Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.TAKIM 476. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )
Meggieee( 62.4 / / /% )
seksensekizli ( 76.3/ 76.5/-0,2 /%-0,26)

14.Takım Ortalaması:

@ParteMoralll M e g g kilo bildirimi için bekleniyorsunuz
Siz paylasimi erken yaptinizda bildirimmi sorunuyonuz sabah yapicaktm bulamadm smdi bekleyin paylasicaz

Canım listeniz nasıl bir şey ben 2 hafatdır merakla bekliyor ya ben görmedim yada geçen haftada yoktu.Merak ettiğinden soruyorum.
Gordunmu cnm listemizi ama kimseler yok siz eklenince guzel olucak.onceden kalabalkti gidenler oldu ailemizdeeen kimisi hamile kimisi mezun kimisi tatilde derken :) olsun smdide guzelix
men sana didim
@ParteMoralll canim @moon8187 ye ulaşır msn canim bende adaylarin bilgileri yok kaptana bildirsin bilgileri benim işim var giremeyebilirim
yazdim smdi cnm ama donmedi daha.. benm islerm var cnm yazarm tekrar muckk

**14.TAKIM 476. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )

14.Takım Ortalaması:

Siz paylasimi erken yaptinizda bildirimmi sorunuyonuz sabah yapicaktm bulamadm smdi bekleyin paylasicaz

Sizin psikolojik sorunlarınız mı var? Bu ne biçim saygısızlık, ne biçim bir konuşma uslubu?!

Benim bildirim yaptığım saat sizi asla ve asla ilgilendirmez, siz görevinizi yapıp kilo bildiriminizi yapmakla mesülsunuz, yargılamak yada öneleştiri yapmakla değil!
Ben ise kendi görevlerimi biliyorum, içiniz rahat olsun, önce kendi yapmanız gerekenleri yapın.

Kiizzllaaarrr canlarimm sekerlerimm cicişleeriimm hepinizi coookk özledim @ @ bizim köyde internet çekmiyor kizlar yaa deli oluyorum tartimda yok araniza dönmeyi iple çekiyorum osmaniyeye döner dönmez eskisi gibi olacaz inşallah ama dönme tarihi belli degil oralar henuz cok sıcak ee siz neler yapiyorsunuz yeni kaptanimiz hpşgelmiş yeni gelen arkadaslar hosgelmis uzun uzun tanışıp konuşucaz inşallah

**14.TAKIM 476. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )kilosu sabit
Meggieee( 62.4 / / /% )kilosu sabit

14.Takım Ortalaması:

Valla benim hiiiiic bir psikoljk problemim yok ama senin oldugu belli su yazidan sonraa..
Cok sukur.. :)
Kaptan oldugundan beri yoksun piyasada herkesde sitemli bilmem farkindamisin caticak benimi buldun. Seni kaale alip yazdigim sey sitemli saka!
Cunku siz diyorum yapmadiniz benide bekleyin simdi diyorum anladin algin kapali galiba. Sen bana oyle emir kipli konusamazsn isine bak hadi

Kizzzz tubussssss nerdesnnnnnnn seeeennnn ozlediikkkk kg almadn insalllaaah :)

@SekerPancari71 cnm herkesw sora sora bu arkadasimi buldunuz allah askina bilsem ben olurdum ugrasmaya degerdi.

Ne demek biz kaptanin saatine karisamazmisiz yok oyle bir dunyaa sen bile gelip kbkmayin kizlar diyosun vss saygisizlik gelmis karisamazsn blmem ne :) takimin havasi kacti eski duzen iyiydi keske birakmazsaydinz. @moon8187

@ParteMoralll teşekkür ederim canım sağoalsın bana cevap verdiğin için gülcen ama ben halaa nasıl bir liste oldu anlamadım Lazlıgım tuttu galibaa

@ParteMoralll teşekkür ederim canım sağoalsın bana cevap verdiğin için gülcen ama ben halaa nasıl bir liste oldu anlamadım Lazlıgım tuttu galibaa
cnm uc haftasonunda takima giriyosun grdigin kgla basliosn iste sen smdi adaylar listesindesn. Girdigin zaman bi hafta onceki kilondan bu hafta verdigin kg ile hesaplama yapiosn yuzdeni cikariosn toplanio ana yerde paylasilio butun takimlar arasnda birinci oluyo falan. Ilk sayfayi okusana bak orda yaziyo cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…