Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım listeniz nasıl bir şey ben 2 hafatdır merakla bekliyor ya ben görmedim yada geçen haftada yoktu.Merak ettiğinden soruyorum.
Canim kusura bakmayin hiç böyle bisey olmazdi ama adaylarin bende bilgileri yok olsa hemen yapardim listeyi Hemen moon ve kaptana ulaşmaya çalişcam

Hayir yani ben listeyle falan uğraşmak istemedigim vaktim olmadigi için kaptanlığı devrettim ama listeyi de ben yapacaksam ben kaptan oluyum tekrarSinirlendim haaaa ben kaptanken bir tek adaylar listesi olmadan cuma geçirdigimi hatirlamiyorum bilgileri hep kayitli tutardim cuma günü gelmeden @Dilakzn ve @moon8187 kizlar irtibata geçip adaylarin bilgilerini tamamlamaniz gerekirdi bende yokki bilgileriiii

***14.TAKIM 476. ETAP***

ParteMoralll (69.5 / / /% )
Meggieee( 62.4 / / /% )
seksensekizli ( 76.3/ / /%)

14.Takım Ortalaması:

canımcım sana özelden mesaj attım adayların bilgileri ile ilgili @moon8187 sende bilgiler olduğunu söyledi, ama bana geri dönmedim. Diğer üyelerin bilgileri bende var. Senden aday bilgilerini bekliyorum sadece

canımcım sana özelden mesaj attım adayların bilgileri ile ilgili @moon8187 sende bilgiler olduğunu söyledi, ama bana geri dönmedim. Diğer üyelerin bilgileri bende var. Senden aday bilgilerini bekliyorum sadece
Bende yokki guzelim aslinda moona da söylemiştim olmadigini ama @moon8187 gel kiz buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…