan smith canimmm♡♡♡
Afiyet olsun canim karniyariklar kizartma digildir insallahMenüm
Sabah 2 haşlanmış yumurta kk peynir bol yeşillikli salata 1 avuç fındık
Ara 1 armut
Akşam mercimek çorbası 1 zy biber dolması 2 patlıcan karnı yarık yoğurt
Afiyet olsun sarrafcimSelam kızlar..menüm belli meyveee...
Sabah: iki şeftali, üç erik..
Öğlen: bir dilim karpuz..
Akşam: iki şeftali..
Bu kadaarr
@moon8187 elinde telefon biliyormlike like like anladn sen :) gel ozledm kankiskomu yaa
Günaydın kizlarrrrrrr Cumanız Mübarek Olsun
Günaydın kızlar musmutlu sabahlar hayırlı cumalar dilerim
Günaydın tatlişlaaarrrGünaydın Canlar
Hayırlı Cumalarımız, bol bereketli günümüz olsun inşaallah
Valla canım bugün hiçbir ağrım sızım yok hatta bomba gibiyimBegenmene sevindim canimm benimm
Helall kız valla bayağı eksi görmüşsün darısı başımaa valla benim bu hafta duraklamalı gidiyor.Kilomu bildiriyimmi kizlar soylim soylim cok israr ettiniz:))
Gecen hafta 85 cikmistim sonra 84 uc gündür, sindiii 82, 500 kiloyum dun 82 yi görmüştüm sindi biraz cik fazla
Kilo; 82.50
Yuzdesi:2.93
Insallah haftaya 80.500 olurummm.
Ben spora baya bi ara verip yapmistim bu sporu o yuzden çok hamladim heraldeValla canım bugün hiçbir ağrım sızım yok hatta bomba gibiyimAcayip sevdim değişiklik oldu banada diğerinin adı neydi onada haftaya başlıyım
Canım şimdi 1 level yaptım ben dün akşam bunu 10 gün mü yapacağım.Ben direk 1-2 diye gideceğim sandımdıBen spora baya bi ara verip yapmistim bu sporu o yuzden çok hamladim heraldecanim bence bu sporu tamamen bitir aonra digerine başla bu 3 level zaten her leveli 10 gün yapicaksin sıkılırım diyosan her leveli 5 er gün yap 3 leveli de bitir sonra da insanty max30 yaparsin onunda tablosu var her güne farkli
Hele dur bagaamm kizzz haftaya nasil olacak en cok onu merak edyim inşallah veririm bayrama 77 kilo olsam olurmuyum acep 70 lilwri çooook k ozledimmmmmmmHelall kız valla bayağı eksi görmüşsün darısı başımaa valla benim bu hafta duraklamalı gidiyor.
İnşallah verirsin canım azmettikten sonra verilir zaten ama bazen duraklamaya geçiyor o zamanda bile pes etme ki devamı gelsin canım.Hele dur bagaamm kizzz haftaya nasil olacak en cok onu merak edyim inşallah veririm bayrama 77 kilo olsam olurmuyum acep 70 lilwri çooook k ozledimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?