Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canim

Kilomu bildiriyimmi kizlar soylim soylim cok israr ettiniz:))
Gecen hafta 85 cikmistim sonra 84 uc gündür, sindiii 82, 500 kiloyum dun 82 yi görmüştüm sindi biraz cik fazla
Kilo; 82.50
Yuzdesi:2.93
Insallah haftaya 80.500 olurummm.

Kilomu bildiriyimmi kizlar soylim soylim cok israr ettiniz:))
Gecen hafta 85 cikmistim sonra 84 uc gündür, sindiii 82, 500 kiloyum dun 82 yi görmüştüm sindi biraz cik fazla
Kilo; 82.50
Yuzdesi:2.93
Insallah haftaya 80.500 olurummm.
Helall kız valla bayağı eksi görmüşsün darısı başımaa valla benim bu hafta duraklamalı gidiyor.

Valla canım bugün hiçbir ağrım sızım yok hatta bomba gibiyim Acayip sevdim değişiklik oldu banada diğerinin adı neydi onada haftaya başlıyım
Ben spora baya bi ara verip yapmistim bu sporu o yuzden çok hamladim heralde canim bence bu sporu tamamen bitir aonra digerine başla bu 3 level zaten her leveli 10 gün yapicaksin sıkılırım diyosan her leveli 5 er gün yap 3 leveli de bitir sonra da insanty max30 yaparsin onunda tablosu var her güne farkli

Canım şimdi 1 level yaptım ben dün akşam bunu 10 gün mü yapacağım.Ben direk 1-2 diye gideceğim sandımdı Birde cardio kickboks u varmış jilianın onuda bir ara yapayım bari Gerçekten bayağı etkili en azından Lesliden Karışık harmanlama yapmış resmen o zaman ben bundan devam edeyim.

Kizlar bwn bu hafta ayniyim kilom 62.5 ne bir gram eksik ne bir gram fazla durmus gitmiiiii gitmiii gitmiiiii gitmiiiii vucut kendini durdurmus kilolarimi vermiyo

Hele dur bagaamm kizzz haftaya nasil olacak en cok onu merak edyim inşallah veririm bayrama 77 kilo olsam olurmuyum acep 70 lilwri çooook k ozledimmmmmmm
İnşallah verirsin canım azmettikten sonra verilir zaten ama bazen duraklamaya geçiyor o zamanda bile pes etme ki devamı gelsin canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…